Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Serum

Een serum als extra aanvulling op je skincare routine

Sinds een paar jaar vind ik dat alleen een dagcrème of nachtcrème niet meer voldoende is voor hydratatie en versteviging van mijn huid. Het kan natuurlijk aangepraat zijn door de mooie advertenties over anti-ageing producten, maar een extra laagje kan nooit kwaad, toch? Dus gebruik ik altijd een serum en ga dan met name voor het liftend effect………

Over Shiseido Bio Performance Liftdynamic Serum

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

Over het serum en ingrediëntenlijst

Shiseido’s gedachte is dat de eigen structuur van de huid de stevigheid ervan hersteld.

Het meest recente huidonderzoek heeft nieuwe inzichten opgeleverd over wat de oorzaak is van verslapping, verlies van veerkracht en diepe rimpels. Wetenschappers van Shiseido ontdekten dat de optimale huidstructuur afbreekt met de leeftijd, wat uiteindelijk zorgt voor verlies aan stevigheid en elasticiteit. Om deze gebieden te hervormen, concentreerde Shiseido zich op twee specifieke typen cellen:

  • Stamcellen die huidcellen generen
  • Verschuifbare stamcellen die dan weer in huidcellen worden omgezet.

Exclusieve TruStructiv™ -technologie ondersteunt de natuurlijk herstellende kracht van de huid. Daarnaast zou super Bio-Hyaluronic Acid Plus de huid aanvullen met vocht. Hyaluronzuur is nu weer de nieuwste trend in skincare land. Waar we eerst met z’n allen aan de peelings moeten, moeten we nu allemaal aan dit speciaal soort zuur. En dit heeft een reden. Dat de huid naarmate zij ouder wordt vocht verliest voelen we allemaal. Hyaluronzuur is zo speciaal omdat dit ingrediënt in staat is om vocht vast te houden, beter dan welk natuurlijk of synthetisch polymeer dan ook. Ook versterkt dit ingrediënt de huidbarrière (je buitenste huidlaag).

Hoeveel hyaluronzuur er in het serum zit is onduidelijk. Het staat vrij onderaan in de ingrediëntenlijst, wat suggereert dat er niet heel veel van in zit. Een ander groot pluspunt is het feit dat er geen alcohol in het serum zit. Dit is fijn voor de gevoelige huid. Ook staat alcohol er om bekend om de huid uit te drogen.

Shiseido noemt tenslotte het Bio-Corrective Complex als derde key-ingredient in het serum. Dit complex concentreert zich op de dichtheidstoestand van de huid die na verloop van tijd afneemt.

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Serum Review 2

Volg jij ons al op Instagram?

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Serum

“Stel je voor dat er geen zwaartekracht zou zijn”

Bio-Performance LiftDynamic Serum zorgt voor een zichtbare gelifte en verstevigde huid.

Ik breng het elke ochtend aan na het reinigen van mijn huid onder mijn dagcrème, soms ook nog ’s avonds.  Dit is afhankelijk van de conditie van mijn huid (lees: te weinig slaap en een glaasje wijn teveel). Maar iedere avond dit serum aanbrengen onder de nachtcrème kan natuurlijk ook, dit is ook het advies van Shiseido!

Gebruiksaanwijzing: Eenmaal op het pompje drukken en het serum gelijkmatig over het gezicht deppen met de vingertoppen.

Tip: als je denkt dat het flesje leeg is, maar het pompje nog werkt dan zit er dus nog serum in. Even schudden of het flesje schuin houden en er komt weer serum uit; het kan nog weken mee. Als je niet meer op het pompje kunt drukken, dan is het echt op!

Resultaat

Het Bio-Performance LiftDynamic Serum richt zich op de verslapte gezichtscontouren die in de loop van de tijd opduiken. Bij langdurig gebruik kan er een jeugdige en strak gespannen huid terugkomen en zelfs verbeteren.

Dit wordt er beloofd:

  • Onmiddellijk: de huid ziet er glad en stralend uit.
  • Over 1 week: verlies van veerkracht en verslapping lijken verbeterd.
  • Over 3 weken: diepe rimpels zijn zichtbaar verminderd. Ik geloof echt dat als je een product iedere dag gebruikt, het ook werkelijk resultaat oplevert.

Volhouden dus, de aanhouder wint.

Conclusie

Echt een superfijn (luxe) serum met een subtiele geur; je huid is gelijk gehydrateerd en voelt zacht aan. Een druk op het pompje geeft voldoende hoeveelheid om te verdelen over je gezicht. Misschien lijkt het serum wat stevig, maar zodra het de huid aanraakt wordt het dun en makkelijk uit smeerbaar. Daarna kan gelijk de dag(-of nacht)crème eroverheen aangebracht worden en vervolgens de foundation. Geeft geen strepen of vlekken; het trekt dus heel snel in! Ik vind het echt een aanrader! Shiseido, ik ben en blijf fan.

Ik heb dit serum zelf gekocht. Het serum kost € 128,00 voor 30 ML (let op; vaak met 25% korting te koop).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *