Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion

Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion dop open

De Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion, een hele mond vol, is de nieuwste lotion van Shiseido. Shiseido is in Japan marktleider op het gebied van skincare. Zowel ik als mijn moeder zijn groot fan van dit merk! Ik gebruik al een aantal jaar de volledige Ibuki lijn van Shiseido. Maar omdat mijn lotion daarvan op was en deze uitverkocht was online, besloot ik de Waso eens een kans te geven. Klik hier om meer reviews te lezen van het merk Shiseido.

Over het product en de ingrediëntenlijst

Over Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion

Paddenstoelen voor op het gezicht!

Het eerste wat mij te binnen schoot bij het lezen van de tekst was: Ugh, zwammen on my face? Je moet er maar op komen. Echter is de werking van de white jelly mushroom in skincare wel wetenschappelijk bewezen. Dermatoloog Dendy Engelman, directeur bij het Metropolitan ziekenhuis in New York, onderschrijft dit. Hij zegt dat de paddenstoel vocht de huid in ’trekt’. De deeltjes van de white jelly mushroom zijn ontzettend klein, hierdoor penetreren ze de huid gemakkelijker dan andere hydraterende stoffen. Ik heb de paddenstoel even gegoogeld en hij ziet er best wel cute uit.

Ingrediënten

Zoals je ziet is er geen alcohol toegevoegd aan de Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion. Ik vind dit een groot pluspunt, alcohol droogt mijn huid namelijk altijd ontzettend uit. Ook staat parfum laag in de ingrediëntenlijst, wat inhoudt dat er dus ook weinig van in zit. Top! Ik heb een gevoelige, ietwat droge, huid en deze lotion lijkt echt extra hydratatie te geven. Volgens Shiseido zelf komt dit door de volgende werkende stoffen: Trimethylglycine, Trehalose, Erythritol en Lamium Album Extract. Deze stoffen zouden een langdurige hydratatie aan de huid bezorgen. Aqua-in-pool en Glycerine zorgen ervoor dat de actieve ingrediënten in de lotion beter worden opgenomen. En dan *padapapapaaaaam* last but not least, de white jelly mushroom die als een spons zou werken. De werking van de paddenstoel is volgens Shiseido dubbelzijdig. Ten eerste houdt deze vast en water (Hello, hydratation can you hear me?) en ten tweede zorgt deze voor een ‘plumped’ effect op de huid.

Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion review

Volg jij ons al op Instagram?

En werkt dit dan ook?

Ik gebruik de Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion nu twee weken. En ik ben, zoals ik al had verwacht van Shiseido, ook over dit product weer erg tevreden. Misschien vind ik deze lotion zelfs wel fijner dan die van de Ibuki lijn. En wel hierom. De textuur van deze lotion is best uniek. Als ik hem op een watje spuit is hij eerst echt jelly-achtig *wiggle-wiggle-wiggle*. Maar zodra hij het gezicht aanraakt wordt hij volledig vloeibaar en trekt hij mega snel in. Ik houd daarvan. Ik heb weinig geduld en heb een hekel aan moeten ‘wachten’ op producten.

Het resultaat (= Kekka in het Japans, FYI)

Naar mijn idee voegt deze lotion echt extra hydratatie toe, bovenop mijn dag- of nacht crème. Zeker in de wintermaanden vind ik dit erg fijn. Ook werkt de dop heel hygiënisch, extra pluspuntje. Blijf ik deze lotion gebruiken? Ik denk het wel, ik heb het idee dat deze nog meer voor mijn huid doet dan die van de Ibuki lijn.

 

De volledige Shiseido Waso lijn is te koop bij alle Shiseido verkooppunten. Ik heb deze lotion zelf gekocht. Cuánto Cuesta? Ik heb voor deze lotion € 30,29 betaald voor 150 mililiter.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *