fbpx

CAKE THAT FACE: Bente

In de categorie CAKE THAT FACE maak ik andere meiden op met mijn make-up. Vandaag was het de beurt aan mijn mooie schoonzusje Bente. Na de Paasbrunch was het tijd voor some make-up. Beautytijd style! Ook nam zijn twee producten mee die ik (nog) niet heb, om te reviewen voor Beautytijd. Namelijk de Charlotte Tilburg Matte Revolution lipstick in de kleur Super Cindy en de Hollywood Beauty Light Wand in de kleur Spotlight. De reviews van deze producten volgen deze week.

Over mij en Bente

Eveline en Bente

Eveline en Bente lololol

Bente is het zusje van mijn vriend Niels. Ik en Niels zijn bijna twee jaar samen en meteen vanaf het begin klikte het erg goed tussen ons. Ik zie haar echt als een vriendin. En als een partner in crime op het gebied van uitgaan en make-up. Qua uiterlijk zijn Bente en Niels echt tegenpolen. Niels heeft donker haar en hele donkerbruine ogen. Bente daarentegen heeft blond haar en blauwe ogen. Een ding hebben ze in mijn ogen wel gemeen met elkaar: erg goede genen. Vandaag heb ik mijn schoonsis dus opgemaakt. Let’s get cracking with the photo’s, shall we?

Ps. Voor de mensen die het zich afvragen; mijn zieke highlighter is MAC – Soft and Gentle.

I caked that face

CAKE THAT FACE Bente

Cake That Face resultaat 1

Cake That Face resultaat 2

Cake That Face resultaat 3

Volg jij ons al op Instagram?

Wat een plaatje he?! Hieronder een lijst van de gebruikte producten en kwasten, in de gebruikte volgorde:

Makeup

Laat een reactie achter als je de prijs of het verkooppunt van een product zou willen weten!

 • Primer: Shiseido – Ibuki Smart Filtering Smoother
 • Foundation: Guerlain – Lingerie de Peau Beauty Booster SPF30 BB Cream in de tint light
 • Oogschaduw basis: Too Faced – Glitter Glue
 • Oogschaduw: Urban Decay – Naked Smoky palette
 • Eyeliner: Shiseido – Automatic Fine Eyeliner
 • Mascara: Rituals – Miracle Volume
 • Bronzer: Benefit – Hoola Lite
 • Contour: Guerlain – Sun Trio Bronzing in de kleur light
 • Blush: NARS – Deep Throat
 • Afpoederen: Guerlain – Light Revealing Pearls Of Powder in de kleur 02 Clair
 • Highlighter: Charlotte Tilbury – Hollywood Beauty Light Wand in de kleur Spotlight
 • Lipstick: Charlotte Tilbury – Matte Revolution in de kleur Super Cindy

Kwasten

Als er geen kwast wordt genoemd bij een bepaalde handeling is dit met de handen gedaan.

Oogschaduw:

 • Ooglid: MAC – 247
 • Wenkbrauw bot: MAC – 239
 • Crease: ZOEVA – 231
 • Blenden: The Body Shop – Eyeshadow Blending Brush

Bronzer:

 • Guerlain – Bronzing Powder Brush

Contour:

 • NARS – Kabuki Ita Brush (klik hier om de review te lezen)

Blush:

 • MAC – 168

Gezicht blenden:

 • KIKO Milano – 07

Afpoederen:

 • Guerlain – Météorites Powder Brush
Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *