fbpx

MAC 287 Duo Fibre Oogschaduw Kwast

MAC 287 Duo Fibre Oogschaduw Kwast

MAC kwasten worden enorm geroemd om hun duurzame kwaliteit. Ik heb zelf al jaren verschillende MAC kwasten en ze zijn nog steeds als nieuw. Nog nooit heb ik meegemaakt dat er haren uit een kwast vallen en ze blijven gewoon hun vormvastheid behouden. Onlangs is MAC begonnen met het vervangen van kwasten die gemaakt zijn van natuurlijke haren naar synthetische haren.  Aangezien mijn MAC kwasten nog lang niet aan vervanging toe zijn,  kan ik niet praten over het verschil tussen natuurlijke haren kwasten en hun vervanger van synthetische haren kwasten.   Ik wil graag de MAC kwast 287 beschrijven- deze heeft een mix van natuurlijke haren en synthetische haren en is nog gewoon te koop in de MAC collectie (bijv. bij de Bijenkorf).

Gebruik

De MAC kwast 287 is bedoeld als oogschaduw kwast voor zowel in poeder- als in crèmevorm.  Het is een afgeronde, middelgrote (ik vind het eigenlijk best groot voor een oogschaduw kwast), dubbel gebeitelde peddelvormige kwast.    Omdat ik al genoeg oogschaduw kwasten van MAC heb (kleinere modellen,  die ik fijner vind werken met oogschaduw)  kocht ik deze kwast met als doel om er highlighter mee aan te brengen. Maar oogschaduw aanbrengen gaat natuurlijk perfect met deze kwast,  het is gewoon een kwestie van wat je zelf fijn vindt.  Natuurlijk heeft MAC ook speciale highlighter kwasten in het assortiment,  maar ik kocht deze toen ik met mijn dochter in Lille aan het shoppen was en deze in de aanbieding was.  Artikelen van MAC zijn zelden in de aanbieding,  dus dit was een leuke koop.  Volgens de verkoopster kon ik met deze kwast ook highligther aanbrengen en ook heel goed concealer (voor onder je ogen).

MAC 287 Duo Fibre Oogschaduw Kwast

Volg jij ons al op Instagram?

Resultaat

Ik ben er heel blij mee (sowieso met alle MAC kwasten); mijn advies is om te investeren in de goede make-up kwasten van MAC.  Het zijn niet de goedkoopste kwasten maar omdat ze super lang meegaan is het uiteindelijk toch een goede investering.    De MAC kwast 287 pakt het highlighter poeder goed op en brengt deze heel subtiel en gelijkmatig aan.  Precies wat ik in gedachten had toen ik deze kwast kocht.  Helemaal oké!

Prijs:  € 34,00

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

2 Reacties

 1. Regina
  25 oktober 2018 / 13:21

  Fijne kwast! Ik gebruik hem zelf vooral MAC Paintpots aan te brengen op het gehele of alleen het bewegend ooglid.

  • Eveline
   26 oktober 2018 / 10:10

   Oooh, die hebben wij nog niet. Zou je hem aanraden Regina?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *