fbpx

Kwasten

Makeup kwasten

Make-up kwasten reviews

Make-up kwasten zijn onmisbaar bij het opbrengen van je make-up. Het gebruiken van goede kwasten is zeker zo belangrijk als de kwaliteit van de make-up zelf. Je moet een kwast echt zien als een tool waarmee je je make-up perfect kunt aanbrengen. Daarnaast werkt het natuurlijk ook een stuk hygiënischer dan met je vingertoppen!

Waarvoor gebruik je een make-up kwast?

Eigenlijk is er voor elk make-up product wel een aparte kwast te koop. Zo brengt een goede foundationkwast je foundation aan zonder strepen achter te laten. Blushkwasten zijn vaak rond of schuin afgesneden, zodat ze de vorm van je gezicht beter kunnen accentueren. Een concealerkwast gebruik je om concealer nauwkeurig en vlekkeloos aan te brengen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De favoriete kwasten van Beautytijd

Wij zijn allebei van de fans van het Guerlain Météorites Light Revealing Pearls Of Powder gezichtspoeder. Deze ”bolletjes” brengen we beide aan met het bijpassende Météorites Poeder Penseel van Guerlain. Deze kwast werkt erg fijn. Hij brengt het poeder egaal aan op je hele gezicht, zonder je andere make-up weg te vagen. Daarnaast gebruikt Eveline om te contouren graag de NARS Kabuki Ita Brush (klik hier voor de review). En Wilma de blush kwast van Rituals.

Fenty Beauty Mini Body Lava ‘Who Needs Clothes?’ & Kabuki Brush

Fenty Beauty van Rihanna is een merk wat steeds meer mijn interesse aan het wekken is. Elke keer als ik in een Sephora ben ga ik er wel even bij staan loeren en meestal loop ik met iets weg. Toen ik in november in Parijs was met mama kocht ik deze mooie Fenty Beauty Mini Body Lava ‘Who Needs Clothes?’ & Kabuki Brush.

Bekijk bericht

Beautyblender Original Make-up Spons

Ik kreeg deze roze Beautyblender Original al een hele tijd geleden cadeau van mijn dochter. Want ik moest en zou deze persé eens uitproberen voor…

Bekijk bericht

HEMA B.A.E. Kerst en Feestdagen Make-Up Collectie (duo review)

Ook dit jaar introduceert B.A.E. by Hema weer een leuke feestelijke collectie. B.A.E., wat onlangs de Beste Vegan Nieuwkomer award won met hun make-up, is het make-up merk van Hema. Voor zeer betaalbare prijsjes lanceren zij regelmatig nieuwe, trendy vegan beauty producten. In deze multi-review reviewen wij de HEMA B.A.E. Kerst en Feestdagen Make-Up Collectie voor jullie 🙂 . 

Bekijk bericht

Too Faced Pretty Rich Diamond Highlighter & Diamond Light Penseel (duo review)

Eerder reviewde Eveline al de Too Faced Diamond Fire Highlighter. Too Faced heeft nu in de Pretty Rich collectie twee nieuwe varianten van de Diamond Highlighter uitgebracht, namelijk; Fancy Pink Diamond en Canary Diamond. In deze blog reviewen we de Fancy Pink Diamond en het bijpassende Diamond Light penseel. 

Bekijk bericht

MAC 287 Duo Fibre Oogschaduw Kwast

MAC kwasten worden enorm geroemd om hun duurzame kwaliteit. Ik heb zelf al jaren verschillende MAC kwasten en ze zijn nog steeds als nieuw. Nog nooit heb ik meegemaakt dat er haren uit een kwast vallen en ze blijven gewoon hun vormvastheid behouden.

Bekijk bericht

Hourglass Ambient Powder Brush

De Hourglass Ambient Powder Brush is volgens Hourglass dé kwast om het Ambient Lighting poeder op te brengen op het hele gezicht! Eerder reviewde ik het Hourglass Ambient Lighting Palette al, klik hier om deze review te lezen. Ik heb al genoeg kwasten, maar ik vind het leuk om een setje te hebben en daarnaast ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit van deze kwast!

Bekijk bericht

NARS Kabuki Ita Brush | Contour kwast

De NARS Kabuki Ita Brush is een premium kwast. Dit voel en zie je aan de kwaliteit van de haren en de grip, die beiden erg luxe aanvoelen en ogen. Ook voel je dit in je portemonnee, aangezien de kwast € 55,- euries kost. Muchos plata. Maar is deze kwast het aantasten van je spaarrekening waard?

Bekijk bericht