fbpx

MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease

MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease Review

MAC heeft weer een nieuwe lente collectie! De Boom Boom Bloom collectie bestaat uit twee highlight poeders, 5 lipsticks met matte en crèmesheen finishes, lipglass, strobe cream, oogschaduw palette en een Prep + Prime Fix + spray. In deze blog review ik een van de matte lipsticks, namelijk de MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease.

Sakura

MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease Review

MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease Review

Speciaal voor de lente hebben de normaal zwarte verpakkingen van MAC een Sakura patroon gekregen. Ik hou van Azie en vind dit soort patroontjes prachtig. Het is ook ”in” in make-up land, Givenchy bracht recentelijk ook al een limited edition lipstick uit met een aziatisch patroon. Sakura is de Japanse benaming voor kersenbomen. In Nederland noemen wij deze bomen kersenbloesem. De sakura is in Japan symbool voor de vergankelijkheid van schoonheid. Japanners beschouwen het leven als mooi en kort, net als de bloeiperiode van de kersenbloesem.

MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease Swatch

MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease Review

Volg jij ons al op Instagram?

Wat een mooie, frisse nude tint! Ik hou dus echt van dit soort kleurtjes. Je kan ze elke dag dragen en ze staan bij alle ooglooks, blushes en kleren. Mooi!

Resultaat en conclusie

MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease Review

Mensen die bekend zijn met MAC lippenstiften weten dat de matte blijven zitten als een huis. Dat is ook bij deze Hi-Fructease het geval, hij heeft dezelfde formule als een ”normale” matte lipstick van MAC. Ik vind het een mooie, koele nude tint die net aanwezig genoeg is om op te vallen. MAC beschrijft de kleur als ”roze koraal” en ik denk dat dat een goede beschrijving is. Echt een mooie everyday lipstick!

 

Ik heb de MAC Boom Boom Bloom Lipstick Hi-Fructease lipstick zelf gekocht voor € 19.50.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

  • Eveline
   Auteur
   15 mei 2019 / 09:19

   Helemaal mee eens 🙂 <3 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *