fbpx

Hannah Cleansing Milk & Sensitive Skin Lotion (Reinigers)

Hannah Cleansing Milk & Sensitive Skin Lotion review

Na ons bezoek aan hannah in Voorthuizen heb ik 5 producten ‘op maat’ meegekregen. Deze producten heb ik nu allemaal al twee maanden in gebruik. Het zijn stuk voor stuk hele mooie en fijne producten waarvan ik erg onder de indruk ben. De hele week zullen er reviews van mijn hannah huidverzorgingsroutine online komen. In deze review begin ik met de reinigers; de hannah Cleansing Milk en hannah Sensitive Skin Lotion.

Klik hier om al onze hannah reviews te lezen.

Hannah Cleansing Milk

Hannah Cleansing Milk review

Volg jij ons al op Instagram?

Volgens hannah dient een reiniging zoveel mogelijk overeen te komen met de huideigen vetten en PH-waarde. Dit om het verstoren van de natuurlijke beschermmantel van de huid te voorkomen. Een reiniging hoeft de huid niet binnen te dringen omdat deze alleen gebruikt wordt voor een oppervlakkige behandeling van het gezicht (of lichaam).  Als de reiniging te sterk of verkeerd is wordt de huid daar alleen maar droger van en kun je een ‘trekkerig’ gevoel ervaren. De hannah Cleansing Milk reinigt de huid uiterst zacht, maar ook intensief en ruikt heerlijk. De milk is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huid.

De belangrijkste ingrediënten van de hannah Cleansing Milk zijn: Avocado, Kamille, Komkommer en Linde-extract. Dit zijn stuk voor stuk voedende en kalmerende ingrediënten.

Leaflet met productinformatie

Hannah Cleansing Milk

Gebruik & Conclusie

De hannah Cleansing Milk zit in een mooie pompflacon. Met twee kleine pompjes op mijn handpalm breng ik met mijn vingers de rijke milk op mijn gezicht aan. Het laat zich gemakkelijk verdelen over de huid. Daarna maak ik mijn vingertoppen nat en vermeng de milk met water om mijn gezicht goed te ontdoen van alle make-up. Met een vochtig gemaakt washandje (of sponsje) verwijder ik de resterende milk. Mijn huid voelt daarna goed gereinigd en heerlijk zacht aan. De belofte is waar, hannah Cleansing Milk reinigt perfect en laat geen trekkerig gevoel achter! Mijn gezicht is klaar voor de volgende (noodzakelijke) stap; de Sensitive Skin Lotion.

De hannah Cleansing Milk is voor € 31,00 (200 ml) te koop bij elk hannah verkooppunt en onder andere online te bestellen bij de officiële hannah webshop. Als je dit een te grote verpakking vindt en de Cleansing Milk eerst wilt proberen kun je ook voor de kleinere variant gaan. Deze kost € 17,90 (45 ml) en is via deze link te bestellen.

 

Hannah Sensitive Skin Lotion

Hannah Sensitive Skin Lotion review

Voor mijn huid heb ik de hannah Sensitive Skin Lotion geadviseerd gekregen. Deze alcoholvrije ultrazachte en verfrissende lotion kalmeert de huid en verfijnt de structuur van de poriën zichtbaar. Hierdoor krijg je direct een natuurlijke frisheid en krijgt je huid een stralende frisse teint. Ook verhoogt deze lotion de weerstand van de natuurlijke beschermlaag van de huid. De Sensitive Skin Lotion is geschikt voor alle huidtypen; de normale, gevoelige of geïrriteerde huid.

De belangrijkste ingrediënten zijn: Aloë Vera, Kamille, Komkommer en Toverhazelaar.

Leaflet met productinformatie

Hannah Sensitive Skin Lotion

Gebruik & Conclusie

De hannah Sensitive Skin Lotion breng ik uit de pompflacon aan op een wattenschijfje. Twee spuitjes is voldoende om je hele gezicht mee te reinigen, vanuit het midden naar de buitenkant. Ik zie soms nog wel een heel klein beetje make-up restjes op het wattenschijfje zitten.  In ieder geval is al mijn  foundation na gebruik van de lotion nu helemaal weg. Net als de hannah Cleansing Milk ruikt ook deze Sensitive Skin Lotion heerlijk en laat een mooie zachte huid achter.  Mocht je huid onrustig aanvoelen dan kun je deze lotion ook gebruiken als een kalmerende behandeling. En is ook geschikt voor het maken van kalmerende oogcompressen bij opgezwollen, branderige of vermoeide ogen.  Of bij behandeling van wallen/en of kringen onder de ogen. Op naar het volgende stap in mijn hannah huidadvies!

De hannah Sensitive Skin Lotion is voor € 31,00 (200 ml) te koop bij elk hannah verkooppunt en onder andere online te bestellen bij de officiële hannah webshop. Als je dit een te grote verpakking vindt en de Sensitive Skin Lotion eerst wilt proberen kun je ook voor de kleinere variant gaan. Deze kost € 17,90 (45 ml) en is via deze link te bestellen.

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *