ICI Paris XL Eye Make-Up Remover

ICI Paris XL Eye Make-Up Remover Review

De nieuwe Nature lijn van ICI Paris XL heeft een breed assortiment met veganistische huidverzorgingsproducten. De producten worden gemaakt in Frankrijk en bevatten minimaal 95% natuurlijke ingrediënten. Deze lijn is geschikt voor iedereen die natuurlijke huidverzorging wil gebruiken. De verpakkingen zijn recyclebaar en de producten zijn te koop voor een zacht prijsje. Uit de Nature lijn review ik vandaag de ICI Paris XL Eye Make-Up Remover.

Het huismerk van ICI Paris XL is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

ICI Paris XL Eye Make-Up Remover

ICI Paris XL Eye Make-Up Remover Review

Volg jij ons al op Instagram?

”De oogmake-up remover reinigt en verwijdert alle sporen van make-up in alle zachtheid, zonder de huid vet te maken. Ook waterproof make-up kan moeiteloos worden verwijderd met deze make-up remover. De ingrediënten zijn voor meer dan 99% van natuurlijke oorsprong. Daarnaast is de oog make-up remover 100% vegan.”

De ICI Paris XL Nature lijn biedt de volgende producten:

  • Gelaatsreinigende creme
  • Hydraterende gelaatscrème
  • Verzachtende gelaatsbalm
  • Frisse make-up remover gel
  • Zachte exfolierende gezichtsscrub
  • Oogmake-up remover
  • Zachte plantaardige zeep
  • Verzachtend handcrème
  • Verwennende lippenbalsem

Conclusie

ICI Paris XL Eye Make-Up Remover Review

Ik heb al veel oog make-up removers geprobeerd omdat mijn gevoelige ogen niet alles kunnen verdragen. Al jarenlang gebruik L’Óreal om mijn ogen van make-up te reinigen. Ik was erg benieuwd of mijn ogen deze make-up remover konden verdragen. En dat blijkt zo te zijn! Ik schud eerst even flink om de twee fasen van de formule te mengen en daarna breng ik de oogmake-up remover aan op mijn ogen met een watje. De remover bevat rozenwater en calendula extract, ik had een sterke geur verwacht maar dat is niet zo. Het product ruikt licht kruidig, eigenlijk zoals wel meer vegan huidverzorging ruikt. Ik vind dit persoonlijk een prima geur en hij is daarnaast ook erg subtiel. Het is een fijne make-up remover voor een goede prijs met bijna alleen maar natuurlijke ingrediënten. Voor mij is dat een pluspunt dus ik zou hem zeker opnieuw kopen!

 

 

De ICI Paris XL Nature Eye Make-Up Remover kost € 11,95 en is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *