Jean D’Arcel Blusher Powder 1

Jean D’Arcel Blusher Powder 1 Review

Jean D’Arcel  staat bekend als een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten. Alle hoge kwaliteitsproducten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld.  Naast verzorgingsproducten heeft Jean D’Arcel ook een uitgebreide reeks aan professionele make-up producten. Ik review vandaag het Blusher Powder 1, een plaatje om te zien en een blozende ervaring op je wangen!

 

Over het Jean D’Arcel Blusher Powder 1

Jean D’Arcel Blusher Powder 1 Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Jean D’Arcel Blusher Powder heeft een fluweelzachte textuur en geeft het gezicht  perfecte accenten en laat je wangen stralen. De koele en warme kleur kunnen gemakkelijk gemixt worden en bevatten matte en glinsterende deeltjes.  Ik vind deze blush zo mooi om te zien in het doosje, dat het bijna zonde is om aan te gaan gebruiken.  Maar uiteraard ben ik ook benieuwd hoe de blush aanvoelt en er uitziet op mijn wangen (en op mijn oogleden, want het is natuurlijk ook als een oogschaduw in te zetten)…

 

De kenmerken van Jean D’Arcel Blusher Powder:

  • Zachte textuur in twee tinten: koele en warme kleur
  • Matte en glinsterende deeltjes
  • Biedt een langdurig effect
  • Met vitamine E

 

Swatch

Jean D’Arcel Blusher Powder 1 Review

Op de swatch zie je de koele en warme kleur gemixt, dit is de manier waarop ik een mengpalet altijd gebruik. Je zou alle tinten afzonderlijk kunnen gebruiken, of mengen en dan benadrukken met een tint die bijv. leuk bij je kleding staat. Of de tinten apart gebruiken als oogschaduw, de lichte in de ooghoek en de iets donkere tint op het ooglid.  Altijd een beetje zonde om zo’n prachtig grafisch patroon aan te breken, maar ja  het is tenslotte een gebruiksproduct en geen accessoire om weg te zetten…  Dit is het palet 01, er is ook een palet 02 verkrijgbaar dat wat donkerder van kleur is.

 

Conclusie

Jean D’Arcel Blusher Powder 1 Review

Ik breng een blush bij voorkeur aan met een kwast die daar speciaal voor bedoeld en start altijd met weinig product, je kunt het tenslotte altijd nog meer aanbrengen als het nodig is. Het teveel eraf halen als het er eenmaal opzit is moeilijker…  De zachte textuur verdeelt gemakkelijk en gelijkmatig over de huid en geeft een mooi natuurlijk effect. Je kunt bij dit palet zelf bepalen of je het wat lichter of donkerder wilt aanbrengen, maar ik vind het gemixt dus het mooiste.  Ook kun je deze Jean D’Arcel Blusher Powder zonder foundation gebruiken om je huid op te laten leven, of aanbrengen als oogmake-up of bij je haaraanzet.  Mooi, mooi, mooi 😊

 

Het Jean D’Arcel Blusher Powder 1 is via deze link online te bestellen voor € 39,00.

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *