Payot My Payot Glow

Payot My Payot Glow Review

Het Franse merk Payot ontwikkelt al zijn producten in eigen land en gaat steeds meer natuurlijke ingrediënten gebruiken. Ook een groot deel van de verpakkingen worden gemaakt van recyclebare of gerecyclede materialen. In 2021 heeft Payot de sterlijn MY PAYOT volledig vernieuwd en komt met vijf nieuwe vitamine gezichtsverzorgingsproducten! Uit de My Payot Glow lijn reviewen wij vandaag;  de dag- en nachtcrème Gelee Glow, het Masque Sleep & Glow en de stick 3-in1 Regard Glow.

Klik hier om meer reviews van Payot producten te lezen.

 

Over de nieuwe My Payot Glow producten

Payot My Payot Glow Review

De My Payot  Glow producten beloven een stralende huid.  De huid krijgt dagelijks een dosis energie en vitamines. Ideaal om een doffe huid weer te laten stralen! De vitamines in Payot  zijn geïnspireerd op gezonde voeding en verrijkt met de super ingrediënten;  biologische goji en granaatappel, açaí en vitamine C oftewel een cocktail van vitamines, voedingsstoffen en antioxidanten.

 

De hoofdingrediënten uitgelicht:

  • Biologische Goji en Açai bessen: Rijk aan vitamines en voedingsstoffen en ze versterken de structuur van de huid, waardoor deze zichzelf beter kan beschermen tegen oxidatieve stress veroorzaakt door dagelijkse agressie.
  • Vitamine C en Organische Granaatappel: Deze cocktail van antioxidanten neutraliseert de vrije radicalen die een doffe teint veroorzaken en verbetert zichtbaar de kwaliteit van de huid.

 

Payot My Payot Glow Gelée Glow

Payot My Payot Glow Gelée Glow Review

GELÉE GLOW, is een gel crème vol vitamines die de huid een mooie en frisse uitstraling geeft.  De textuur is licht en ideaal voor de normale tot gemengde huid. De huid krijgt energie terwijl glans beperkt wordt. Zowel geschikt om ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken.

Voor de normale tot droge huid is er My Payot Crème Glow. En voor een tintje is er voor overdag ook een CC Glow.

 

Payot Gelée Glow kost € 38,60

 

Conclusie

Payot My Payot Glow Gelée Glow Review

(Wilma): ik heb de Payot Gelée Glow voor mijn gecombineerde huid gekozen om de belofte dat het een glow van binnenuit geeft. En tegelijkertijd de glans, op met name de T-zone, onder controle houdt. Deze belofte is waarheid! Zeker in de lente/zomer en begin herfst (als de verwarming nog niet aan springt) vind ik deze Gelée Glow heel fijn om te gebruiken. De geltextuur voelt lichter dan een crème en is heel fijn smeerbaar.  Tijdens de late herfst en winter periode zou ik dan de Payot Crème Glow kiezen. Een mooi product van Payot met mooie natuurlijke ingrediënten , die de huid goed hydrateert en voorziet van een mooie glow 😊

 

Payot My Payot Glow Masque Sleep & Glow

Payot My Payot Glow Masque Sleep & Glow Review

MASQUE SLEEP & GLOW is hét nachtmasker dat de huid laat stralen. Dit unieke masker is verrijkt met super ingrediënten (biologische goji en granaatappel en açaí) en zijdeboomextract. Het werkt ‘s nachts om de huid op te laden en de natuurlijke uitstraling te versterken.

 

Payot Masque Sleep & Glow kost € 31,50

 

Conclusie

Payot My Payot Glow Masque Sleep & Glow Review

(Eveline): ik vind het fijn om mijn nachtcrème 1 ( of 2 keer) per week te vervangen door een nachtmasker.  Dit kan net dat extraatje zijn wat je huid een oppepper geeft.  Ik vind Payot Masque Sleep & Glow fris en zacht aanvoelen en de geltextuur laat geen vette laag achter op de huid.  Het wordt onmiddellijk door je huid opgenomen. Je voelt eigenlijk niet dat je iets op je gezicht hebt, het plakt niet en laat je huid ademen. Echt een fijn masker waarmee je huid er s ochtends glad en glowy uitziet …..

 

Payot My Payot Regard Glow

Payot My Payot Regard Glow Review

REGARD GLOW is een lichtgekleurde 3-in-1 stick met een ultra frisse textuur. Het vermindert wallen en donkere kringen, verbergt onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en verheldert de oogopslag in één beweging!  Wilma en ik hebben deze veelbelovende 3-in-1 stick beiden geprobeerd….

 

Payot Regard Glow kost  € 32,50

 

Conclusie

Payot My Payot Regard Glow Review

(Eveline): nooit eerder heb ik een 3-in-1 stick gebruikt voor onder mijn ogen die zowel verzorgend als verhullend werkt.  Superhandig en ook aangenaam om te gebruiken. De tint is universeel en doet het bij mijn lichte huid prima en verbergt de lichte kringen onder mijn ogen.  Ook voel je dat het verkoelend werkt,  dus als je last hebt van wallen worden de zwelling wat vermindert. Je ziet er gelijk uitgerust uit.  De houdbaarheid is prima, het blijft bij mij mooi de hele dag lang.  Ik kan de Payot Regard Glow 3-in-1 stick aanbevelen, ook een heel handig product om overal mee naar toe te nemen.

(Wilma): ook bij mij blijft de formule van de Payot Regard Glow 3-in-1 stick mooi zitten, het kruipt niet in de fijne lijntjes. Maar omdat ik best donkere kringen onder mijn ogen breng ik  ‘s avonds nog wat extra aan.  Met mijn ringvinger dep ik het dan voorzichtig onder mijn ogen. De stick zelf vind ik net iets te breed om het nauwkeurig aan te brengen onder mijn (diepliggende) ogen.  Een fijn en handig product dat gelijk voor een frisse blik zorgt.

 

De My Payot Glow producten zijn onder andere te bestellen via de officiële webshop van Payot.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *