Ananné SOLACIUM Fine Molecular Repair Serum

Ananné SOLACIUM Fine Molecular Repair Serum Review

Met heel veel plezier vertel ik jullie meer over dit prachtige ananné SOLACIUM Fine Molecular Repair Serum. Alle producten van ananné garanderen een hoge mate van compatibiliteit en zijn daarom geschikt voor alle huidtypes. Zo dus ook voor mijn gevoelige huid! De producten van ananné worden worden geproduceerd in Zwitserland en zijn het resultaat van een combinatie van de kennis van Integrative Medicine met actieve plantaardige ingrediënten van over de hele wereld. Onze duo reviews van de ananné cleanser (klik hier) en de ananné toner (klik hier) zijn vorige week gepubliceerd. De derde stap is een serum en ik ben een groot fan van serums.

Klik hier om meer reviews van annané producten te lezen.

 

Over het ananné SOLACIUM Fine Molecular Repair Serum

Ananné SOLACIUM Fine Molecular Repair Serum Review

Volg jij ons al op Instagram?

Solacium Fine Molecular Repair Serum  is een hoogwaardig huidherstellend serum en zorgt voor een egale en verfijnde teint.  Solacium, vrij vertaald uit het latijn, betekent ‘helpend’.  En wat moleculair betekent heb ik ook even opgezocht 🙂 :

Binnen het vakgebied van de moleculaire biologie bestudeert men de processen in cellen op het kleinste functionele niveau, namelijk dat van de biomoleculen. Er wordt een grote verscheidenheid aan technieken gebruikt, met als doel de werking van de cel te doorgronden”

Alle producten van ananné activeren de huidige processen door optimaal gedoseerde, natuurlijke actieve ingrediënten. Deze plantenextracten en hoogwaardige oliën worden effectief door de huid opgenomen. Ze bevorderen het natuurlijke herstel, helpen de huid een gezond evenwicht te bereiken en zorgen voor een stralende gloed.

 

De kenmerken van Solacium  Fine Molecular Repair Serum

 • Intensieve regeneratie van de huid
 • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken worden verminderd
 • Activeert de productie van collageen en hydrateert
 • Verstevigt en geeft een egale teint met fijne poriën
 • Vermindert lijntjes en rimpels
 • Vermindert onderhuidse afzettingen en ontstekingen
 • 100% pure en snel absorberende olie (zonder watergehalte)

 

De belangrijkste actieve ingrediënten

 • Pistache-olie (terpentijnpistache)
 • Arganolie
 • Goudalg: Laminaria ochroleuca
 • Granaatappelzaadolie
 • Koekoeksbloemolie

 

Conclusie

Ananné SOLACIUM Fine Molecular Repair Serum Review

Eveline: Het heeft normaliter niet mijn voorkeur om serums op olie-basis overdag te gebruiken. Mijn ervaring leert dat je dan een glim-gezicht krijgt en daar hou ik niet van. Maar het annané Solacium Fine Molecular Repair Serum is op basis van natuurlijke oliën die heel erg snel intrekken en kan dus zeker wel overdag gebruikt worden. Fijn! Ik probeer mijn routine steeds meer terug te dringen naar minder producten en 1 serum voor zowel overdag als in de avond vind ik daarom fijn. Dit houdt het huidverzorging ritueel overzichtelijk. Van dit serum gebruik ik 2 pompjes voor mijn gezicht en hals. De geur is wat kruidig, maar ook heel subtiel. Ik vind dit niet storend en juist fijn; het olie-serum ruikt puur en niet naar kunstmatige geurstoffen.

Is het ananné serum zijn hoge prijs waard?

Het serum is van een ander niveau dan veel andere producten die ik geprobeerd heb. En dit zijn er een hoop. Niet alleen is de verpakking super mooi en chique, maar het serum zelf ook. Het serum bestaat voor 100% uit pure olie, geëxtraheerd uit onder andere pistache noten, Argania Spinosa (boom waar arganolie uit wordt gewonnen), goudalg, granaatappel en de koekoeksbloem. De ingrediënten zijn puur, zeldzaam en daarom erg kostbaar, iets wat ook terug te zien is in de prijs van dit serum. Want die is hoog. Aan mij als beautyblogger de ‘opdracht’ om te reviewen of dit serum de hoge prijs waard is. Of ík persoonlijk dit serum opnieuw zou kopen, als het op is.

Mijn antwoord daar op is: ja. Ik ben bereid (veel) geld uit te geven aan huidverzorging. Ten eerste omdat het voor mij mijn werk is waar ik heel veel van houd. Ten tweede omdat ik als de dood ben voor rimpels (die ik nu nog niet heb) en graag de beste producten gebruik om mijn huid de test der tijd zo goed mogelijk te laten doorstaan. Voor mij is dit serum vrijwel ongeëvenaard, vanwege de ingrediënten die wetenschappelijk bewezen anti-aging en huid regenererende eigenschappen hebben. En vanwege de puurheid van die ingrediënten, namelijk 100%.

Ik gebruik graag Clean Beauty producten die snel resultaat boeken en daar valt dit serum zeker onder. Om te beginnen zorgde ik altijd al heel goed voor mijn huid. Ik slik collageen suppletie, pure visolie én reinig mijn huid 2x per dag goed. Daarnaast hydrateer ik mijn huid ook goed, met producten die afgestemd zijn op mijn huidtype. En drink ik veel water. Dit serum heeft mijn huid, die er altijd al goed uit ziet, nóg egaler en stralender gemaakt. En mijn poriën vrijwel onzichtbaar gemaakt. Ook heb ik sinds dit serum, zelfs tijdens dé periode van de maand, geen onderhuidse ontstekingen gehad. Iets waar ik helaas op mijn 28e nog steeds last van heb / had.

 

Het ananné SOLACIUM Fine Molecular Repair SerumSolacium kost € 235,00 (30ml) en is online te bestellen via deze link.

 

Evelines annané routine

Mijn annané routine

De volgende producten heb ik uitgekozen uit de annané gezichtsverzorgingslijn:

 • Lavanticum Nourishing Cleanser & Mask  € 48,00
 • Tonicum Pore Toning Mist  € 41,00
 • Solacium Repair Serum  € 235,00
 • Equilibrium Light 24H Beautifying Cream € 165,00
 • Cura Oculi Nourishing Eye & Cream Mask  € 145,00

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *