Ananné TONICUM Pore Toning Mist

Ananné TONICUM Pore Toning Mist Review

Gisteren hebben wij de eerste stap, namelijk de cleanser, in de gezichtsverzorging van annané gereviewed (klik hier om onze review te lezen). Hierin beschreven wij ook waar het merk annané voor staat. Zoals je misschien al hebt gelezen zijn wij super enthousiast over de gezicht verzorgingsproducten van annané. Vandaag reviewen wij de tweede stap uit de annané gezicht verzorgingslijn; de Ananné TONICUM Pore Toning Mist, een verfrissende gezichtstonic die je als een mist kunt opsprayen.

Klik hier om meer reviews van annané producten te lezen.

 

Over de ananné TONICUM Pore Toning Mist

Ananné TONICUM Pore Toning Mist Review

Volg jij ons al op Instagram?

Tonicum Pore Toning Mist verfrissende gezichtstonic gebruik je na de reiniger om de huid te kalmeren. Je kunt het rechtstreeks op je gezicht, hals en decolleté verstuiven of aanbrengen op een wattenschijfje.  Als tip wordt ook gegeven om deze toner als verfrissing te gebruiken in een kamer met airconditioning of in de zomer.

De voordelen van Ananné TONICUM Pore Toning Mist

 • Activeert het celmetabolisme en celregeneratie
 • Verzachtende en vitaliserende gezichtstoner
 • Poriënverfijning en antibacterieel effect
 • Verstevigt en verbetert de elasticiteit van de huid
 • Hydrateert intensief

 

Belangrijkste actieve ingrediënten

 • Gember extract
 • Bittere klaver extract
 • Papaya fruit extract
 • Gele zoete klaver

Conclusie

Ananné TONICUM Pore Toning Mist Review

Wilma:

Het valt mij op dat de Franse tekst en Engelse tekst op de flacon verschillen; Tonique Rafraichissant (verfrissende tonic) en Pore Toning Mist (poriën verstevigend), maar goed het omschrijft in ieder geval heel goed de werking van de annané gezichtstonic. Ik vind het heerlijk om deze te verstuiven en dan licht in te masseren op mijn gezicht, hals en decolleté. Mijn huid voelt hierna heel fris & goed gevoed aan en ziet er helder en verfijnd uit. Ik vind Tonicum Pore Toning Mist een goed voedende gezichtstonic die mijn huid voorbereid op de volgende stap(pen) in de annané gezichtsverzorgingslijn!

 

Eveline:

Ik houd van het gevoel van een gezichtsspray of mist; lekker verkoelend en verfrissend. Deze tonic / toner is anders dan ik ‘normaal’ gewend ben; dan doe ik de toner namelijk eerst op een watje en haal dit watje over mijn gezicht. Deze toner spray je op je gezicht en laat je vervolgens zitten. Ik vind het fijn spul om na de annané cleanser te gebruiken. Het sluit de poriën en bereid de huid voor op de volgende stappen: serum & dag- of nachtcrème.

De prijs vind ik wederom schappelijk voor hoe luxe het merk is. Hier komt in de volgende stappen wel wat verandering in…. Wat ook anders is aan deze toner t.o.v. andere toners is het feit dat deze mist mijn huid gehydrateerd achterlaat. ‘Normaliter’ is dit niet persé een eigenschap van een toner. Voor mijn vochtarme huid die in de winter nog wel eens naar een droge huid wil neigen vind ik dit een fijne extra bijkomstigheid!

 

De ananné TONICUM Pore Toning Mist kost € 41,00 (150 ml) en is via deze link online te bestellen.

 

De eerste twee kennismaking met de annané gezichtsverzorging Lavanticum Nourishing Cleanser & Mask en Tonicum Pore Toning Mist is ons beide heel goed bevallen. Zowel voor de jeugdige als voor de ‘meer ervaren’ huid zijn deze producten fijn om te gebruiken. Voor een luxe merk vinden wij de prijs van de twee producten ‘vriendelijk’ te noemen. In de volgende reviews gaan wij ieder een verschillend serum testen; het Solacium  Repair Serum (Eveline) en het Nutricium Glow Lifting Serum (Wilma).

 

Mijn annané routine

De volgende producten hebben wij uitgekozen uit de annané gezichtsverzorginglijn:

Eveline:

Mijn annané routine

Wilma:

Mijn annané routine

 • Lavanticum Nourishing Cleanser & Mask  € 48,00  (Eveline & Wilma)
 • Tonicum Pore Toning Mist  € 41,00  (Eveline & Wilma)
 • Solacium  Repair Serum € 235,00  (Eveline)
 • Nutricium Glow Lifting Serum € 235,00 (Wilma)
 • Equilibrium Light 24H Beautifying Cream € 165,00  (Eveline)
 • Equilibrium Rich 24H Beautifying Cream € 165,00  (Wilma)
 • Cura Oculi Nourishing Eye & Cream Mask  € 145,00 (Eveline)
 • Ocullissimum Firming Eye Balm  € 134,00 (Wilma)

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *