fbpx

KOH 185 Coral Nagellak

KOH nagellak

Ik vind de nagellak van KOH geweldig! Waarom, dat zal ik in deze review aan je laten zien. KOH heeft meer dan 120 kleuren in hun assortiment, dus voor iedere gelegenheid en stemming een passende nagellak. Glans, glitter, mat, fel, pastel, echt alles wat je maar kunt verzinnen is aanwezig! Mijn laatste aankoop is nummer 185, Coral, wat prachtig staat bij mijn inmiddels door de zon gebruinde handen. Ik ga het verder niet over kleuren van de KOH nagellak hebben, want dat is zo smaakgebonden, maar over de nagellak zelf!

KOH 185 Coral Nagellak

KOH 185 Coral Nagellak

Volg jij ons al op Instagram?

Over het uiterlijk van het flesje ben ik ook enthousiast; mooi slank met een lange hals. Ik geef toe dat ik de KOH nagellak ook koop voor de mooie look; als die mooie kleurtjes in klassieke flesjes staan prachtig op mijn make-up tafel.

Gebruik

Ik zou zeggen dat bij het gebruik van een nagellak de volgende vraag het belangrijkste is:

  • Lakt de nagellak fijn? Mijn antwoord hierop is volmondig; ja!

Door de lange dop met het kwastje erin houd je bij het lakken goed overzicht op je nagels. De dop houdt ook gemakkelijk vast. Het kwastje is lang en dun, wat ik fijn vind werken op mijn lange nagels. Zo kun je de nagellak heel nauwkeurig opbrengen.

Resultaat

Bij het resultaat van het lakken van je nagels vind ik twee vragen van groot belang:

  • Dekt de nagellak goed? Mijn antwoord hierop is: ja!

Met één laagje zien je nagels er al goed uit, maar schijnt de lak nog wel een beetje door. Met 2 laagjes zijn je nagels prachtig gedekt. Dus als ik snel even een mooi kleurtje wil (als opfrisser tussendoor), dan breng ik 1 laagje aan. Maar wil ik wat beter mijn best doen, dan breng ik 2 laagjes aan.

En dan nu de (voor mij in ieder geval) de belangrijkste vraag:

  • Houdt de nagellak lang? Mijn antwoord hierop is: JA!

Nagels lakken is best tijdrovend, als je het goed wilt doen tenminste. Ik wil zelf (meestal) tenminste een volle week met mooie nagels lopen. Dus dan maar het hele ritueel (base coat – 2 laagjes nagellak – topcoat) zodat ik er de hele week, of langer, geen omkijken meer naar heb 🙂 . Het kan zijn dat er tussendoor een andere nagellak op moet, als er een feestje is waarbij ik net een kleur jurkje aantrek waar de kleur nagellak die ik op heb niet mooi bij staat. Maar meestal ga ik dus voor de lange termijn.

Mijn nagel ritueel

Mijn ritueel: ik begin met de KOH anti-aging basecoat, deze is extra verzorgend en bijna onmiddellijk na opbrengen droog. Dan volgt het eerste laagje KOH nagellak, deze laat ik aan de lucht drogen en daarna houd ik mijn nagels onder de koude kraan. Zodat de lak sneller hard wordt. Na 5 minuten breng ik het tweede laagje dun aan. En herhaal ik de natuurlijk laten drogen en nagels onder de kraan stap. Het uitharden van het 2e laagje duurt wel langer dan 5 minuten. En het is belangrijk dat nagellak goed droogt, anders gaat hij sneller loslaten. Goed blazen helpt uiteraard altijd. Als ik dan vind dat het goed is, ga ik gewoon mijn ding doen. Nee, ik vergeet de topcoat echt niet, maar daar wacht ik liever wat langer mee na het lakken omdat de topcoat anders de nagellak ‘kan wegvegen’. Een uurtje later breng ik de KOH Bamboe topcoat aan. Met deze stappen heb je tenminste een week lang nagellak die zonder bladderen houdt en blijft glanzen!

KOH 185 Coral Nagellak

KOH 185 Coral Nagellak

Ik heb de KOH 185 Coral Nagellak zelf gekocht voor € 18,99.

 

P.S. KOH heeft verder ook prachtige producten voor je handen, zo heb ik al jaren geleden de (grote) cystal nagelvijl gekocht en de glossy nail buffer set. De volgende keer als ik met mijn dochter ga shoppen wil ik nog meer producten van KOH kopen en uitproberen!

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *