Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder – Losse Poeder

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - Losse Poeder Review

Vandaag review ik Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder, bestseller en winnaar van meerdere grote prijzen, waaronder in 2016 Glamour’s ‘beste designer make-up product’. Laura Mercier, de pionier van het “Flawless Face, is een wereldberoemde visagiste en heeft in 1996 Laura Mercier Cosmetics opgericht.  Laura creëerde persoonlijk elke tint om aan de behoeften van haar klanten te voldoen, op basis van een modern en altijd actueel palet. Haar filosofie is “Wat jou uniek maakt, maakt jou mooi”.

Klik hier om meer reviews van Laura Mercier producten te lezen.

 

Over het Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder – Losse Poeder

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - Losse Poeder Review

 Volg jij ons al op Instagram?

Laura Mercier Loose Transculent Setting Powder is favoriet bij professionals. En ook bij niet-professionals zoals ik 🙂 . Het poeder brengt gemakkelijk en gelijkmatig aan en mengt moeiteloos met je foundation. De belofte is dat het je make-up 16 lang vlekkeloos laat zitten met een zachte dekking en matte finish. Het lichtgewicht, fijngemalen poeder voegt geen gewicht of textuur toe aan de huid, waardoor het zich niet in de fijne lijntje vestigt en geen ‘cake face effect’ geeft. De formule is zonder flashback, dit betekent dat je geen witte waas ziet op foto’s en creëert een soft-focus-effect om het uiterlijk van fijne lijntjes en onvolkomenheden subtiel te vervagen. Het poeder bevat Frans “Cashmere” voor een zijdezachte finish. Ik vind deze beloftes allemaal bijzonder fijn klinken!

Laura Mercier Loose Transculent Setting Powder is verkrijgbaar in drie tinten:
Transculent: perfect voor lichte tot medium huidtinten.
Honey Transculent: voor medium huidtinten met olijf- en gouden ondertonen.
Medium Deep Transculent: ideaal voor middeldiepe tot diepe huidtinten.

Swatch

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - Losse Poeder review

Op deze swatch zie je de lichtste kleur Transculent, die voor mijn huid bijna het hele jaar door geschikt is. Alleen in de zomer maakt deze tint mijn huid waarschijnlijk te licht. En dat wil ik natuurlijk niet want ik moet behoorlijk lang mijn best doen om mijn gezicht te laten bruinen.  De kleur Transculent Honey zal dan mooier staan bij de tint van mijn zomerhuid, denk ik.

Gebruik en Conclusie

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - Losse Poeder review

Alle producten van Laura Mercier zien er zo mooi en stijlvol uit, ik snap niet dat ik niet meer cosmetica heb van dit merk. Daar gaat vast verandering in komen:-)  Transculent Loose Powder is mijn eerste product van Laura Mercier en heb het gekocht omdat het zoveel prijzen gewonnen heeft en overal positief wordt ontvangen.  Zo ook bij mij! Op de foto links draag ik alleen foundation en op de foto rechts heb ik mijn gezicht licht gepoederd met Transculent Loose Powder. Op zich ben ik niet persé fan van losse poeders, maar dit eigenlijk alleen omdat het niet mee te nemen is in mijn handtas. Wel ben ik fan van de luchtige samenstelling van losse poeders omdat het geen droog cake-achtig effect geeft over mijn foundation.

Laura Mercier Transculent Loose Powder is een luchtig poeder wat je gebruikt om je foundation af te poederen voor een betere houdbaarheid en een matte finish. Je kunt het poeder opbrengen met de Laura Mercier Velours Puff, maar die zit niet bijgesloten. Ik breng het op met een grote poederkwast, door eerst een beetje poeder in het dekseltje te strooien en daarna met de poederkwast met lichte bewegingen aan te brengen.  Omdat ik meestal een glanzende foundation gebruik ben ik blij met het matte zachte resultaat wat dit poeder geeft. Het ziet er heel natuurlijk uit en houdt zeker de beloofde 16 uur mijn glanzende huid onder controle. Ik hoef mijn T-zone zelden ’s avonds nog bij te werken. Laura Mercier Transculent Loose Powder voldoet voor mij aan alle verwachtingen en gaat ook nog eens ongelofelijk lang mee!

 

Laura Mercier Transculent Loose Powder heb ik zelf gekocht bij de Bijenkorf voor € 43,00, klik hier om het poeder te bestellen.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *