Paula’s Choice Calm Repairing Serum

Paula's Choice Calm Repairing Serum Review

Elke ochtend en avond gebruik ik een gezichtsserum. Meestal gebruik ik in de avond ook een ander serum als in de ochtend, om zo verschillende werkingen te combineren. Vandaag vertel ik jullie meer over het Paula’s Choice Calm Repairing Serum! Een serum wat verzorging en verlichting zou moeten geven aan de gevoelige huid. Klinkt perfect voor mij dus 🙂 .

Klik hier om meer reviews van Paula’s Choice producten te lezen.

 

Over het Paula’s Choice Calm Repairing Serum

Paula's Choice Calm Repairing Serum Review

Volg jij ons al op Instagram?

Geschikt voor:

  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Roodheid , Rosacea-gevoelig , Gevoelige huid

 

Het Calm Repairing Serum van Paula’s Choice brengt roodheid en tekenen van irritatie op je rosacea-gevoelige huid tot rust. Het serum bevat doeltreffende, kalmerende ingrediënten zoals extract van een zee-plantje, ceramiden en beta-glucan. Het serum herstelt de huid en trekt snel in, waardoor je snel door kunt met het aanbrengen van je dag- of nachtcrème. Dit hydraterende serum is geschikt voor alle huidtypen.

 

Belangrijkste ingrediënten

  • Sea Whip Extract: Extract van een zee-plantje dat zeer geschikt is om een rode, gevoelige huid te kalmeren.
  • Ceramiden: Komen van nature voor in de buitenste huidlagen en spelen een belangrijke rol vanwege de vochtbindende en huidherstellende eigenschappen.
  • Beta-Glucan: Perfect ingrediënt om tekenen van roodheid of gevoeligheid te verminderen. Werkt antioxiderend sterk kalmerend.

 

Conclusie

Paula's Choice Calm Repairing Serum Review

Mijn gevoelige huidje is dol op dit heerlijk lichte serum. Vanaf het allereerste gebruik vond ik het heerlijk aanvoelen op mijn huid. Mijn huid voelt na gebruik goed gehydrateerd en gekalmeerd aan, het branderige en / of trekkerige gevoel wat ik met regelmaat ervaar verdwijnt na het gebruik van dit serum (in combinatie met een moisturizer). Mijn huid doet het vaak goed met ingrediënten uit de zee, sowieso lijkt dat een ‘trend’ te zijn in skincare land. Vaak hebben extracten uit zee organismen een natuurlijk kalmerende werking op de huid. Waardoor ze dus zo populair zijn en steeds populairder worden in huidverzorging. Ik vind de ingrediënten combinatie van dit serum in elk geval zeer geslaagd. Mijn extreem gevoelige huid gaat er heel goed op!

 

Het Paula’s Choice Calm Repairing Serum is via deze link online te bestellen in de officiele webshop voor € 37,00.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *