Pixi Endless Silky Eye Pen in de kleur Black Noir

Pixi Endless Silky Eye Pen Black Noir Review

Wat is Pixi toch een leuk merk! Ik ben er steeds meer producten van aan het ontdekken. Vandaag heb ik Pixi Endless Silky Eye Pen opgebracht in de kleur zwart. Sinds mijn tienerjaren loop ik al met een zwart lijntje onder mijn ogen en sinds mijn twintigste ook met een lijntje boven mijn ogen. Toen waren er alleen nog kohlpotloden, inmiddels zijn oogpotloden ook in zachtere formules ontwikkeld. Het is vandaag een zonnige tuin-zit-dag, dus ik ben benieuwd hoe Pixi Endless Silky Eye Pen zich houdt in de heerlijke lentezon ūüôā .

Klik hier om onze andere Pixi reviews te lezen.

Over de Pixi Endless Silky Eye Pen Black Noir

Pixi Endless Silky Eye Pen Black Noir Review

Volg jij ons al op Instagram?

Een eyeliner in een potlood! Pixi Endless Silky Eye Pen is een waterproof eyeliner. Met een super-lange vlekvrije houdbaarheid. Het potlood heeft dezelfde ingredi√ęnten als in een liquid eyeliner, maar het gemak van een oogpotlood.¬† In √©√©n beweging trek je een lijntje onder je oogrand of op je wimperrand. Daarna kun je het in kleine bewegingen net zo dik maken als je zelf wilt en¬† verzachten met je vinger of een kwastje. ¬†Als je het lijntje wilt verzachten dan moet je dit wel gelijk doen, want eenmaal opgedroogd blijft Pixi Endless Silky Eye Pen 24-uur zitten. Bijwerken is dus de hele dag of nacht niet nodig!

Swatch

Pixi Endless Silky Eye Pen Black Noir Review

Pixi Endless Silky Eye Pen Black Noir Review

Zoals je ziet op de swatch is de kleur zwart intens gepigmenteerd.¬† De formule is inderdaad zo zacht dat je een lijntje in √©√©n beweging aanbrengt. De Pixi Endless Silky Eye Pen is ook zacht voor de ogen en vrij van parabenen, minerale olien en conserveermiddelen. En daarnaast ook hypoallergeen. Het oogpotlood is in 26 kleuren verkrijgbaar, vari√ęrend van lichte beige, goud, paars, blauw tot groen en bruin tinten!

Ingredi√ęnten:

  • Vitamine E helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren.
  • Mica zorgt voor natuurlijke helderheid.

Alle Pixi producten zijn cruelty-free en niet getest op dieren.

Look en conclusie

Pixi Endless Silky Eye Pen Black Noir review

Wow! Dit oogpotlood brengt echt heel gemakkelijk aan. Zowel onder de ogen als boven op de wimper rand. De kleur is ook echt mooi diep zwart. In deze tijd ben ik vrij allergisch en heb ik last van traanogen, dus gebruik ik graag een waterproof oogpotlood onder mijn ogen. Op mijn bovenste wimperrand gebruik ik meestal een liquid eyeliner. Maar omdat de belofte is dat dit oogpotlood dezelfde stoffen bevat als een liquid eyeliner heb ik het ook boven mijn ogen uitgeprobeerd. Het glijdt net zo gemakkelijk over de oogschaduw heen als een liquid eyeliner en de kleur blijft diep zwart. Voor een subtiel lijntje moet het potlood wel scherp geslepen zijn. Dit gaat het beste als je het oogpotlood v√≥√≥r het¬† slijpen een paar minuten in de vriezer legt. Ik heb het oogpotlood uitgetest op een dag met uren zonnen in de tuin. Onder mijn ogen heeft het goed gehouden, boven mijn ogen was het wel ietwat vervaagt. Maar op een normale dag ‘s morgens opgebracht, zit het er ‘s avonds voor het slapen gaan nog prima op. En inderdaad zonder het overdag bij te werken. Of het potlood echt 24 uur houdt heb ik niet uitgetest, want ik haal altijd alle make-up eraf voor het slapen gaan. Ik vind het een fijn oogpotlood, zowel qua houdbaarheid als het gemak van het aanbrengen!

 

Het Pixi Endless Silky Eye Pen oogpotlood¬†in de kleur Black is voor ‚ā¨¬†15,50 te koop bij The Make Up Spot.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *