fbpx

Urban Decay Stoned Vibes Oogschaduw Palette

Urban Decay Stoned Vibe Oogschaduw Palette Review

Urban Decay is beauty with “an edge”. Vrouwelijk, uitdagend en plezierig, voor vrouwen die trots zijn op hun individualiteit en dit durven te laten zien. Urban Decay biedt kwalitatieve make-up – van de welbekende Naked Palettes, tot de langhoudende Vice Lipstick en legendarische Setting Sprays. Van de All Nighter zijn Eveline en ik allebei al jaren fan. Het allernieuwste Urban Decay Stoned Vibes oogschaduw palette bestaat uit 12 tinten die op edelstenen gebaseerd zijn. Ik ben ontzettend benieuwd of wij ‘stoned’ gaan worden van dit prachtige oogschaduw palette 😉 .

Urban Decay is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

Klik hier om meer reviews van Urban Decay producten te lezen.

De verpakking

Urban Decay Stoned Vibe Oogschaduw Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Zo bijzonder mooi! De verpakking van Urban Decay Stoned Vibes glanst je tegemoet. Op de deksel zie je de kleuren die in het oogschaduw palette zitten, afgebeeld als kristallen. Bij opening zie je 8 tinten met een ‘glinsterende steenlook’ en 4 matte tinten.

De kenmerken van het Urban Decay Stoned Vibes oogschaduw palette op een rijtje:

  • 8 shimmers en 4 mattes
  • Geheel vegan
  • Met dubbelzijdige kwast
  • Met echte toermalijnstenen
  • Ultra-creamy en zijdezachte textuur.
  • Super gepigmenteerd

Over het Urban Decay Stoned Vibes Oogschaduw Palette

Urban Decay Stoned Vibe Oogschaduw Palette Review

De belofte van het Urban Decay Stoned Vibes oogschaduw palette is dat je met de 12 tinten, die doordrenkt zijn met toermalijn stenen, iedere dag ‘bad vibes’ achter je laat.  De nieuwe geheel vegan tinten zijn gebaseerd op edelstenen en geven je ooglook een super ‘inspirende’ kracht. Het gepigmenteerde en kleurrijke palette zit vol met goede energie en geeft jouw aura een glinsterend tintje.  “Get stoned”

Swatches

Urban Decay Stoned Vibe Oogschaduw Palette Review

Urban Decay Stoned Vibe Oogschaduw Palette Review

Urban Decay Stoned Vibe Oogschaduw Palette Review

Met één vingertipje zijn deze swatches gezet.  De glinstering is ongekend en straalt je in het echt nog meer tegemoet als op deze foto’s.  Op de eerste foto zie je de bovenste rij van het Urban Decay Stoned Vibes oogschaduw palette, welke duidelijk een lichtere look geven als de onderste rij.  De combinaties die je kunt maken met deze prachtige tinten zijn er veel en met even oefenen weet je precies wat jouw voorkeur heeft!

Look & Conclusie

Wilma

Urban Decay Stoned Vibes Oogschaduw Palette Review

Get Stoned!  Wij vinden deze kreet met dubbele betekenis heel aansprekend gevonden. We zijn in ieder geval behoorlijk ‘stoned’ geworden bij het zien van dit prachtige Urban Decay Stoned Vibes oogschaduw palette. Nu eens kijken wat de ooglook gaat oproepen en of het ‘slechte gevoelens’ achter je laat?  1) Eerst een oogschaduwprimer aanbrengen, bij voorkeur UD Primer Potion. 2) Daarna de lichtste matte tint, good karma, als basis. 3) Afhankelijk van hoe donker je de ooglook wilt hebben,  breng je de kleur antidote of hexed in de arcadeboog aan. 4) Dan kies je een of twee (of meer?) van de 8 glittertinten voor op je gehele ooglid en blend dit naar buiten toe. 5) De donkere tint, third eye, kun je als eyeliner onder je oog gebruiken voor extra diepte (en/of ook boven je oog,  of in de V- van je oog). 6) Voor een nog intensere ooglook kun je voor het opbrengen een van de 8 glittertinten een setting spray op je kwast sprayen.

 

Wilma:  Op de bovenstaande foto heb ik een ooglook gemaakt met de kleuren blauw opal aura en ojo en een beetje meditate in de hoek, voor de arcadeboog heb ik antidote en hexed gebruikt. Onder het wenkbrauwbot geen glanstint maar de basistint good karma. De tinten in het oogschaduw palette zien er op je oog iets lichter uit dan in het palette zelf!  De 8 glinsterende kleuren geven net zoveel glans als echte edelstenen. Heel apart en heel mooi op je ogen. De houdbaarheid is goed, vooral als je de kwast vooraf nat maakt dan heb je de hele dag en avond heb je een prachtige uitbundige ooglook. Ik ben in ieder geval heel blij verrast door de kleur-mogelijkheden en de goede gevoelens die het Urban Decay Stoned oogschaduw palette mij oproept…

 

Eveline

Urban Decay Stoned Vibes Oogschaduw Palette Review

Eveline: Op bovenstaande foto heb ik een, voor mijn doen, kleurige en gedurfde ooglook gemaakt met het palette. Ik vind de pigmentatie heel intens en bijzonder. Ook als je de oogschaduw droog aanbrengt, lijkt hij ‘nat’ te zijn. Dit mega glanzende effect houd de rest van de dag aan, erg mooi en anders dan anders. De kwaliteit van de oogschaduw is erg goed, zoals ik van Urban Decay gewend ben. En ik vind de verpakking ook echt ontzettend gaaf.

 

Het Urban Decay Stoned Vibes oogschaduw palette kost €55,05  en is exclusief te koop bij ICI Paris XL, klik hier om het palette te bestellen.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *