Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Concealer

Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Concealer Review

Beautyproducten van grote modemerken spreken mij altijd aan vanwege de mooie designs van de verpakkingen én omdat je bijna altijd zekerheid hebt dat de producten zelf met grote zorgvuldigheid worden gemaakt. De grote modemerken kunnen zich naar mijn mening niet veroorloven om een slechte naam te krijgen vanwege hun beauty producten. Ik review vandaag de Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Longwear Concealer.

Klik hier om meer reviews te lezen van Dolce&Gabbana producten.

 

Over de Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Concealer

Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Concealer Review

Volg jij ons al op Instagram?

Met Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Longwear Concealer kun je donkere kringen en fijne lijntjes onder je ogen in één beweging corrigeren.  Deze concealer laat de huid onder je ogen er uitgerust en stralend uitzien en bedekt oneffenheden in je gezicht. De textuur is flexibel en fris waardoor het natuurlijk aanvoelt en er uitziet en tot wel 12 uur lang comfortabel op zijn plaats blijft.  De formule is volledig olievrij en licht van gewicht en laat het je huid ademen.  Millenial betekent zoiets als langdurig, blijvend en ik heb getest of deze mooie belofte waar is….

 

Tips voor het gebruik van een concealer:

– Donkere kringen of een ongelijkmatige huidtint rond de ogen verberg je door een tint lichter te kiezen dan je huid.

– Imperfecties verdoezel je door een tint te kiezen die bij je huidskleur past.

– Door een tint te kiezen die twee tinten lichter is dan je huid kun je ook je jukbeenderen accentueren.

 

De applicator

Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Concealer Review

De Dolce&Gabbana  Millenialskin On-the-Glow Longwear Concealer zit in een glazen houder en heeft een zachte applicator waarmee je gemakkelijk het product aanbrengt.  Ik gebruik een concealer alleen voor onder mijn ogen en zet met de applicator drie puntjes die je zachtjes uitwrijft en daarna met je de top van je ringvinger erin dept.  Ik zie vaak op filmpjes dat vooral jongere dames concealer tot halverwege de wangen opbrengen, om een zwaar opgelicht effect te krijgen?  Wat mij betreft onnodig, dus ik houd het lekker bij drie puntjes 🙂

 

Swatch

Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Concealer Review

De Millenialskin concealer is verkrijgbaar in zeven verschillende tinten.   Ik heb Neutral 3 gekozen, deze heeft een neutrale lichtgele ondertoon zoals je ziet op bovenstaand swatch.

De kenmerken van Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Longwear Concealer op een rijtje:

  • – Frisse en natuurlijke finish
  • Langdurige helderheid
  • Lichtgewicht dekking tot wel 12 uur
  • Snel aan te brengen en moeiteloos te blenden
  • Olievrije formule
  • Een breed pallet van 7 aanpasbare tinten voor lichte tot donkere huidtinten

 

Conclusie

Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Concealer Review

Voor het uitbundige merk Dolce&Gabbana vind ik de verpakking van de Millenialskin On-the-Glow Longwear Concealer een rustige, strakke, stijlvolle uitstraling hebben. De concealer zelf is zacht van textuur en smelt als het ware in de huid. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit en de houdbaarheid is super lang. het haalt met gemak de beloofde 12 uur. Je krijgt geen poederachtige effect, wel een mooie zachte glans onder je ogen. Persoonlijk houd ik niet van een dikke laag concealer onder mijn ogen, omdat het er dan onnatuurlijk uitziet. Een concealer mag van mij ietwat transparant zijn. Ik hoef de Millenialskin concealer overdag niet bij te werken en het gaat ook niet in de fijne lijntjes zitten. Als ik ’s avonds op pad ga is een extra stipje genoeg voor een uitgeruste blik. Met een extra stipje op je oogleden kun je ook hier de huidtint egaliseren en zo is het ook een perfecte basis voor oogmake-up. Deze concealer kan wat mij betreft evenaren met de YSL Touche Éclat (klik hier voor de review) die ik al decennia lang gebruik. Ik vind de Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Longwear Concealer echt een heel fijn product en zal het zeker opnieuw kopen!

 

De Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Longwear Concealer heb ik zelf gekocht bij Lookfantastic voor €32,95.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *