Concealer

Concealer

Concealer reviews

Een goede concealer is je beste vriend! In deze categorie van onze beautyblog Beautytijd reviewen we verschillende soorten concealers. Wij vinden het een fijn en vooral ook multifunctioneel product. Het camoufleert wallen, schaduwen en onzuiverheden moeiteloos. Daarnaast kun je het ook gebruiken om bepaalde zones van je gezicht te highlighten. Zoals je waarschijnlijk al door hebt vinden we goede concealer onmisbaar in je makeup stash!

De favorieten van Beautytijd

Voor elk ”huidprobleem” bestaat de juiste concealer. Zo gebruiken wij voor donkere kringen onder onze ogen allebei het liefste de Touche Éclat van Yves Saint Laurent (YSL). Dit is met recht een topseller, want het is gewoon een van de fijnste concealers ooit! Daarnaast gebruikt Eveline graag de Lingerie de Peau de 2-in-1 Multi-Perfecting van Guerlain. Wilma blijft zoals altijd graag trouw aan ”haar” merk Shiseido. Zij gebruikt graag de Perfecting Stick van dit mooie merk. Maar ze vindt het Pro Conceal and Correct Palette van MAC een goede tweede.

Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Concealer

Ik review vandaag de Dolce&Gabbana Millenialskin On-the-Glow Longwear Concealer.

Bekijk bericht

Trinny London BFF DE-STRESS, BFF CREAM & BFF EYE (Duo Review)

Vandaag beginnen we met het reviewen van drie huidverzorgingsproducten van Trinny London; BFF DE-STRESS  Tinted Serum, BFF CREAM Skin Perfector SPF 30 & BFF Serum EYE Concealer.

Bekijk bericht

Yves Saint Laurent Touche Éclat Concealer (duo review)

Wij kochten ieder de originele Yves Saint Laurent Touche Éclat Concealer in de laatste limited edition uitvoering, een  gouden glinsterende pen met luipaardpatroon.

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury The Retoucher Concealer

Charlotte Tilbury heeft haar concealer ‘The Retoucher’ geinspireerd op de retoucher pen van professionele fotografen. Met één klik op de knop laat deze concealer imperfecties verdwijnen.

Bekijk bericht

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème (duo review)

Rosalique is een gezichtscrème met ‘Triple Action Effect’, speciaal ontwikkeld om roodheid in het gezicht tegen te gaan.

Bekijk bericht

Hourglass Vanish Airbrush Concealer

Het dierproefvrije cosmeticamerk Hourglass staat voor innovatie, geavanceerde formules met actieve ingrediënten en integriteit. Luxe make-up producten met oog voor milieu en natuur. In 2020…

Bekijk bericht

Alissi Brontë Anti-Aging Concealer

De anti-aging concealer van Alissi Brontë is er voor alle oneffenheden op je gezicht die je maar wilt verdoezelen; het is een vloeibare concealer in een stick (zoals een liquid lipstick). De stick zelf is zoals de kleur van de concealer zelf en de onderkant en dop zijn goudkleurig,  mat en heel subtiel.  Past ook gemakkelijk in je tas en is gegarandeerd lekvrij. De kleur van de concealer zelf is goudkleurig en lijkt vrij donker maar past zich aan je huid aan. Mijn dochter, Eveline, heeft een lichtere (en jongere) huid dan ik en zal ook haar mening geven over de kleur en het gebruik van deze concealer.

Bekijk bericht