fbpx

Concealer

Concealer

Concealer reviews

Een goede concealer is je beste vriend! In deze categorie van onze beautyblog Beautytijd reviewen we verschillende soorten concealers. Wij vinden het een fijn en vooral ook multifunctioneel product. Het camoufleert wallen, schaduwen en onzuiverheden moeiteloos. Daarnaast kun je het ook gebruiken om bepaalde zones van je gezicht te highlighten. Zoals je waarschijnlijk al door hebt vinden we goede concealer onmisbaar in je makeup stash!

De favorieten van Beautytijd

Voor elk ”huidprobleem” bestaat de juiste concealer. Zo gebruiken wij voor donkere kringen onder onze ogen allebei het liefste de Touche Éclat van Yves Saint Laurent (YSL). Dit is met recht een topseller, want het is gewoon een van de fijnste concealers ooit! Daarnaast gebruikt Eveline graag de Lingerie de Peau de 2-in-1 Multi-Perfecting van Guerlain. Wilma blijft zoals altijd graag trouw aan ”haar” merk Shiseido. Zij gebruikt graag de Perfecting Stick van dit mooie merk. Maar ze vindt het Pro Conceal and Correct Palette van MAC een goede tweede.

Alissi Brontë Anti-Aging Concealer

De anti-aging concealer van Alissi Brontë is er voor alle oneffenheden op je gezicht die je maar wilt verdoezelen; het is een vloeibare concealer in een stick (zoals een liquid lipstick). De stick zelf is zoals de kleur van de concealer zelf en de onderkant en dop zijn goudkleurig,  mat en heel subtiel.  Past ook gemakkelijk in je tas en is gegarandeerd lekvrij. De kleur van de concealer zelf is goudkleurig en lijkt vrij donker maar past zich aan je huid aan. Mijn dochter, Eveline, heeft een lichtere (en jongere) huid dan ik en zal ook haar mening geven over de kleur en het gebruik van deze concealer.

Bekijk bericht