Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream

Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream Review

De Eve Taylor Age Resist lijn biedt een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten die specifiek gericht zijn op de behoeftes van de (ouder wordende) huid. Je kunt de klok niet terugdraaien, maar door het gebruik van de juiste producten is het voor iedereen mogelijk om gracieus ouder te worden. Vandaag review ik uit de Age Resist lijn de Replenishing Neck Cream!

Klik hier voor meer reviews van Eve Taylor producten.

 

Over de Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream

Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Age Resist Replenishing Neck Cream is een romige moisturiser speciaal bedoeld voor je hals en decolleté.  Met veel vitamines, sterke lipides en anti-aging essentiële oliën wordt de huidbarrière op een gezonde manier versterkt. Replenishing Neck Cream voedt en hydrateert de gevoelige huid van hals en decolleté en is geschikt voor alle huidtypes en huidcondities.

 

De voordelen van de Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream:

 • Een romige moisturiser
 • Hydrateert en voedt de gevoelige huid van de hals en decolleté
 • Met veel vitamine, sterke lipides en anti-aging essentiële oliën
 • Versterkt de huidbarrière
 • Voor een gezonde huid van de hals en decolleté
 • Luchtdicht verpakt en 100% natuurlijk!

 

Hoofdingrediënten

Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream Review

De hoofdingrediënten in de Eve Taylor Replenishing Neck Cream zijn:

 • Wierook (Frankincense), lavendel, rozenhout, rozemarijn, scharlei, geranium en patchoeli
  een synergetische mix van essentiële oliën helpen de huid te versterken en bieden revitaliserende eigenschappen om de futloze rijpe huid nieuw leven in te blazen.
 • Avocado
  rijk aan vitamine A, D en E : anti-oxidant en voedt de opperhuid.
 • Natrium-PCA
  wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, bindt vocht en verhoogt de hydratatie.
 • Smeerwortel extract
  is rijk aan allantoïne om geïrriteerde huiden te kalmeren, glad te maken en te genezen.
 • Zoete amandelolie
  rijk aan vetzuren om de huid te voeden en te beschermen .
 • Glycerine
  een krachtige bevochtiger die vocht aan de huid bindt. De natuurlijke affiniteit met zowel water als olie zorgt voor een gemakkelijke opname ten opzichte van op lipiden gebaseerde stoffen.

 

Conclusie

Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream Review

Ik geloof zeker in huidverzorgingsproducten die gericht zijn op specifieke behoeften van de huid.  De huid van je hals en decolleté verraadt bij de meeste mensen eerder de leeftijd dan de gezichtshuid.  Zo ook bij mij want de laatste jaren zie ik de verslapping op mijn hals en decolleté toenemen en probeer dit zo goed mogelijk tegen te gaan. Over de Eve Taylor Replenising Neck Cream had ik, voordat ik deze ging testen, al veel goeds gehoord. Dus ben ik erg nieuwsgierig wat het voor mijn hals en decolleté gaat doen!

Bij een romige moisturizer denk ik gelijk aan een volle en vettige crème. De Eve Taylor Replenishing Neck Cream vind ik wel vol, maar zeker niet vettig. Deze crème trekt onmiddellijk in je huid zonder een plakkerige en glanzende laag achter te laten. Dit vind ik een groot voordeel. De geur is licht kruidig en heel aangenaam om te ruiken.  Ik gebruik de Replenishing Neck Cream nu ca. 4 weken,  zowel ’s ochtends als ’s avonds. Met als resultaat dat vooral de huid van mijn hals onder mijn kin steviger is geworden.  De 2 horizontale lijnen in mijn hals (van het vele omlaag kijken op gsm en tablet) zijn helaas niet veel minder diep geworden. Ik ga nu proberen om er daar met nog een extra verzorging, een serum uit de Eve Taylor Age Resist lijn, verbetering in te brengen.

Maar so far so good want ik vind de Eve Taylor Replenishing Neck Cream een fijn product om te gebruiken op mijn hals en decolleté met een goed resultaat :-).

 

De Eve Taylor Replenising Neck Cream kost € 42,50 en is verkrijgbaar bij Eve Taylor verkooppunten en online te bestellen via deze link.

 

Deze review bevat een gekregen product

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *