Hannah Cell Active – Doorbloedingverhogend (Kuurproduct)

Hannah Cell Active Review

De hannah Cell Active creme is een heel bijzonder product. Bijzonder in de zin van dat je echt voelt dat het iets doet. En anders zie je het wel. Dit product stimuleert de doorbloeding van je huid. Dit voelt en ziet er intens uit (hallo, roodheid), maar doet wel daadwerkelijk iets voor je huid. Cell Active kan worden ingezet als anti-aging product, voor je gezicht, hals en decollete. En werkt daarnaast goed tegen diverse huidproblemen. Tenslotte kan je het ook op cellulite gebruiken. Een multifunctionele topper dus, deze Cell Active!

Klik hier om meer reviews van hannah producten te lezen.

 

Over de hannah Cell Active

Hannah Cell Active Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Dit is een therapeutisch product, waarbij uitleg van de huidcoach noodzakelijk is. 

Eén van de oorzaken van het ouder worden van de huid is een verminderde doorbloeding. Cell Active veroorzaakt een sterke doorbloeding in de huid en geeft een intensieve zuurstofimpuls. Al na enkele minuten ontstaat een weldadige warme gloed, die de zuurstoftoevoer en het transport van werkzame stoffen bevordert. Hierdoor vindt er een verbetering plaats van een eventueel verminderde doorbloeding. Dit laatste is zeer belangrijk voor een gezonde en vooral stralende huid.

Cell Active is toepasbaar bij iedere vorm van huidverbetering en verzorging. De unieke werkstoffen zijn bovendien uiterst effectief bij de bestrijding van cellulite. Cell Active is tevens een ideaal product voor het duurzaam behouden van een mooi en vitaal decolleté, een stevige halslijn en een dito lichaamshuid.”

 

Leaflet met productinformatie

Hannah Cell Active Review

Conclusie

Hannah beschrijft de gloed die dit product veroorzaakt als: weldadig. En dat is het ook zeker, alleen je ziet er daarna niet uit haha. Althans ik niet, mijn huid reageert namelijk heel intens op de Cell Active creme. Overal waar ik de creme smeer wordt mijn huid vuurrood. Dit is goed en de bedoeling van het product. Het brand namelijk TOTAAL NIET, het gloeit. En dat is een wezenlijk verschil. Geen enkel product hoort te branden of je huid pijnlijk te laten aanvoelen. Dat doet de Cell Active creme dus ook niet. Het zorgt ervoor dat je huid gaat gloeien (voelt best fijn) en de doorbloeding van je huid op die plek extreem gestimuleerd wordt. Dit is dan weer goed voor je huid, die er gezonder en stralender van wordt.

Ik gebruik de hannah Cell Active 1x per week op hals, nek en decollete + elke dag op mijn bovenbenen (cellulite) & buik (striae, dit combineer ik met de Remodelling Cream). Needless to say is dat ik dit dus in de avond doe. Omdat ik daarna best wel even rood zie. Ik vind dit echter geen probleem, als ik zie hoe mooi en gezond mijn huid er na gebruik van de Cell Active uit ziet. Echt heel vol, alsof je net bij de schoonheidsspecialiste bent geweest.

 

De hannah Cell Active creme is online te bestellen bij de hannah webshop voor € 38,00 (45 ml) via deze link.

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *