Hannah Remodelling Cream

Hannah Remodelling Cream Review

Elke avond gebruik ik na de eerste 3 stappen van mijn hannah ritueel (klik op de links om de reviews te lezen: Cleansing Oil, Prepare Potion& Sparkling Spray) de hannah Remodelling Cream. Ik gebruik deze creme alleen in de avond, omdat hij in de ochtend nog te voedend is voor mijn huid op dit moment en op deze leeftijd (28 jaar). Daarnaast gebruik ik deze creme elke ochtend en avond op de striae op mijn buik. Door de enorm hoge concentratie Vitamine E in deze creme werkt hij heel goed op littekens, wat striae strepen in feite zijn.

Klik hier om meer reviews van hannah producten te lezen.

 

Over de hannah Remodelling Cream

Hannah Remodelling Cream Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Wanneer we ouder worden of wanneer we bijvoorbeeld door acne of andere huidbeschadigingen littekenvorming hebben verkregen, kan de zwaartekracht teveel van onze huid gaan vergen. Het volume van de huid neemt af door vermindering van vetten, waardoor zwaartekracht vrij spel heeft. De Remodelling Cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij rimpels,  littekens, striae en brandwonden. Op advies van de huidcoach ook zeer geschikt bij rosacea en eczeem. Het extreem hoge percentage van 12% aan  natuurlijke vitamine E zorgt voor het herstel van een beschadigde huid. Bij het gebruik van littekens en brandwonden dient de huid wel dicht te zijn. Vooral bij de rijpere huid, genezende littekens en een droge, eczemateuze huid is de Remodelling Cream de ideale uitkomst.

Ben je zwanger? Smeer dan dagelijks de Remodelling Cream op je buik, want de crème helpt de kans op striae te verkleinen! Ook bij bestaande striae helpt de hoge concentratie vitamine E bij het herstel van de huid.”

 

Leaflet met productinformatie

Hannah Remodelling Cream Review

Conclusie

Op aanraden van mijn hannah huidcoach ben ik begonnen met de Remodelling Cream in de avond te gebruiken op mijn gezicht. Toen ik bij hannah aankwam waren mijn wangen nog vuurrood; rosacea. Na een dik jaar hannah producten te hebben gebruikt die hierop ingesteld waren, kan ik zeggen dat het vuurrode van mijn wangen is verdwenen. Mijn wangen zijn nog steeds niet ‘precies dezelfde kleur’ als de rest van mijn gezicht, maar nog een klein beetje roder. Dit is echter geen vergelijk met hoe vuurrood ze waren. Hier is prima mee te leven en ik gebruik ook zeker niet meer elke dag make-up omdat ik het gevoel heb dat ik rode wangen te maskeren heb.

Deze creme heeft 100% bijgedragen aan dit resultaat. Ik ben er erg blij mee en gebruik hem daarom nog steeds elke avond. Want buiten het feit dat deze creme heeft bijgedragen aan het sterk verminderen van mijn rosacea, vind ik het een erg fijne, volle nachtcreme voor mezelf. Ik denk dat ik hem als ik wat ouder ben ook overdag ga gebruiken, maar dat is voor nu nog te intens.

Zoals ik in de intro al vertelde smeer ik de creme ook op de striae op mijn buik, die ik helaas heb gekregen door gewichtstoename. Hier blijf ik mee door gaan, de strepen zijn niet verdwenen, maar wel al een stuk minder vurig rood 🙂 !

 

De hannah Remodelling Cream is online te bestellen via de officiele webshop van hannah voor € 68,00 (50 ml).

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *