fbpx

HEMA Longlasting Nagellak Divine Pink, Nightsky Blue & Golden Yellow

Hema Longlasting Nagellak Divine Pink, Nightsky Blue & Golden Yellow Review

Een nagellak die langt houdt en mooi glanst,  dat is toch wel de basiswens die wij vrouwen hebben als we een nagellak kopen :). De HEMA longlasting nagellak is er in vele kleurtjes. De 3 kleurtjes die ik ga uittesten zijn verrijkt met argan oil. Deze argan oil heeft een verzorgende (hydraterende) en verstevigende werking op je nagels. Dus geen uitgedroogde nagels meer als je de nagellak er af haalt. Dat vind ik wel een hele fijne bijkomstigheid!

Divine Pink

Hema Longlasting Nagellak Divine Pink, Nightsky Blue & Golden Yellow Review

Hema Longlasting Nagellak Divine Pink, Nightsky Blue & Golden Yellow Review

Volg jij ons al op Instagram?

Deze Divine Pink ‘goddelijke roze’ longlasting nagellak met argan oil  is nieuw in het assortiment.  Ik vind het echt een mooi lente-zomerkleurtje,  niet te hard en niet te fel. Eerder een zachte tint maar toch een aanwezige kleur roze.  Deze kleur zou je iedere dag kunnen dragen zonder dat je het gevoel hebt dat het teveel opvalt op je nagels.  Echt een bijzonder mooie en subtiele kleur!  Omdat ik graag ook roze lipstick draag, zal ik deze Divine Pink nagellak vaak gebruiken. En ik weet zeker dat iedere keer als ik deze kleur draag dat ik een blij gevoel krijg.  Er zijn ook kleuren waarvan ik geen blij gevoel krijg als ik ze op heb,  dan vind ik het te fel of te saai of te opvallend en dan haal ik het eigenlijk een dag later alweer eraf.  Met deze Divine Pink nagellak zal dat zeker niet gebeuren,  het is helemaal mijn kleur ;).  Deze nagellak heeft kleurnummer 55.

Nightsky Blue & Golden Yellow

Hema Longlasting Nagellak Divine Pink, Nightsky Blue & Golden Yellow Review

De longlasting Nightsky blue nagellak met argan oil zit alweer wat langer in het assortiment.  Het is een medium/donker blauwe kleur die ik heel leuk vind staan bij een spijkerbroek. Maar natuurlijk is deze ‘nachtblauwe’ nagellak ook met andere kleding te combineren.  Voor mij is het een avontuurlijke kleur (lees: niet zo klassiek) maar zeker een kleur blauw die ik bij gelegenheid zeker kan dragen.

Hema Longlasting Nagellak Divine Pink, Nightsky Blue & Golden Yellow Review

De longlasting  Golden Yellow nagellak met argan oil vind ik heel bijzonder van kleur.  Op zich is geel niet echt mijn kleur, maar toen ik deze nagellak op had gedaan kreeg ik van verschillende mensen de vraag waar ik deze gekocht had.  Het is een kleur om vrolijk van te worden en omdat deze ‘goudgeel’ is van kleur toch ook zacht te noemen.  En ik hou van zachte (dus niet te felle) kleurtjes nagellak.  Ik vind deze kleur nagellak een leuke ontdekking!  Ook mooi in de zomer bij bruine handen (en voeten).

Hema Longlasting Nagellak Divine Pink, Nightsky Blue & Golden Yellow Review

Voor de foto heb ik de kleurtjes  Nightsky Blue en Golden Yellow naast elkaar opgebracht,  wat ik op zich eigenlijk  een verrassend leuk resultaat vind.   Ze staan prachtig bij elkaar, toch?

Conclusie

Hema Longlasting Nagellak Divine Pink, Nightsky Blue & Golden Yellow Review

Ik ben blij verrast door deze HEMA longlasting nagelak met argan oil.  Toen deze foto werd gemaakt had ik de nagellak al 3 dagen op mijn nagels zitten.  Er zit wel een basecoat onder (dit ben ik gewend om altijd te doen). Maar het zou in principe niet altijd nodig zijn omdat de argan oil de nagels verzorgt en verstevigd. Maar er zit geen topcoat overheen!  Dit heb ik speciaal niet gedaan om te kijken hoelang de nagellak houdt zonder een topcoat.  Nou je ziet het zelf,  na 3 dagen is er geen krasje of beschadiging te zien,  ook niet aan de bovenkant van mijn nagels.  Dit review schrijf ik een week nadat ik de nagellak heb opgebracht en nog steeds is er geen beschadiging te zien.  Super toch?  Het dus echt een sterke nagellak met een goede kleurintensiteit en mooie glans.  En de nagellak dekt in één keer ! Ook het kwastje vind ik bijzonder fijn. Het is wat breder dan een standaard kwastje waardoor de nagellak makkelijk aan te brengen is.  Mocht je langer dan een week met de nagellak willen rondlopen dan zou ik er wel een topcoat overheen aanbrengen. Of als alternatief (tip voor een feestje) een glittertopcoat (nr. 56).  Ik ben fan van deze prachtige langhoudende nagellaken!

 

 

De HEMA Longlasting Nagellak met argan oil is te koop voor € 2,50 per stuk.

 

Deze nagellak review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *