fbpx

HEMA B.A.E. Kerst en Feestdagen Make-Up Collectie (duo review)

HEMA B.A.E. Kerst en Feestdagen Make-Up Collectie (duo review)

Ook dit jaar introduceert B.A.E. by Hema weer een leuke feestelijke collectie. B.A.E., wat onlangs de Beste Vegan Nieuwkomer award won met hun make-up, is het make-up merk van Hema. Voor zeer betaalbare prijsjes lanceren zij regelmatig nieuwe, trendy vegan beauty producten. In deze multi-review reviewen wij de HEMA B.A.E. Kerst en Feestdagen Make-Up Collectie voor jullie 🙂 .

HEMA B.A.E. all in 1 face palette

HEMA B.A.E. all in 1 face palette review

HEMA B.A.E. all in 1 face palette review

HEMA B.A.E. all in 1 face palette review

Volg jij ons al op Instagram?

Eveline: Dit gezicht palette bevat alles in 1. Dus je kunt hiermee een complete look maken! Ik vind dit soort paletten altijd erg handig, vooral ook om mee te nemen op reis. Of om, zoals met dit palette een complete (feestelijke) look mee te maken. Zoals je op de swatch foto hierboven ziet zijn de linker twee poeders helaas niet super gepigmenteerd. Maar ze geven alsnog een mooie glans. De kwaliteit van dit palette is redelijk. Ik vind de kleuren mooi, maar de poeders zijn vrij poederig waardoor ze niet goed blenden. Ze verliezen kleur als je te enthousiast gaat blenden, iets wat ik zelf wel echt een minpunt vind. Maar het palette heeft dan ook een erg zacht prijsje, waardoor ik vind dat de prijs kwaliteit verhouding in orde is.

HEMA B.A.E. shimmering face & body powder

HEMA B.A.E. shimmering face & body powder review

HEMA B.A.E. shimmering face & body powder review

Eveline: Dit glitter poeder is een product naar mijn hart. Ondanks dat het nog geen Kerstmis of O&N is heb ik er al volop mee lopen spuiten. Ik vind het vooral mooi op mijn decolleté en armen, voor een fikse feestelijke glitter. Ik spray het op en verdeel de glitters daarna nog wat meer met een grote body kwast. Blij mee 🙂 !

Je bestelt dit poeder via deze link voor € 10,-.

HEMA B.A.E. touch up glitter mascara

HEMA B.A.E. touch up glitter mascara review

HEMA B.A.E. touch up glitter mascara review

HEMA B.A.E. touch up glitter mascara review

HEMA B.A.E. touch up glitter mascara review

Wilma: Deze super uitvergrote foto is niet echt flatterend te noemen, maar anders kan ik niet laten zien dat de glittermascara eigenlijk onzichtbaar is.  Ik heb echt verschillende lagen proberen aan te brengen op mijn wimpers, maar het effect is nul (op één klein glittertje na).  Eerst gewone mascara, want de glittermascara is verder doorzichtig.  Op mijn arm is het prachtig, op mijn wimpers helaas kansloos. Ook s’avonds onder het lamplicht is er geen glittertje te zien.  Jammer, want ik hou wel van een glittertje hier en daar…..

HEMA B.A.E. highlighter kwast

HEMA B.A.E. highlighter kwast review

HEMA B.A.E. highlighter kwast review

Wilma: Deze highlighter kwast is nou echt iets om cadeau te geven aan je beste vriendin, of zus of wie dan ook die graag een highlighter gebruikt. Uitgevoerd met leuke feestelijke glittertjes en een prima zacht kwast om je highlighter te blenden. Over de kwaliteit kan ik niets zeggen want daar gebruik ik de kwast te kort voor.  Maar tot nu doet de feestelijke highlighter kwast zijn werk prima!

HEMA B.A.E. satin matt lipbalm

HEMA B.A.E. satin matt lipbalm review

HEMA B.A.E. satin matt lipbalm review

Eveline: Zo! Dit noem ik nou nog eens pigmentatie. Deze lipbalms van de Hema B.A.E. collectie geven prachtig kleur af en voeden de lippen daarnaast ook nog een beetje. Het zijn eigenlijk meer lipsticks dan lipbalms in mijn ogen, maar ik vind ze wel erg mooi.

Wilma:  Altijd handig een lippotlood, lipbalm en lipstick in één!  En inderdaad meer een lipstick dan een lipbalm.  Je kunt er prima de lijntjes rond je lippen mee contouren en daarna je lippen inkleuren.  Voelt heerlijk zacht aan.

De lipbalms zijn via deze link te bestellen in de webshop van de Hema.

 

Ik kon sommige producten niet meer vinden op de Hema website, maar heb ze nog wel zien liggen in het Hema filiaal in Breda. Dus ik denk dat als je snel naar het Hema filiaal in jouw buurt gaat, je grote kans hebt om de producten nog te scoren 🙂 !

 

 

Deze make-up review bevat gekregen producten

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *