fbpx

Instant Effects Lash and Brow Volumiser

Instant Effects Lash and Brow Volumiser review

Alle producten van Instant Effects zijn ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en bijna directe zichtbare manier te verbeteren. Dit door de gepatenteerde OX2+ Oxygen Transfer Technology. Vandaag review ik de nieuwe Instant Effects Lash and Brow Volumiser.

Klik hier om andere reviews van Instant Effects producten te lezen.

Over de Instant Effects Lash and Brow Volumiser

Instant Effects Lash and Brow Volumiser review

Volg jij ons al op Instagram?

”Vaarwel valse wimpers en extensions! Met Instant Effects Lash & Brow Volumiser maak je een einde aan alle schade die deze veroorzaken aan je natuurlijke wimpers. Het serum heeft een zachte, intensief conditionerende en diepgaand hydraterende formule. Ook kan Instant Effects Lash & Brow Volumiser worden gebruikt als primer vóór het aanbrengen van mascara. Zo genereer je maximaal volume en heb je direct zichtbaar vollere wimpers. Bij gebruik op de wenkbrauwen die bijv. door overplukken te dun zijn geworden, kan dit serum ook ingezet worden. Het serum belooft bij langdurig gebruik een blijvend meer volume effect. Door de OX2 technologie (zuurstof) worden de wimpers en wenkbrauwharen per haartje versterkt. En wordt de her-groei van haartjes gestimuleerd.”

Alle producten van Instant Effects zijn klinisch bewezen dierproefvrij, vegan-vriendelijk en parabenen vrij.

De applicator en textuur

Instant Effects Lash and Brow Volumiser review

De verpakking met het borsteltje lijkt op een mascara, maar dan zit er een doorzichtig serum in.  Het borsteltje is fijn van structuur en glijdt heel gemakkelijk over je wimpers of wenkbrauwen.  Instant Effects Lash & Brow Volumiser is een delicaat serum, dus niet teveel aanbrengen. De textuur is dun en plakt niet, wat heel fijn is! Het is ook geschikt voor gevoelige ogen.

Resultaat & Conclusie

Wimpers

Het borsteltje van Instant Effects Lash & Brow Volumiser werkt prettig. Er zit eigenlijk nooit teveel product aan. Het serum trekt snel (in max. 5 minuten) in en ‘verdikt’ subtiel mijn wimpers en wenkbrauwen. Of beter gezegd; ze worden meer gedefinieerd. Op een foto is het helaas niet vast te leggen, maar ik zie zelf echt wat verschil. Wat betreft mijn wimpers breng ik het serum vaak aan als primer onder mijn mascara. Na het gebruik van het serum zien mijn wimpers er met mascara dan voller en langer uit.  Ik heb het serum niet als kuur (iedere dag) aangebracht op mijn wimpers. Dit omdat ik al een tijdje een ander merk op mijn wimpers aan het testen ben en dit minimaal 3 maanden moet doen.

Wenkbrauwen

Wél heb ik  Instant Effects Lash & Brow Volumiser  als kuur (2x per dag) op mijn wenkbrauwen uitgetest. Mijn wenkbrauwen zijn helaas niet meer vol en vertonen  ‘kale plekken’ tussen de haartjes. M.a.w. mijn wenkbrauwhaartjes vallen nogal eens uit.  Met het dagelijks (nu bijna 6 weken) gebruik van Instant Effects Lash & Brow Volumiser lijkt het alsof er minder wenkbrauwhaartjes uitvallen. En zien mijn wenkbrauwen er daardoor iets voller uit. Maar niet zo vol dat ik geen wenkbrauwpoeder meer nodig heb in de complete make-up look. Op een dag dat ik minder make-up draag hoef ik mijn wenkbrauwen nog maar licht bij te tekenen. Het serum zorgt er ook voor dat mijn wenkbrauwen keurig in model zitten. Je moet wel even geduld hebben als je het serum in kuurvorm gebruikt, maar ik vind het resultaat van Instant Effects Lash & Brow Volumiser wel het wachten waard!

 

De producten van Instant Effects zijn (exclusief) te koop bij Etos en Bol.com.  Lash & Brow Volumiser kost € 29,95 (7ml).

 

Dit review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *