Isabel Bernard Gouden Sieraden

Isabel Bernard Gouden Sieraden

Isabel Bernard maakt 14 karaat gouden damessieraden die voor elke vrouw betaalbaar zijn. De collecties bestaan voornamelijk uit gouden sieraden,  maar er is ook een rosé gouden en witgouden collectie. Een aantal vriendinnen van mij hebben al sieraden van Isabel Bernard en zijn enthousiast. Daarom vind ik het heel tof dat ik voor een samenwerking ook een sierraad mocht uitzoeken. Ik hoefde niet lang te twijfelen want een witgouden ring met steentjes rondom (de bovenkant) stond al een tijdje op mijn wishlist. 2 Vliegen in 1 klap 🙂 ! Wilma koos het La Concorde Chloé 14 karaat rosé gouden initial collier. Vandaag vertellen we je er meer over!

 

Over Isabel Bernard

Isabel Bernard Gouden Sieraden

Volg jij ons al op Instagram?

Isabel Bernard heeft haar sieraden collecties verschillende namen gegeven, gebaseerd op haar favoriete plekjes in Parijs. Zij ontwerpt 14 karaat gouden oorbellen, kettingen, ringen, armbanden en bedels.

  • Rivoli is vernoemd naar haar meest favoriete winkelstraat.
  • Monceau is vernoemd naar het park waar zij na een drukke dag rust vindt en haar creativiteit naar boven komt.
  • Le Marais en Belleville is gebaseerd op de modieuze wijken in Parijs.
  • Asterope bestaat uit gouden ringen en is vernoemd naar haar sterrenbeeld.

Als je niet van goudkleurige sieraden houdt vind je in de La Concorde collectie rosé gouden sieraden en in de Saint Germain collectie witgouden sieraden.

Naast haar 14 karaat gouden sieraden ontwerpt Isabel Bernard ook lederen tassen, portemonnees, riemen, schoenen en accessoires

 

Isabel Bernard Saint Germain Stones 14 karaat witgouden ring met zirkonia

Isabel Bernard Saint Germain Stones 14 karaat witgouden ring met zirkonia

Met de Isabel Bernard sieraden heb je 14 karaat gouden sieraden die je een luxe gevoel geven en dat voor een betaalbare prijs! De Saint Germain Stones 14 karaat witgouden ring met zirkonia is wat mij betreft een tip voor de Kerstdagen als je iemand wilt verwennen met een echt gouden sieraad. Maar het is natuurlijk ook niet verboden om jezelf te allen tijde een sieraad uit de Isabel Bernard collecties te geven!

 

Mijn mening

Isabel Bernard Saint Germain Stones 14 karaat witgouden ring met zirkonia

Isabel Bernard Saint Germain Stones 14 karaat witgouden ring met zirkonia

Bij voorkeur draag ik gouden sieraden,  maar geen geelgoud want dit staat niet mooi bij mijn (lichte) huidskleur. Ik heb gekozen voor de Saint Germain Stones 14 karaat witgouden ring met zirkonia omdat ik deze mooi subtiel vind en altijd nog draagbaar is met andere ringen. Ik vind de de 14 karaat gouden oorbellen uit de Saint Germain collectie ook erg leuk. Misschien vraag ik die nog wel voor Kerstmis van Niels 😉 .

 

De Isabel Bernard Saint Germain Stones 14 karaat witgouden ring met zirkonia is online te bestellen voor € 199,00 (nu tijdelijk € 159,00) via deze link.

 

Isabel Bernard La Concorde Chloé 14 karaat rosé gouden initial collier met letter

Isabel Bernard La Concorde Chloé 14 karaat rosé gouden initial collier met letter

Volg jij ons al op Instagram?

De initial colliers zijn verkrijgbaar in 14 karaat goud, rosé goud en witgoud. Er zijn ook initial armbanden verkrijgbaar. Omdat ik van setjes houd vind ik een collier met bijpassende armband altijd een stijlvolle combinatie. Een initial collier is helemaal hip en je kunt het jezelf cadeau doen maar natuurlijk ook iemand cadeau geven. Wat voor de komende feestdagen een mooie tip is! Daarnaast verkoopt Isabel Bernard ook gouden oorknopjes en ringen om de look helemaal af te maken.

 

 

Mijn mening

Isabel Bernard La Concorde Chloé 14 karaat rosé gouden initial collier met letter

Isabel Bernard La Concorde Chloé 14 karaat rosé gouden initial collier met letter

Wilma: Ik draag zowel gouden, rosé gouden en witgouden sieraden. Omdat mijn collectie rosé gouden sieraden nog niet heel groot is heb ik gekozen voor een 14 karaat gouden ketting met de letter van mijn voornaam (W). De initial armband heb ik bij deze op mijn wishlist gezet 🙂 . Het initial collier van Isabel Bernard vind ik heel fijntjes gemaakt, zodat deze gemakkelijk te combineren is met meerdere colliers.  Zo kun je iedere dag variëren met wat je rond je hals draagt.

 

De Isabel Bernard La Concorde Chloé 14 karaat rosé gouden initial collier met letter is online te bestellen via deze link voor € 239,00 (nu tijdelijk € 167,00).

 

Deze blog bevat gekregen producten. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *