Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask

Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask Review

Het nieuwe Cryo-Recovery Face Mask van Charlotte Tilbury ziet er behoorlijk futuristisch uit. De belofte is dat je huid er stralender, steviger, gelift en verfrist uitziet, met poriën die strakker en gladder ogen. Volgens Charlotte Tilbury is dit ijskoude masker het geheim voor een rode-loper-klare huid. Wie wil dit nou niet, wij in ieder geval wel en we nemen je in deze review mee in onze ervaring met het Cryo-herstellend gezichtsmasker.

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

 

Over het Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask

Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask leg je voor gebruik minimaal 30 minuten (maar niet langer dan 1 uur) in de vriezer om het vervolgens 10 minuten met de gelkant (de pads met gel komen op je voorhoofd, jukbeenderen/wangen en kaaklijn) op je gezicht te plaatsen. Voor het beste resultaat breng je eerst een oogserum en/of een gezichtsserum aan. Als tip wordt gegeven om onder het masker de producten van Charlotte Tilbury te gebruiken, zoals bijv. het Cryo Recovery Eye Serum of het Magic Serum Crystal Elixer. Het ijskoude masker verhoogt de werking van de dagcrème (of nachtcrème)  die je daarna aanbrengt.

Het Cryo-herstellend gezichtsmasker is aan de bovenkant en onderkant voorzien van klittenbanden, zodat het op ieder gezicht strak kan worden aangetrokken. Het masker heeft geavanceerde koelende gelparels en verkoelende metalen kralen voor een drukpunt massage.

 

De voordelen van het Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask:

 • Het futuristisch uitziende masker is gemaakt van flexibele, huidzachte siliconen kussentjes voor extreem comfort.
 • Gemakkelijk wasbaar/af te spoelen voor hergebruik.
 • Verrijkt met verkoelende metalen kralen om acupressuur punten boven en tussen de wenkbrauwen te behandelen.
 • Voorzien van geavanceerde verkoelende gelparels voor de kin, kaaklijn, voorhoofd, jukbeenderen en nasolabiale lijnen (tussen de neus en mondhoeken).
 • Voorzien van verstelbare bandjes en oor-elastiekjes voor een comfortabele en optimale pasvorm.
 • Gemakkelijk te gebruiken en drupvrij!
 • Verhoogt de doeltreffendheid van de huidverzorging erna.

 

Hoe het werkt?

Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask Review

Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask Review

Dit zijn de gebruikstips van Charlotte’s Tilbury Cryo-Recovery Face Mask:

 1. Het masker plaats je  vóór gebruik minimaal 30 minuten in de vriezer, opgevouwen in het beschermende zakje. Let op, voor het beste resultaat niet langer dan 1 uur invriezen. Als het product langer in de vriezer blijft, wacht dan 10-15 minuten voordat je het op het gezicht aanbrengt.
 2. Dan haal je het masker uit het zakje en breng je de gelkant aan op een schone huid óf na het aanbrengen van een serum.
 3. De bovenste klittenband bevestig je aan de achterkant van je hoofd.
 4. Daarna trek je de onderste klittenbanden naar boven en zet ze stevig vast op de bovenkant van je hoofd.
 5. Nu kun je 10 minuten relaxen terwijl je ondertussen de metalen kralen naar wens in de drukpunten masseert.
 6. Hierna verwijder je het masker en veeg je het het schoon met bijv. een tissue of je spoelt het af onder de kraan. Stop het masker weer terug in het zakje voor het volgende gebruik* en gebruik daarna je huidverzorging.

*Let op: gooi het masker weg zodra je tekenen ziet van aanslag en verkleuring na verloop van tijd.

 

Conclusie Eveline

Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask Review

”WAT ZIE JIJ ERUIT ALS EEN STAR WARS POPPETJE!” Riep Niels als eerste toen hij mij met dit masker zag. Daarna volgde een lachbui. En eerlijk? Het ziet er ook echt niet uit hahaha. Maar dat geeft niks, want het voelt wel heel lekker aan op de huid. Lekker verkoelend (en kalmerend) voor mijn rode huid. Totaal niet pijnlijk of vervelend. Na het gebruik van dit masker voelt mijn huid rustig en gekalmeerd aan. Ook lijkt deze gladder aan te voelen en worden producten daarna sneller opgenomen in mijn huid. Omdat je dit masker meerdere keren kunt gebruiken (en eventueel in combinatie met een serum) vind ik dit een mooi en duurzaam alternatief op sheetmaskers. Die je natuurlijk na 1x gebruiken weggooit. Ik ben wel enthousiast 🙂 !

 

Conclusie Wilma

Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask Review

Het Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask heeft bij mij en Eveline voor een fijn relaxmomentje gezorgd!  In de eerste plaats door de krachtige werking en op de tweede plaats door het lachen toen we deze maskers op ons gezicht plaatste.  Charmant kun je het niet echt noemen…. De gelpads voelen na de aanbevolen 10 minuten behoorlijk koud aan. De metalen kralen zijn ook koud en het is een leuke bezigheid om deze boven en tussen je wenkbrauwen te masseren.

Mijn Magic Serum Crystal Elixer was bijna op toen ik het Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask ging testen. Maar het is nog een keertje gelukt, al werkt het masker natuurlijk ook met ander mooi serum. Het resultaat mag er zijn,  het doet mij denken aan een goede bindweefsel massage.  Mijn huid ziet er bij de kaaklijn voller en steviger uit en mijn kraaienpootjes en voorhoofdsrimpeltjes zijn zo goed als uitgevlakt.  En de poriën op mijn neus en wangen zien er echt verfijnder uit. Het resultaat heeft bij mij zo’n 2 dagen aangehouden. Ik heb me voorgenomen om dit Cryo-herstellend gezichtsmasker 1x per week te gebruiken of in ieder geval zeker voordat ik  naar een feestje of dinertje ga 🙂 .

 

Charlotte Tilbury Cryo-Recovery Face Mask  kost € 63,- en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *