Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara

Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara Review

Het merk Hourglass trekt altijd mijn aandacht als ik door de Bijenkorf loop, ook als ik niet speciaal op zoek ben naar ‘iets nieuws’ op het gebied van make-up. Ik vind de verpakkingen en ontwerpen altijd erg mooi en zo viel mijn oog ook op het driehoekige gouden omhulsel van de CAUTION Extreme Lash Mascara. Zonder ook maar te kijken wat voor een type mascara het is, kocht ik deze puur om het uiterlijk om thuis pas te ontdekken wat voor een prachtige mascara ik gekocht heb. Vandaag review ik met veel plezier de Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara.

Klik hier om meer reviews van Hourglass producten te lezen.

 

Over de Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara

Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara is een alles-in-één mascara die zorgt voor eindeloos lange, volle en gelifte wimpers.  Dit is alles wat ik van een mascara verlang, al heb ik nog wel één extra belangrijke voorwaarde; svp geen klonters want daar heb ik echt een hekel aan (ook al zorgen ‘klonters’ voor vollere wimpers). Lang, vol en gelift dus en ik kan je al zeggen dat deze belofte in ieder geval waarheid is 😊

 

De voordelen van de Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara: 

– De 4D Amplifier ((amplify betekent vertaald ‘versterken’) borstel combineert twee borstels in één voor meer volume, lengte en vorm.
– Verzadigt de wimpers van de basis tot de punt in één beweging.
– Ook gemakkelijk aan te brengen op de onderste wimpers.
– De uitlopende vorm van de borstel bereikt ook de kortste wimperharen in de hoeken van de ogen.
– Zachte, opbouwbare textuur die zorgt voor een dramatisch effect, zonder dat de wimpers zwaar worden.
– Gemakkelijk te verwijderen met zeep en water (maar kan natuurlijk ook met een oog-remover).

 

Het borsteltje

Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara Review

De innovatieve 4D Amplifier borstel en de opbouwbare textuur van de mascara creëren wimpers met volle look.  Ik zou het borsteltje ‘vrij klassiek’ noemen, niet te groot niet te klein, precies het goede formaat. Het borsteltje heeft een goede vorm en dit model heeft mijn voorkeur boven de ‘moderne rechte kleine fiber’ borsteltjes.

 

 

Resultaat & conclusie

Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara

Al vanaf de eerste keer dat ik de Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara heb gebruikt,  is deze gelijk goedgekeurd. De formule blijft zacht op de wimpers en brengt heel gemakkelijk aan. En heel belangrijk, de mascara klontert niet en blijft gewoon de hele dag zitten zonder zwart af te geven.  Ook niet onder mijn ogen, waar ik bij sommige mascara’s nog weleens last van kan hebben.  Op de foto’s heb ik maar één laagje aangebracht en je ziet gelijk de verlenging en het volume. Met meerdere laagjes krijg je echte supervolle zwarte wimpers. Kortom; deze Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara is een blijvertje.  En het omhulsel is mooie een aandachtstrekker op mijn toilettafel.  Dit is wat mij betreft dus positieve ‘WAARSCHUWING’ voor deze prachtige mascara!

 

De Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara kost € 32,50 en is te koop bij de Bijenkorf. Ik heb deze mascara zelf gekocht!

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Deb
  9 januari 2022 / 17:56

  Lijkt me een fijne mascara en wat zie je er prachtig uit. Hele mooie look heb je ervan gemaakt. De lipstick staat je ook super goed!

  • Wilma
   Auteur
   12 januari 2022 / 17:26

   Dankjewel, wat een lieve complimentjes !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *