Natasha Denona Mini Glam Palette

Natasha Denona Mini Glam Palette Review

Het jaarlijks tripje met mijn dochter naar Parijs in November 2021 was een heel welkom uitje! Gelukkig waren alle winkels en horecagelegenheden geopend en was de enige ‘beperking’ dat je overal een mondkapje moest dragen.  Aangespoord door Eveline, die lyrisch is over de oogschaduwpaletten van Natasha Denona, ben ik bij Sephora op de Champs Elysees bezweken voor het Natasha Denona Mini Glam Palette,  dat ik vandaag met grote verwachtingen ga reviewen.

Klik hier om meer reviews van Natasha Denona producten te lezen.

 

Over het Natasha Denona Mini Glam Palette

Natasha Denona Mini Glam Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Natasha Denona Mini Glam Palette bestaat uit vijf neutrale gouden taupe tinten en is zo ontworpen dat je zowel overdag als ’s avonds glamoureuze oogschaduwlooks kunt creëren. Van een natuurlijke daglook maak je zo een  smokey eye of een glam look. In eerste instantie dacht ik dat het Mini Glam Palette vijf tinten zou bevatten uit het grote Glam Palette.  Dit blijkt dus niet zo, want het zijn echt hele andere kleurtjes.  Hieronder zie je de swatches en vind je de omschrijving van de tinten in het Natasha Denona Mini Glam Palette..

 

Swatches

Natasha Denona Mini Glam Palette Review

De kleuren in het Natasha Denona Mini Glam Palette bestaan uit drie (M) metalic tinten, een (CM) creamy matte tint en een (CP) creamy poederige tint.  Een vingertipje per kleur geeft de sterke pigmentatie weer zoals je op de swatches hierboven ziet!

 

Van links naar rechts zie je:

  1. Golden Flesh (M)- Goudbrons, romige en warmste Metalic tint (dit is een bestaande tint in het 28 Eyeshadow Palette Green-Brown)
  2. Harlow (CP)- Romige matte overgangstint – koel getint
  3. Anjo (M)- Klassiek grijsbruin. Metallic tint – medium koel getint
  4. Seed (CM)- Romige donkere matte tint. Ultiem bruin. (dit is een bestaande tint in het Biba Eyeshadow Palette)
  5. Faye (M)- Metallic & sprankelend – koel getinte champagnetint. Perfect om de look op te fleuren!

 

 

Look & Conclusie

Natasha Denona Mini Glam Palette

De reden dat ik heb gekozen voor het Natasha Denona Mini Glam Palette is enerzijds omdat ik al zoveel oogschaduwpaletten heb en anderzijds omdat ik in een groot palette niet altijd alle tinten gebruik.  Met dit Mini Glam Palette heb ik dan ook geen kleurenstress welke kleur op te brengen want de keuze is vrij beperkt. Maar je kunt er wel diverse ooglooks mee creëren!  Ik sluit niet dat er ooit nog een groot Natasha Denona oogschaduwpalette op mijn toilettafel komt, want de oogschaduwtextuur is toch echt heel bijzonder te noemen…

Ik heb 2 looks gemaakt;  look 1 met mijn eigen klassieke eyeliner rondom de ogen en look 2 heeft meer een smokey eye effect met de donkerste oogschaduw als eyeliner, die hier zeker meer dan genoeg gepigmenteerd voor is.  Sowieso zijn alle kleurtjes in het Mini Glam Palette bijzonder goed gepigmenteerd, zodat je maar weinig oogschaduw nodig hebt voor een mooie ooglook.  De oogschaduw blend vanzelf, dus het is echt heel gemakkelijk om snel een professionele ooglook te maken. Ook blijft de oogschaduw lang mooi en glanzend op je ogen zitten,  dus ik ga er helemaal in mee dat de oogschaduwpaletten van Natasha Denona de hype waard zijn!  De kleurtjes in het Mini Glam Palette vind ik vrij klassiek met een moderne glam touch en je neemt het palette heel gemakkelijk mee op reis.

De Mini’s zijn er in 12 varianten,  waarvan er zeker nog 3 op mijn wishlist staan 😊.

 

Het Natasha Denona Mini Glam Palette kost € 24,95 is o.a. online te koop bij lookfantastic. Ik heb dit product zelf gekocht bij Sephora in Parijs.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *