HEMA Repair Hair Mask & Nourishing Hair Oil

HEMA Repair Hair Mask & Hair Oil review

Vandaag review ik twee HEMA haarproducten, namelijk het HEMA Repair Hair Mask & Nourishing Hair Oil. Twee budget haarproducten voor als je haar wel wat extra glans en voeding kan gebruiken. Zoals ik van HEMA gewend ben, ruiken beide haarproducten lekker en zijn ze vriendelijk geprijsd. Deze haarproducten zijn vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

 

Wist je dat HEMA dit jaar 95 jaar bestaat? 

De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, of H.E.M.A., opende op 4 november 1926 haar eerste warenhuis in Amsterdam. Oprichters Leo Meyer en Arthur Isaac wilden een warenhuis openen voor ‘gewone’ mensen. Voorheen waren warenhuizen erg gericht op rijke mensen en sprak het meeste winkelpersoneel Frans. HEMA, zoals het later bekend zou worden, was het eerste warenhuis in zijn soort in Nederland. Producten waren geprijsd op 10, 25 of 50 cent. En vanaf dag één werd de essentie van HEMA gedefinieerd als: optimistisch, uniek, duidelijk, betrouwbaar, toegankelijk en typisch Nederlands.

 

HEMA Repair Hair Mask

HEMA Repair Hair Mask review

Volg jij ons al op Instagram?

Het HEMA Repair Hair Mask is een  haarmasker met een rijke natuurlijke mix van abrikozen-, amandel- en arganolie. Het hydrateert en helpt het natuurlijk uiterlijk van je haar te herstellen. Het masker zorgt voor zichtbaar soepel haar en geeft het een natuurlijke glans. Ik vind het haarmasker heerlijk ruiken, maar ik hou dan ook van zoetige en fruitige geuren. Het is geschikt voor alle haartypen.

Tenminste 95% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en de fles bestaat voor 57% uit gerecyclede materialen.

 

Conclusie

HEMA Repair Hair Mask review

Het HEMA Repair Hair Mask zit in een handige tube die er lekker fruitig uitziet. Je gebruikt het over gewassen haar en dan 3 tot 5 minuten in laten trekken. Daarna natuurlijk goed uitspoelen. Voor mijn fijne haar is 3 minuten meer dan genoeg, want het haarmasker is echt heel voedend.  Hoe dikker je haar hoe langer je het kan laten intrekken. Voor een echte haarboost kun je het wel tot een uur laten intrekken met bijv. plastic folie en een handdoek om je haar gewikkeld.  Met een supergevoede haardos als resultaat! Ik vind het een prima werkend masker, ook als je het kort laat inwerken.

HEMA Repair Hair Mask kost € 3,10 (150 ml) en is de te koop bij HEMA winkels en online via deze link.

HEMA Nourishing Hair Oil

HEMA Nourishing Hair Oil review

HEMA Hair Oil is een is verzorgende en voedende haarolie met kokos- en marula olie. Deze haarolie geeft je haar een natuurlijke glans en helpt het te beschermen tegen vervuiling van buitenaf. Ik ben fan van haarolie omdat je het altijd kunt gebruiken in (voor mijn haar) droge haarpuntjes.

Deze olie is voor 96% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het flesje met pompje is voor 100% gemaakt van gerecycled materialen.

 

Conclusie

HEMA Nourishing Hair Oil review

Ik gebruik een kleine pompje haarolie wat ik aanbreng op mijn handpalmen en zo, na het haarwassen, door mijn haarlengtes en haarpunten verdeel. De olie spoel je dus niet uit. Tussen de wasbeurten door gebruik ik vaak een heel klein beetje haarolie in de haarpuntjes. Deze haarolie ruikt lekker naar kokos en maakt mijn haar zacht en goed doorkambaar. Mijn fijne haar heeft maar weinig olie nodig, heb je een mooie dikke haardos dan pak je uiteraard een beetje meer.  Ik vind het een fijne haarolie die doet wat het beloofd!

 

HEMA Nourishing Hair Oil kost € 4,50 (100 ml) en is te koop bij de HEMA winkels en online via deze link.

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *