LEADERS Sheetmaskers & Voetenmasker

LEADERS Sheetmaskers & Voetenmasker Review

Leaders Cosmetics is een van de bekendste Korean-beauty merken. In samenwerking met de Zweedse cosmetologist Pierre Bottiglieri werd Leaders geboren. Het merk staat voor Zweedse technologie gecombineerd met Koreaanse moderniteit. Leaders heeft een serie maskers ontwikkeld, in natuurlijk katoencellulose en bio cellulose,  waarvan wij 2 sheetmaskers en 1 voetenmasker gaan reviewen. Voor iedere huid en huidwens is er een passend masker te vinden om de huid weer te laten stralen. De belofte is een echte-spa ervaring bij je thuis, overal, altijd!

LEADERS is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

LEADERS Relax It’s Zen Time Sheetmasker

LEADERS Relax It's Zen Time Sheetmasker Review

Volg jij ons al op Instagram?

“Leaders It’s Zen Time is een gebruiksvriendelijk masker en zit boordenvol serum voor onmiddellijke en langdurige resultaten. Dit luxe masker biedt een echte “home-spa” -ervaring. Zen-tijdmasker verrijkt met kamille, suiker-esdoorn-extract en papaja-fruitextract dat je huid op zen-wijze houdt en ontspanning biedt. Het zal je huid hydrateren en opladen na een vermoeiende dag”.

Conclusie

LEADERS Relax It's Zen Time Sheetmasker Review

Wilma: mijn zondagochtend ritueel is vaak 15 minuten ‘me-time’ met een sheetmasker relaxen. Dit Leaders It’s Zen Time sheetmasker doet de naam eer aan, mijn huid voelt na gebruik heel gehydrateerd aan en ziet er mooi glanzend uit. Het masker zelf zit comfortabel op de huid.  Ik kan het aanbevelen,  gun je-zelf zen-tijd 😊

 

Het LEADERS Relax It’s Zen Time Sheetmasker is voor € 5,05 via deze link exclusief te bestellen bij ICI Paris XL.

 

LEADERS Bye Bye To Dry Sheetmasker

LEADERS Bye Bye To Dry Sheetmasker Review

“Leaders Bye Bye to Dry is een gebruiksvriendelijk masker en zit boordenvol serum voor onmiddellijke en langdurige resultaten. Deze spa-in-a-sheet bevat extracten van cactussen en vlinderstruiken om de droge, ruwe huid intens te hydrateren. Na 15 minuten is je huid gevoed en voelt soepeler aan”.

Conclusie

LEADERS Bye Bye To Dry Sheetmasker Review

Eveline: Ik hou zeker van een sheetmasker op zijn tijd. Elke week, meestal op zondag, gebruik ik een sheetmasker om mijn huid extra te hydrateren. Dit sheetmasker voelt prettig aan, omdat het gemaakt is van katoen. Ook is het masker groot genoeg voor mijn relatief grote gezicht. Ik vind dit een bijzonder fijn masker voor de kleine prijs, wat mijn huid echt mega intens heeft gehydrateerd. Ik ben wel fan en benieuwd geworden naar andere sheetmaskers van LEADERS Cosmetics.

 

Het LEADERS Bye Bye To Dry Sheetmasker is voor € 5,05 via deze link exclusief te bestellen bij ICI Paris XL.

 

LEADERS Put Your Feet Up Voetenmasker

Leaders Put Your Feet Up Voetenmasker Review

“Een intensieve vocht-inbrengend masker voor de voeten die gemakkelijk ruw worden, omdat er minder talgklieren zijn dan bij andere lichaamsdelen. Een bolvormig bladmasker dat uit twee lagen bestaat om de essentie (dat waar het om gaat) binnen te houden”.

Conclusie

Leaders Put Your Feet Up Voetenmasker Review

Wilma:  dit voetenmasker is zo’n weldaad voor je voeten.  Put your feet up – doe je voeten omhoog en relax 15-20 minuten op je bank thuis met een tijdschrift, kopje thee of voor de TV. Na gebruik heb je superzachte voeten. Ik vind het ook heerlijk om na een dag shoppen mijn vermoeide voeten een oppepper te geven met dit Leaders voeten masker. Echt een verwennerij!

 

Het Leaders Put Your Feet Up Voetenmasker is voor € 5,05 via deze link exclusief te bestellen bij ICI Paris XL.

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *