fbpx

New Standard High Standards Highlighter Palette (duo review)

New Standard High Standards Highlighter Palette Review

Wij kwamen voor het eerst met New Standard in aanmerking via Marijke van Attirance. Zij vertelde over een nieuw cosmetica merk uit Breda, wat opgezet was door een dochter van een vriend van haar. En dat de producten erg mooi waren en de prijs kwaliteit verhouding erg goed. Natuurlijk waren we toen al meteen super benieuwd. Want ja, hallo een merk uit onze eigen stad, dat hoor je niet zo vaak! Toen New Standard ons het High Standards highlighter palette en een liquid lipstick opstuurde konden we niet wachten om ze te swatchen. We reviewen vandaag eerst het highlighter palette en later de liquid lipstick.

Over New Standard

New Standard High Standards Highlighter Palette Review

Wat een pareltje hé? Het highlighter palette en de liquid lipsticks zijn de ”debuut producten” van New Standard. Het merk is opgericht door Renée Sanders, een jonge vrouw uit Breda die International Media & Entertainment Management studeert aan de NHTV. Zij heeft New Standard helemaal zelf opgericht. Wat ontzettend ondernemend! Renée is op jonge leeftijd dus al een boss babe, zoals een van de kleuren uit dit highlighter palette ook heet. Wij vinden het gaaf en hebben er veel bewondering voor!

Wat belooft het highlighter palette?

New Standard High Standards Highlighter Palette Review

Van links naar rechts: Vixen, Goal Digger, You Glow Girl en Boss Babe.

New Standard High Standards Highlighter Palette Review

Het High Standards Highlighter Palette van New Standard is een highlighter in poedervorm. De poeders zorgen voor een intense glow en zijn cruelty free, vegan en geformuleerd zonder parabenen. Het palette is geschikt voor alle huidskleuren en de highlighters kunnen los van elkaar gebruikt worden. Of worden gemengd. New Standard raadt aan om de highlighters in de binnenhoek van je ogen, het wenkbrauwbot en de toppen van je jukbeenderen aan te brengen. Ook kan je ze gebruiken op je schouders en decolleté voor een extra feestelijke look.

Swatches

New Standard High Standards Highlighter Palette Review

Je ziet hier van links naar rechts: You Glow Girl, Vixen, Goal Digger en Boss Babe. De pigmentatie van de poeders is enorm intens. Dit is echt een highlighter palette voor een Nikkie Tutorials glow! Ik vind ze er zo super mooi uitzien. Dit belooft alvast veel goeds 🙂 .

Eveline: resultaat en conclusie

New Standard High Standards Highlighter Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Op de foto hierboven heb ik alle 4 de kleuren gebruikt als oogschaduw. Als ik een snelle en subtielere ooglook wil gebruik ik vaak een highlighter palette als oogschaduw. Dit palette van New Standard is daar zeer geschikt voor. Daarnaast heb ik de kleuren Goal Digger en You Glow Girl gemengd op mijn jukbeenderen. Wat een glow hé?! Ik vind het echt super mooi voor zowel een everyday look als een avond look. De highlighters blenden makkelijk in de huid en blijven de hele dag shinen. New Standard, ik ben fan! Ik draag hier ook de liquid lipstick in de kleur ”Crush”, die ook erg mooi is. Die review volgt later 🙂 .

Wilma: resultaat en conclusie

New Standard High Standards Highlighter Palette Review

New Standard High Standards Highlighter Palette Review

Ik ben in korte tijd zo’n enorme fan van highlighters geworden dat ik ze allemaal graag uit probeer. Al weet ik dat sommige highlighters niet helemaal geschikt zijn voor de wat ‘meer ervaren huid’. Deze van New Standard zijn het gelukkig wel. De highlighter kruipt niet in mijn oogrimpeltjes, maar blijft er mooi bovenop zitten.  Hierdoor krijg ik dus het gewenste resultaat, namelijk een prachtige glow en een gezonde uitstraling.  Wel heb ik het subtiel gebruikt,  (lees: iets minder dan Eveline) want naar mate de leeftijd vordert geldt nog steeds de regel: less is more! Ik heb op mijn jukbeenderen de kleur Vixen gebruikt. Renée, je hebt een prachtig palette met highlighters gemaakt, mijn complimenten 😉 .

 

Het High Standards Highlighter Palette van New Standard is hier te koop via de webshop voor 30,00.

 

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. Tessa
  20 juni 2019 / 18:10

  Wat een mooi en veelzijdig palette. Handig tijdens de vakantie dat je het palette ook voor de ogen kan gebruiken

 2. Eveline
  Auteur
  21 juni 2019 / 23:59

  Ja precies! Scheelt weer ruimte :-). En er komt zo’n giga glow vanaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *