Venus Legacy Decolleté Behandeling

Na de geweldige eerste ervaring met de Venus Legacy behandeling voor mijn gezicht en hals heb ik de inmiddels ook een volledige behandeling gedaan op…

Bekijk bericht

Hannah Xperience huidverbeterende behandeling (duo review)

Wij zijn door hannah in Voorthuizen uitgenodigd voor dé bekende huidverbeterende behandeling. Deze behandeling heet de hannah Xperience!

Bekijk bericht

Luxe gezichtsbehandeling bij Pascaud Beauty Institute in Antwerpen | Wilma

Op de Beauty Award uitreiking in 2019 kregen wij (en iedereen die daar was) een cadeaubon voor een mooie beautybehandeling bij Pascaud Beauty Institute in Antwerpen!

Bekijk bericht

Icoone LASER all-in-one anti-aging beauty behandeling voor gezicht, hals & decolleté | Wilma

Wij hebben de afgelopen periode diverse keren de salon van USKIN The Clinic bezocht. Toen wij voor de laatste keer USKIN The Clinic bezochten hebben wij kennis gemaakt met de behandelingen van icoone LASER. 

Bekijk bericht

Mesotherapie (microneedling + werkstoffen in de diepere huidlagen inbrengen) bij Attirance

In deze review wil ik graag mijn ervaring met jullie delen over de micro-needling mesotherapie behandeling die ik in kuurvorm heb gehad bij Attirance in Breda – Instituut voor Huidverbetering.

Bekijk bericht

Icoone LASER beauty behandeling voor omtrekvermindering en aanpak van vet

Ik (Eveline) koos ervoor om mijn lichaam te laten behandelen met de icoone laser voor omtrekvermindering en de aanpak van vet op mijn lichaam. Wilma koos ervoor om te gaan voor de icoone voor het gezicht; een all-in-one anti-aging behandeling voor gezicht, hals & decolleté.

Bekijk bericht

Vinotherapie behandeling bij USKIN

Wij hebben onlangs een prachtige beautydag gehad bij USKIN The Clinic in Best. We kregen een Vinotherapie behandeling met Vinoble Cosmetics producten.

Bekijk bericht