Venus Legacy Decolleté Behandeling

Venus Legacy behandeling bij Schoonheidssalon Attirance

Na de geweldige eerste ervaring met de Venus Legacy behandeling voor mijn gezicht en hals heb ik de inmiddels ook een volledige behandeling gedaan op mijn decolleté. Ik draag graag truitjes of jurkjes met een open hals en mijn decolleté kon dit eigenlijk niet meer goed hebben.  Te veel zon en mijn leeftijd (op mijn decolleté ben ik veel te laat gaan smeren met goede crèmes) hebben mijn decolleté sneller verouderd dan mij lief is.  Tijd voor rigoureuze maatregelen :)! Maar dan wel op een natuurlijke manier.  Met de Venus Legacy decolleté behandeling heb ik een prachtig resultaat behaald. Vandaag mijn review over deze behandeling en het zichtbare resultaat op voor en na foto’s!

Klik hier om meer reviews van mijn andere Venus Legacy behandelingen te lezen.

 

Venus Legacy behandeling bij Attirance in Breda

Volg jij ons al op Instagram?

Bij Attirance in Breda kun je een Venus Legacy behandeling doen op zo ongeveer alle delen van je lichaam!  Vanzelfsprekend komt er eerst een intake gesprek en wordt er een behandelplan op maat voor je gemaakt.  Voordat je de behandeling start wordt het sterk aanbevolen om het collageen in je lichaam ook van binnenuit te ondersteunen.  Met Cellics Cell Elixer & Cell Omega (klik hier voor mijn review van dit collageen supplement) ben je op de goede weg !  Ik gebruik deze supplementen inmiddels 2,5 jaar en ben er nog steeds heel tevreden mee. Mijn huid is zichtbaar meer elastisch en veerkrachtig geworden.

Als je op zoek bent naar huidverstrakking, huidverbetering of verbeterde (body)contouren dan is een behandeling met de Venus Legacy een veilige, ontspannende en pijnloze manier. Je kunt het inzetten voor je verslapte kaaklijn en hals, ingevallen wangen, rimpeltjes in je gezicht of op je decolleté,  de kipfiletjes onder je armen of de verslapte huid op je bovenarmen, je love-handles , je verslapte buik en de putjes (cellulitis) op je billen! Een behandeling met de Venus Legacy is volledig pijnloos en bedoeld voor iedereen die er op een natuurlijke manier (dus: zonder snijden of spuiten) jonger uit wilt blijven zien.

Met de MP2 technologie van de Venus Legacy worden er nieuwe fibroblasten én nieuwe bloedvaatjes aangemaakt. Dit is een grote doorbraak. Er wordt hierdoor niet alleen op de stimulatie van het bestaande collageen gewerkt, maar ook op nieuw collageen. Dus méér resultaat!

 

Voor foto’s

Venus Legacy Decolleté Behandeling

Op deze foto sta ik met mijn armen langs mijn lichaam om het decolleté ‘zo glad’ mogelijk te laten lijken.

Venus Legacy Decolleté Behandeling

Op deze foto druk ik met mijn armen mijn borsten tegen elkaar aan,  zodat de rimpels benadrukt worden.

Ik word hier niet blij van, als ik het weer terug zie.

 

Foto’s halverwege de behandelingen – na 5 behandelingen

Venus Legacy Decolleté Behandeling

Links sta ik weer met mijn armen recht langs mijn lichaam en rechts benadruk ik de rimpels door mijn borsten tegen elkaar aan te drukken.  Deze foto’s zijn genomen direct na de 5e behandeling, zo zie je hoe warm en goed doorbloedt je huid wordt van de Venus Legacy behandeling.  Na 5 behandelingen zie je dus nog niet zoveel resultaat, maar des te beter zie je op onderstaande foto’s het uiteindelijke resultaat wat behaald is!!

 

Na foto’s

Venus Legacy Decolleté Behandeling

Venus Legacy Decolleté Behandeling

Zie hier het resultaat na 10x per week 1 behandeling en 2 maanden daarna……  Op de bovenste foto met mijn armen weer recht langs mijn lichaam en op de onderste foto druk ik de boel weer tegen elkaar aan. Ik sta hier onder heel scherp en niets verhullend licht, om het resultaat extra goed te laten zien. In het daglicht ziet mijn decolleté er echt zoveel strakker uit dan voor de Venus Legacy behandeling. Ben ik terecht heel blij, of niet? Ja, toch 🙂

 

Conclusie

Ik ben zo blij dat ik besloten heb om een volledige Venus Legacy decolleté behandeling 10x ( 1x per week) te doen. Afhankelijk van hoe je huid eruit ziet zou 8x een behandeling achter elkaar ook kunnen.  Met minder behandelingen bereik je alleen niet het maximale resultaat. Na de wekelijkse kuur van 8 – 10 keer kun je het uiteindelijke resultaat pas na 2 maanden zien.  Je moet dus wel even geduld hebben, want het collageen moet eerst opgebouwd worden! Om het behaalde resultaat te behouden is het noodzakelijk om steeds na ongeveer 2 maanden de behandeling te herhalen. Voor je decolleté duurt de Venus Legacy behandeling ongeveer een half uurtje. Vanaf nu doe ik de Venus Legacy behandeling voor het decolleté samen met de behandeling voor mijn gezicht en hals, eens in de 2 maanden. Zo houd ik mijn gezicht, hals en decolleté op een natuurlijke manier voller en strakker. Ik kan de Venus Legacy behandeling ook voor het decolleté dus zeer zeker aanbevelen!

 

De Venus Legacy behandeling voor het decolleté kost € 150,00 per keer. Ik heb deze behandelingen zelf betaald en heb deze bij Attirance in Breda geboekt.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *