Rituals Glow Radiance Sheet Mask Gezichtsmasker

Rituals Glow Radiance Sheet Mask Gezichtsmasker Review

The Ritual of Namasté is een nieuwe, geavanceerde skincare lijn, die zowel de natuur als de natuurlijke schoonheid van je huid respecteert. Alle producten zijn namelijk ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten of ingrediënten met een natuurlijke herkomst. Namasté is in India, maar ook in verschillende andere Aziatische landen, een gebruikelijk hindoeïstisch gebaar om te groeten en respect te tonen. Heel kort uitgelegd betekent het ‘het licht in mij groet het licht in jou’.  Ik begroet bij deze heel graag het Nieuwe (!) Rituals Glow Radiance Sheet Mask.

Wij zijn groot fan van Rituals en hebben nog veel meer Rituals producten gereviewed, klik hier om die reviews te bekijken.

Over het Rituals Glow Radiance Sheet Mask

Rituals Glow Radiance Sheet Mask Gezichtsmasker Review

Rituals Glow Radiance Sheet Mask Gezichtsmasker Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Rituals Glow Radiance Sheet Mask is een Anti-Aging sheetmasker. Het is doordrenkt met een anti-aging serum dat de droge huid intensief hydrateert en heel zacht maakt. De belofte is dat al bij het eerste gebruik van dit sheetmasker je ziet dat de jeugdige uitstraling van je huid wordt hersteld. Je voelt meteen dat je huid verkwikt is en er stralende uitziet met een jeugdige glow. De eerste tekenen van veroudering worden voorkomen dankzij de natuurlijke antioxidanten (stoffen die de vrije radicalen wegvangen) en het herstellende complex uit saffraanbloem en heilige lotus.

Hoofdingrediënten: saffraanbloem & heilige lotus

Saffraanbloem

Saffraanbloem

Saffraanbloem, het rode goud uit het Oosten, staat bekend om de antioxidante eigenschappen en de antirimpelwerking.

Heilige lotus

Heilige lotus

Heilige lotus is het symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid, en staat bekend om de verzachtende en verzorgende eigenschappen.

Klik hier om naar de pagina van het Rituals Glow Radiance Sheet Mask te gaan en alle ingrediënten te bekijken.

Resultaat en conclusie

Rituals Glow Radiance Sheet Mask Gezichtsmasker Review

Rituals Glow Radiance Sheet Mask Gezichtsmasker Review

Op zondagochtend is het mijn vaste gewoonte om een sheetmasker te gebruiken. Even 20 minuutjes niks doen, hooguit een kopje thee drinken. Het nieuwe Rituals Glow Radiance Sheet Mask ruikt bij openen heerlijk, helemaal mijn geur. Het bio-cellulose sheet mask zit tussen twee beschermende sheets (met gaatjes) in. Ik moet altijd even puzzelen welk gedeelte je nu op je gezicht aanbrengt, maar in dit geval in het duidelijk. Het gladde gedeelte (bio-cellulose) vouw je voorzichtig uit; het masker sluit goed aan op je gezicht. Zo kunnen de ingrediënten de huid goed hydrateren. De rest van het serum wat in de verpakking achterblijft breng ik aan op mijn hals en decolleté. Na 20 minuten heeft het sheetmasker zijn werk gedaan en is het serum in mijn huid getrokken. Mijn huid voelt nu goed gevoed aan. De glow miste ik in het begin heel even, misschien verwachte ik té glanzend gezicht. Maar in de loop van de dag tot laat in de avond zie ik toch een gezonde gloed over mijn gezicht. Bovendien lijkt het masker de dagen daarna ook nog door te werken! Het masker is geschikt voor alle huidtypen. Dit luxe sheetmasker kan ik zeker iedereen aanbevelen, namasté. 

 

Ik heb het Rituals Glow Radiance Sheet Mask zelf gekocht in een Rituals winkel voor €9,90.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *