fbpx

Week 13 & 14 | De quarantaine continues & (te) veel lekker eten

Week 13 & 14 | De quarantaine continues & (te) veel lekker eten

Omdat ik, net als iedereen, niet heel veel meemaak deze weken heb ik besloten week 13 en week 14 in een weekblog samen te pakken. Het waren twee weken met veel lekker eten en huidverzorging. Lees en kijk je mee?

Maandag 23 maart

Wc papier

Nou het hoogtepunt van de week komt wellicht al vroeg: we hebben weer wc papier! Hiep hoi. Wij hadden nog maar 3 rollen en grepen al 2 weken in lege schappen. Vandaag hebben we dan eindelijk weer wc papier kunnen bemachtigen. En daar waren we behoorlijk blij mee haha. Opvallend wel dat iedereen oproept niet te hamsteren, maar wc papier bij AH 1+1 gratis is op dit moment. Ik vind dat wat raar, maar goed.

Dinsdag 24 maart

Tannen

Volg jij ons al op Instagram?

Vandaag staat in het teken van thuis werken aan Beautytijd.nl en tannen. Ik begin de dag met mijn haar wassen en mijn lichaam scrubben en smeer vervolgens de eerste laag van deze Phenomenal Tan Mousse van Vita Liberata op. ‘s Avonds douche ik mezelf (zonder douchegel!) en smeer ik de tweede laag op. Ik ben wel te spreken over deze Tan Mousse en er verschijnt binnenkort een uitgebreide review hier erover.

Woensdag 25 maart

Rituals

Na gisteren te hebben getanned is vandaag mijn gezicht extra aan de beurt. Ik probeerde vandaag voor het eerst een sheetmasker van Rituals. Deze zijn nieuw in hun assortiment. De review komt binnenkort online (klik hier voor onze andere Rituals reviews). Ik kan je alvast verklappen dat ik geen groot fan ben. En dat er voor deze prijs een stuk betere sheetmaskers te koop zijn.

Donderdag 26 maart

James slapen

Vandaag sliepen James en ik uit terwijl Niels al vroeg (vanuit huis) aan het werk ging. Hij maakte deze schattige foto van mij en James. Schijnbaar ligt meneer De Koning Kat ook op mij te knuffelen als ik slaap en het niet door heb. Hahaha, wat zijn katten toch leuke beesten.

Vrijdag 27 maart

Carpaccio pizza

Het is dag ‘ik ben de tel kwijt’ in quarantaine en vandaag eten we: carpaccio pizza! Dit mega lekkere recept kregen we getipt van vrienden van ons. En wauw. Wauw. Wauw. Wat is dit LEKKER. Ik raad het echt iedereen aan om dit eens te proberen. Je bakt de magioni bloemkool pizza bodem eerst af en vervolgens gooi je de ingrediënten erop. Mega simpel. Mega lekker. Maken dus!

Zaterdag 28 maart

Gin tonic

Wij wonen niet ver van het bos en vandaag was het mega mooi weer. We zijn daarom een fikse wandelen van 2,5 uur gaan maken in en rondom het bos. Daarna hebben we nog even op ons balkon gezeten in de resterende zon. Mét een biertje voor Niels en deze heerlijke gin tonic met komkommer voor mij 🙂 !

Zondag 29 maart

Cake

Ik had nog een pakket met cake mix in de kast liggen en besloot om een cake te bakken. Niels lag nog te slapen dus het leek me een leuke verrassing als hij wakker zou worden. Hij vond het heel lief van me en vol enthousiasme stortten we ons op de cake. Helaas was deze zo droog als Sinterklaas zijn kont en moest hij weggespoeld worden met veel thee. De smaak was echter wel goed :’) .

Maandag 30 maart

Playstation

Vandaag werk ik overdag aan een nieuwe website voor pretecho&zo en ‘s avonds is het weer game tijd. Schandalig feit over mezelf #1: ik heb al 3 weken geen make-up meer opgehad. Schandalig feit over mezelf #2: misschien loop ik al 3 weken in trainingsbroek. Schandalig feit over mezelf #3: Ik geef er echt helemaal niks om en Niels vindt het ook wel prima zo, lekker even chillen trainingsbroek style haha.

Dinsdag 31 maart

James close up

Ik maak bijna elke dag wel foto’s van mijn lieve kater James. Wat is hij toch een knapperd hè? Vandaag kregen we te horen dat de quarantaine maatregelen zijn verlengd naar 28 april. Tsja, ik had eerlijk gezegd zelf gedacht dat het nog langer zou gaan duren. Dus ik ben voorzichtig positief.

Woensdag 1 april

Fresh scrub

Ik merk dat ik meer tijd aan huidverzorging (al kon dit al bijna niet haha) en lichaamsverzorging besteed nu we in quarantaine zitten. Ik heb al een flinke ochtend en avondroutine, maar toch heb ik nog wat extra dingen gedaan de afgelopen week. Zo herontdekte ik deze heerlijk (voedende!) gezichtsscrub van Fresh Cosmetics. Deze scrub is echt heerlijk en ik heb deze een tijd geleden gereviewed. Klik hier om de review te lezen.

Donderdag 2 april

Nacho's

Vandaag heb ik de hele dag gewerkt voor mijn bedrijf en ‘s avonds aten wij deze heerlijke nacho schotel uit de oven als avondeten. Mét vers gemaakte guacamole. Dat blijft toch altijd 10.000x lekkerder dan uit een pakje, vinden wij 🙂 .

Ingrediënten van de nacho schotel (je bouwt dit in laagjes op, net als lasagne):

 • Nacho chips (wij nemen altijd de Chili variant van Santa Maria, lekkerrr kruidig en smaakvol)
 • 2 tomaten in kleine blokjes gesneden
 • Japaleño pepers in kleine stukjes gesneden
 • 1 grote rode ui, gesnipperd
 • Uitgebakken spekblokjes (vergeet niet het vet goed af te deppen met keukenpapier)
 • 125 ml crème fraîche light
 • Wat chili saus
 • Strooikaas
 • Beetje cheddar kaas

Verse guacamole recept (ik pureer deze ingrediënten met een staafmixer)

 • 2 rijpe avocado’s
 • 1 chili peper (verwijder de pitjes als je wat minder van pittig houdt)
 • 1 kleine tomaat
 • 1 rode ui
 • 2 tenen knoflook
 • scheutje limoensap
 • 1 eetlepel light mayonaise
 • snufje paprika poeder
 • snufje kerrie poeder
 • peper & zout naar smaak

 

Zo, dat was weer het 2 weekse verslag van ons leven in quarantaine. Het is wat saai, maar voor het goede doel. Hou vol mensen, betere en leukere tijden komen eraan <3 .

 

xoxo

 

Eveline

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. Babs
  3 april 2020 / 14:48

  Wat een geweldige naam voor een kat: James! En wat een mooi en schattig dier. Onze Toulouse kruipt ook vaak bovenop mij, dan lig ik op mijn zij en probeert ie op mijn heup te gaan liggen, wat natuurlijk een hoop gewiebel oplevert!
  Haha, die cake! Gelukkig was hij wel lekker!
  Tof dat jullie ook team PS4 zijn, mijn zoon is niet weg te slaan bij dat ding. Maar hij kletst zo een beetje met iedereen, behalve Nederlanders. Wij weten nu ook hoe het in NY en Rusland zelfs is met de crisis..
  Ik loop ook gewoon lekker in joggingbroek/huispak, niemand die er aanstoot aan neemt. (En de postbode is het wel gewend inmiddels). Ook draag ik weinig tot nooit make-up, behalve als ik echt een uitje heb. Er zijn veel vrouwen die iedere dag nog gewoon make-up op doen en zich netjes aankleden. Ik vind het knap, maar ik ben tegenwoordig al moe als ik mijn make-up gedaan heb.
  Guacamole moeten wij ook weer eens maken, lekker! En zelfgemaakt is zoveel lekkerder inderdaad. Krijg spontaan trek.. 😉

  • Eveline
   Auteur
   6 april 2020 / 10:00

   Hoi Babs,

   Hahaha Toulouse vind ik ook echt een geweldige naam voor een poes! Zo lief zijn ze hé <3 . En wat tof dat je zoon zoveel met internationale gamers praat.

   Shout out naar mijn mede trainingsbroek blogger. Heerlijk 🙂 .

   Stay safe xxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *