fbpx

Scento Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes

Scento Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes Review

Scento, een naam zachtjes in het oor gefluisterd als een goed bewaard geheim, brengt je huis de zintuiglijke beleving die het nodig heeft‘.  Zeker met de koude winterdagen in aantocht, waarin we allemaal thuis gaan cocoonen vind ik het lekker om geurstokjes weg te zetten.  Ik ben al bekend met de geurstokjes van Scento, die vaak bijzondere geur combinaties hebben. Ik vind dat geurstokjes, in welke ruimte je ze ook zet, altijd warmte en gezelligheid toevoegen aan de ruimte. Vandaag review ik de limited edition Scento Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes.

Scento is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, klik op deze link om alle ICI Paris XL exclusives te zien.

Geurnoten van de Scento Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes

Scento Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes Review

Volg jij ons al op Instagram?

Scento probeert met bijzondere geur combinaties ultieme geursensaties voor in huis (en op de huid) te lanceren. De producten zijn altijd mooi vormgegeven, waardoor ze mooi staan in je interieur. De Black Vanilla & Snowdrop Collection is een limited edition collectie, die mooi is uitgevoerd in zwart met goud. De lijn heeft een warme / zwoele geur beleving. Het merk Scento is dierproefvrij!

De geurnoten van de Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes:

Topnoten: Bergamot en kers

Hartnoten: Cacaopeulen en melk

Basisnoten: Tonkabonen en vanille

Conclusie

Scento Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes Review

Ik kan me mijn huis niet voorstellen zonder dat er in de woonkamer, toilet en badkamer geurstokjes staan. Afhankelijk van de ruimte staat er een kleine of grote uitvoering van geurstokjes, variërend in prijsklasse. De Scento Black Vanilla & Snowdrop Fragance Diffuser is erg mooi vormgegeven, dus deze staat pontificaal op het dressoir in mijn woonkamer te pronken. Ik houd van vanille in geuren en daarom vind ik deze variant van Scento heel erg lekker. Er komt veel geur van af en de geur vult mijn vrij grote woonkamer goed.  Iedere keer als ik een vlaag van de geur ruik of langs mijn dressoir loop denk ik ‘hmmm wat lekker en gezellig”. Wat mooi dat geurstokjes (en geuren sowieso) gevoelens kunnen opwekken. De limited edition Black Vanilla & Snowdrop Fragance Diffuser is een echte aanrader voor de koude winterdagen en het perfecte kerstcadeau!

De Scento Black Vanilla & Snowdrop Collection biedt de volgende producten:

  • Candle –  grote geurkaars
  • Fragance Diffuser –  geurstokjes
  • Showerfoam – doucheschuim
  • Giftset – mini-roomspray en keramiek hanger
  • Discover Set –  fragance diffuser en showerfoam (full sizes)

 

De Scento Black Vanilla & Snowdrop Fragance Diffuser kost € 22,99 (200 ml) en is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *