Sol de Janeiro Sol Cheirosa ’62 Eau de Parfum

Sol de Janeiro Sol Cheirosa '62 Eau de Parfum Review

Ik reviewde eerder al de populaire Bum Bum Cream van Sol de Janeiro, dit is de lekkerste body cream die ik in tijden heb gebruikt. Vandaag vertel ik je meer over de bijpassende parfum; Sol de Janeiro Sol Cheirosa ’62.

Klik hier om meer reviews van Sol de Janeiro producten te lezen.

Over de Sol de Janeiro Sol Cheirosa ’62 Eau de Parfum

Sol de Janeiro Sol Cheirosa '62 Eau de Parfum Review

Volg jij ons al op Instagram?

Geïnspireerd door de gouden zon in Rio, legt deze geur het hart van de zomer en het paradijselijke gevoel vast tot aan je tenen.

  • Met verslavende tonen van gezouten karamel, pistache, jasmijnblaadjes en vanille.
  • Complimenten en nieuwsgierigheid maken altijd deel uit van de SOL Cheirosa ’62-ervaring.
  • Viert het iconische jaar 1962 toen de wereld het meisje uit Ipanema voor het eerst ontmoette en verliefd werd op Brazilië.

Mijn meningSol de Janeiro Sol Cheirosa '62 Eau de Parfum Review

Over een parfum kun je geen conclusie geven, omdat een geur beleving heel persoonlijk is. De parfum is vrij sterk en aanwezig en houdt de hele dag. De kwaliteit is in mijn ogen daardoor erg goed. Dit mag ook wel, aangezien de parfum € 79,99 kost voor 50 ml. Dit maakt het een duurdere geur dan gemiddeld. Ik vind de geur heerlijk en heb deze parfum gekocht nadat ik verliefd was geworden op de geur van de Bum Bum Cream, die hetzelfde is. Wat mij betreft een aanrader als je van zoete, zomerse geuren houdt!

 

Ik heb de Sol de Janeiro Sol Cheirosa ’62 Eau de Parfum zelf gekocht voor € 79,99. De parfum is onder andere te bestellen bij Douglas, via deze link.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *