fbpx

Treacle Moon Watermelon Splash Doucheschuim

Treacle Moon Watermelon Splash Doucheschuim

Vandaag review ik dit heerlijke Treacle Moon Watermelon Splash doucheschuim. En ik zal je alvast verklappen dat hij goddelijk ruikt. En dit komt van een die-hard Rituals fan, dus dat zegt heel wat. Lees je mee?

Watermeloen schuim

Treacle Moon Watermelon Splash Doucheschuim Review

Volg jij ons al op Instagram?

Watermeloen, eigenlijk sowieso meloen, is mijn favoriete fruit. Het is gewoon zo heerlijk fris en toch smaakvol. Ik koop regelmatig allerlei soorten meloen maar bestel ook vaak smoothies met meloen als ik die ergens op een menukaart zie staan. Je kan maar ergens van houden toch? Tijdens een random rondje door de Etos spotte ik opeens dit Watermelon Splash doucheschuim van Treacle Moon. En nog wel met een 1 + 1 gratis actie ook! Ik taste er meteen twee en probeerde hem diezelfde avond nog uit!

Gebruik en conclusie

Na wat research naar Treacle Moon vind ik het nog belangrijk om te vermelden dat het merk niet op dieren test en parabenen vrij is. Toch prettig om te weten! Ik heb het doucheschuim nu denk ik een maandje in gebruik en pak hem heel erg vaak. Dat zegt wat, want ik heb ook nog 2 Rituals olies en 2 Rituals douchefoams in de douche staan. Ik vind hem heerlijk friszoet ruiken. Gewoon echt naar watermeloen! En daarnaast verzorgd hij mijn huid ook, ik heb geen trekkerig gevoel na het douchen. Dat is voor mij wel echt een vereiste wil ik een product opnieuw kopen. Het foam is ontzettend dik (dikker dan Rituals) en dit voelt gewoon lekker aan. Ik denk dat je er zelfs mee kunt scheren!

 

Ik heb het Treacle Moon Watermelon Splash doucheschuim zelf gekocht voor € 5,95 (1 + 1 gratis actie dus ik had er voor deze prijs 2).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *