fbpx

Vinotherapie behandeling bij USKIN

Vinotherapie behandeling bij USKIN (duo review)

Wij hebben onlangs een prachtige beautydag gehad bij USKIN The Clinic in Best. USKIN The Clinic specialiseert zich in natuurlijke, pijnloze en veilige behandelingen voor anti-aging, bodycontouring en huidverbetering. Respect voor de huid en persoonlijke aandacht staat hier voorop! Isabel, founder en eigenaar bij USKIN The Clinic vindt dit het allerbelangrijkst. Haar motto: “Je legt je gezicht en lichaam letterlijk in onze handen, dus dat moet goed voelen. Iedere huid is uniek, dus zo behandelen wij haar ook”.

USKIN The Clinic biedt exclusieve en huid-specifieke behandelingen aan met o.a. Venus Concept, Adipologie, iboost en de icoone®. De icoone® valt onder de noemer van mechanische bindweefselmassage en is de nieuwste generatie. Zonder een medische ingreep of pijn tijdens een behandeling wordt er gewerkt aan het natuurlijk liften van de huid, het verfijnen van rimpels of het aanpakken van cellulite. Wij hebben vandaag 2 behandelingen mogen ondergaan; want voorafgaand aan de icoone behandeling kregen wij een heerlijke voorbereidende schoonheidsbehandeling met de producten van Vinoble Cosmetics.

Over Vinoble Cosmetics

Vinotherapie behandeling bij USKIN (duo review)

Vinoble Cosmetics, afkomstig uit Oostenrijk met producten uit eigen productiecentrum, gelooft in de kracht van de natuur. “Bescherm het DNA in je cellen met de meest krachtige natuurlijke antioxidanten’’

De gehele productlijn en de bijbehorende Vinotherapie zijn 100% vegan met natuurlijke werkstoffen en volledig vrij van parabenen, paraffine, PEG formules en synthetische- hormoon actieve stoffen. Alle antioxidanten worden gewonnen uit de druif waarbij OPC een mega belangrijke werkstof is. Doordat Vinoble bestaat uit de meest effectieve antioxidanten werkt het beschermd tegen vrije radicalen (zoals milieu- en zonschade) en hierdoor ondersteunt het je anti-aging proces. Vrije radicalen staan stipt op No1. om vroegtijdige veroudering te creëren. De natuurlijke producten zijn zowel in te zetten voor het lichaam als het gezicht, hals & decolleté en bevatten verfijnde geuren en rijke texturen.

De verpakkingen zijn Vinoble zijn daarnaast ecologisch en bestaan uit glas, hout en textiel. Niet alleen prachtig om te zien maar ook erg goed voor het milieu!

Druiven antioxidanten als hoofdingrediënt

Vinotherapie behandeling bij USKIN (duo review)

De natuur heeft in ieder product van Vinoble Cosmetics zijn handtekening achtergelaten. Dat zie je aan de kleur die te danken is aan de druivenpitolie OPC. Het krachtige antioxidant (20 keer sterker dan vitamine C) beschermt en ondersteunt de huid. En wordt daarin bijgestaan door nog vele andere super krachtige antioxidanten. Omgevingsfactoren zoals stress, Uv-straling en een ongezonde levensstijl kunnen de huid iedere dag beschadigen. Dit komt omdat het verouderingsproces wordt gestimuleerd door vrije radicalen die de huidcellen beschadigen. De actieve ingrediënten die te vinden zijn in de druif; gaan dit proces tegen. Door de anti oxidatieve werking beschermen ze je huid en gaan ze op een natuurlijke manier het huidverouderingsproces tegen.

Met deze kennis in ons achterhoofd gaan we beginnen met de Vinotherapie.

Vinotherapie bij USKIN The Clinic in Best

Wij worden deze dag ontvangen door Esther; Clinic Manager van USKIN The Clinic. Zij legt ons uit wat we kunnen verwachten van de Vinotherapie (zo worden de behandelingen met Vinoble benoemd). Een volledige detox van mind & soul met de focus op huidverbetering en ontspanning. Heel benieuwd…

Ter voorbereiding: een glaasje Vinoble Bubbles

Vinotherapie behandeling bij USKIN (duo review)

Volg jij ons al op Instagram?

We ontvangen een verrassend drankje Vinoble Bubbles en worden warm ontvangen door Vinotherapeute Verena. In de bubbels zit lavendelextract en heeft een kalmerend effect, tevens goed voor de spijsvertering.

Het eerste ritueel binnen de Vinotherapie 3: reinigen & masseren & ademhalingstherapie

Stap 2: reinigen & masseren

Eveline: volgens Verena heb ik een mooie huid, die alleen op het voorhoofd wat onrustig is en op de neus wat verstopte poriën heeft.  Ter voorbereiding van de behandeling wordt mijn huid gereinigd met een cleansing milk (dit is een zachtere reiniging dan met gel).  Gevolgd door een cleansing tonic die ervoor zorgt dat de ph-waarde van mijn huid weer op peil komt.  Daarna wordt het Vinoble ritueel gestart met een zachte en ontspannende massage en een paar keer diep in- en uitademen….

Stap 2: reinigen & masseren

Stap 2: reinigen & masseren

Wilma: ik krijg hetzelfde reinigingsritueel als Eveline. De ontspannende massage is heerlijk en het diep in-en uitademen is rustgevend.  Bij het inademen mag je alleen de positieve gedachtes meenemen. Bij het uitademen moet je alle slechte gedachtes loslaten. Dit is vergt best even wat concentratie, maar het is wel gelukt.

Stap 4,5 en 6:  enzyme scrub & fruit acid peel & massage

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Eveline: met een speciaal kwastje wordt de enzyme scrub aangebracht. Deze bruine substantie kan prikken, maar dit hoeft niet persé. Ik voel het niet prikken. De enzyme scrub wordt volledig in gemasseerd. Daarna is mijn huid lekker rood, wat betekent dat de scrub z’n werk goed heeft gedaan.

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Vinotherapie behandeling bij USKIN (duo review)

Wilma: voor mij geen enzyme scrub ,  maar een fruit acid peel behandeling.  Dit is een wat sterkere scrub en meer geschikt voor mijn huid.  Erna volgt een heerlijke massage met de calming body oil.  Er zijn nog 3 andere massage oliën in het Vinoble assortiment; pure grape seed (ontstekingsremmend), activating (voor in de ochtend) en detoxifying (ontgiftend).

Stap 7, 8, 9 en 10:  diverse maskers & serums & oogcrème & dagcrème

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Eveline: met een lepel wordt er bij mij een oogmasker aangebracht, de vorm van de lepel gaat met de oogspier mee.  De lepel is koud om eventueel vocht af te voeren.  Erna krijg ik een calming & antioxidantenmasker op mijn gezicht. Dit masker zal mijn huid dus kalmeren en beschermen. Terwijl het masker intrekt krijg ik een heerlijk ontspannende hoofdmassage.  Hierna wordt het masker verwijderd en wordt er een oogcrème  en een hyaluronic concentrate op mijn gezicht (met een pipetje) aangebracht. Dit concentrate zorgt ervoor dat vocht aan de huid kan binden.  Met een hydro-regenerating crème, een dagcrème, wordt mijn Vinoble ritueel beëindigd….

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Vinoble Cosmetics behandeling bij USKIN (duo review)

Wilma: Halloween is al voorbij maar ik krijg een wit vliesmasker opgebracht:-)  Dit is een pro youth lifting masker.  Het masker trekt mijn huid strak en lift ook de tere huid onder het oog.  Ook krijg ik, als het masker intrekt, een fijne ontspannende hoofdmassage.  Vervolgens krijg ik een lifting serum en een regenerating crème opgebracht met een cooling eye gel rond mijn ogen.  Eveline kan niet na laten om te vragen hoe mijn huidconditie is;  mijn huid is vrij dun en wat minder compact maar wel heel erg rustig van nature en ik word 10 jaar jonger geschat 🙂  Vandaar dat je mij uiterst tevreden zit liggen op deze laatste foto…

Conclusie  van ‘onze Vinoble reis’

Wij zijn het helemaal met elkaar eens! Na de Vinotherapie hebben wij allebei kippenvel omdat het zo uitermate ontspannend en ontzettend heerlijk is geweest. Het Zen gevoel hebben we de rest van dag en avond zeker gehad. En de volgende ochtend zien wij en onze huid er heel uitgerust uit! Deze unieke behandeling van Vinoble Cosmetics moet je echt zelf ervaren om te begrijpen wat we bedoelen….

Naast een ruim assortiment aan gezichtsverzorging is er ook een complete lichaamsverzorgingslijn te vinden bij Vinoble Cosmetics!

Er zijn diverse Vinoble behandelingen mogelijk binnen het assortiment van Vinoble Cosmetics, qua tijd en qua prijs zie je hieronder een indicatie:

30 minuten – € 45,00

60 minuten – € 87,00

90 minuten – € 147,00

 

Deze behandeling kregen wij aangeboden door USKIN The Clinic in Best.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *