fbpx

Weleda Voetbalsem

Weleda Voetbalsem review

Als je kiest voor Weleda, dan kies je voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten.  Pure ingrediënten worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid. Wat betreft onze voeten schijnt het zo te zijn dat ze ons vier keer rond de wereld dragen tijdens ons leven. Daar mag je best dagelijks wat aandacht aan geven….. De Weleda Voetbalsem verfrist branderige en vermoeide voeten en geeft je voeten de zorg die ze verdienen!

Klik hier om andere reviews van Weleda producten te lezen.

Over de Weleda Voetbalsem

Weleda Voetbalsem review

Volg jij ons al op Instagram?

Weleda Voetbalsem is vetarm en gaat te sterke transpiratie tegen en helpt eeltvorming remmen. De huid van de voeten wordt zachter gemaakt door extracten van mirre en calendula in een basis van wolwas en olijfolie. Zo wordt de weerstand vergroot en daarmee wordt de vorming van blaren voorkomen. Om te zorgen dat je voeten droog en fris blijven zorgt leem-aarde ervoor dat het vocht vast wordt gehouden. Tenslotte geeft de samenstelling van etherische oliën met tropische verbena, rozemarijn en lavandin (lavendelgeur) de Voetbalsem een fris parfum en vermindert daarmee de onprettige geur van voeten.

Verzorgingstip:  als je eerst een voetenbad neemt met één van de Weleda badmelken en daarna je voeten zacht masseert met de Voetbalsem heb je echt een verwenmomentje!

Ingrediënten

Gebruik en Conclusie

Het eerste wat mij opvalt is dat de Weleda Voetbalsem niet vet is. Eigenlijk ken ik alleen maar vette voetcrèmes die eerst een paar minuten moeten intrekken voordat je weer op je voeten kunt lopen zonder te glijden. Hoeveel je ook van de Weleda Voetbalsem smeert, vet worden je voeten niet! En toch voel je dat ze verzorgt worden, na gebruik voelen mijn voeten zacht en fris aan. Heel handig als je ’s ochtends haast hebt en toch lekker je voeten wilt verzorgen. Omdat ik altijd op hakken loop (ook met heel warm weer) en zelfs op hakken een flinke wandeling maak,  ken ik het gevoel van branderige en vermoeide voeten heel goed.  Als ik dan Weleda Voetbalsem royaal aanbreng is de ‘brand’ en vermoeidheid uit mijn voeten snel verdwenen. Fijn product !

 

Weleda Voetbalsem is online te koop op de website van Weleda en o.a. bij Bol.com voor € 10,99 (75ml).

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *