fbpx

Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie

Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie Review

Wist je dat de Plant licht en warmte van de zon absorbeert en daarmee haar eigen grootste schat creëert:  de zaden. Alle Body en Massage Oliën van Weleda bevatten de pure oliën van deze zaden. Van nature zijn de oliën ook aanwezig in de beschermende lipiden mantel (vetten) van de huid en laten de huid ademen. De zaden zijn rijk aan vitamine en voedingsstoffen waardoor ze de huid intensief verzorgen en zijdezacht maken. Vandaag review ik de Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie voor jullie.

Over de Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie

Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Weleda Wilde Rozen olie heeft een luxueuze samenstelling.  De pure en natuurlijke ingrediënten, zoals biologische wilde rozenolie van de Rosa Mosqueta,  maakt de huid soepel en verbetert de elasticiteit. Zachte amandelolie en hydraterende jojoba olie verzorgen de huid waardoor deze zijdezacht wordt.  Doordat er een hoog gehalte aan onverzadigbare vetzuren inzitten, stimuleert de olie het natuurlijke herstelproces van de huid. De kostbare geur van de Damascusroos en ylang ylang zorgen ervoor dat je jezelf echt een verwen moment kunt geven.

De kostbare olie van de Damascusroos wordt door Weleda gebruikt als parfum in een aantal producten. Er wordt wel eens gezegd dat rozenolie in de oudheid minstens zo kostbaar was als goud. De mensen waren bereid om elke prijs te betalen voor deze magische geur. En dit niet alleen omwille van het unieke parfum, maar ook omdat het verkrijgen van rozenolie enorm veel materiaal en werkt vergt. En dat is vandaag de dag nog steeds het geval. Want om 1 liter etherische rozenolie te winnen, moeten 3 miljoen bloesems met de hand geplukt worden

Ingrediënten

Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie Review

Het hoofdingrediënt in de Weleda Wilde Rozen olie is: Rosa Moschata Seed Oil. Deze kostbare plantenolie laat de huid fluweelzacht aanvoelen en wordt vooral gebruikt voor de verzorging van de droge en schilferige huid.

Hieronder een overzicht van de ingrediënten van de Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie met een directe link naar de uitleg van het desbetreffende ingrediënt op de Weleda website:

Conclusie

Mijn verwachting is om in de Weleda Wilde Rozen een volle rozengeur te ruiken. Dit valt een beetje tegen, de rozengeur is maar heel erg licht in de verte aanwezig.  Op de voorgrond is de geur van ylang ylang sterker aanwezig; een zoete bloemige kruidige exotische geur.  Na het douchen (of bad) heb ik een kleine hoeveelheid olie over beide handen verdeelt en op de nog iets vochtige huid gedrukt.  Daarna de olie uitgewreven tot deze helemaal door de huid is opgenomen. De olie wordt eigenlijk meteen door de huid opgenomen en voelt licht aan. Totaal niet vet, wat het ook een goede olie maakt om s’avonds na het douchen/voor het slapen gaan aan te brengen.  Ik vind de olie voldoende voedend en ook verzachtend voor mijn huid.  Eventueel zou ik ook kunnen bedenken, als het erg koud wordt en/of gaat vriezen, de olie als serum onder een volle crème te gebruiken.  Extra verwennerij :). Als je Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie zacht in masseert, reguleert de olie de huidfuncties en vormt zo een beschermde warmtelaag. Een wellness-beleving van Weleda in je eigen huis!

De Weleda Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie is verkrijgbaar bij alle Weleda verkooppunten en online voor € 18,49.

 

 

Deze lichaamsproducten review bevat een gekregen product. 
Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *