WOW Handgel

WOW Handgel review

World of Wellcare – WOW – is een Nederlands luxe lifestyle merk dat gespecialiseerd is in bacteriewerendheid. Bij het ontwikkelen van producten staan comfort en welzijn van mens en natuur centraal. Richard ter Horst, frequent reiziger en oprichter van WOW, zal later dit jaar ook nog een bacteriewerende spray gericht op het ontsmetten van telefoons, toetsenborden en thuiswerkplekken lanceren. En een bacteriewerend, wollen en wasbaar reiskussen in een luxe reistas. Het eerste product dat World of Wellcare gelanceerd heeft is een bacteriewerende handgel waarmee je je handen veilig kunt reinigen zonder water en zeep. Vandaag review ik de superfijne WOW Handgel.

Over de WOW Handgel

WOW Handgel review

Volg jij ons al op Instagram?

WOW Handgel bestaat uit 70% alcohol en plantaardige glycerine om je handen te verzorgen, is vegan en is verpakt in een mooi en handzaam flesje dat gemakkelijk doseert. Het unieke is dat de Handgel in Nederland wordt geproduceerd! World of Wellcare maakt gebruik van natuurlijke grondstoffen en ingrediënten bij het ontwikkelen van haar producten. De vegan en allergie gecertificeerde WOW Handgel is hier dus een goed voorbeeld van.

Conclusie

“Bescherm jezelf en de mensen om je heen”, dit past natuurlijk helemaal in deze tijd! WOW Handgel reinigt de handen zonder water en zeep. Het flesje van 125 ml kun je qua formaat overal mee naar toenemen. Het past in je handtas of in je broekzak. Wat een superfijne handgel is dit :-). Bij het aanbrengen ruik je heel even de alcohol maar dit vervliegt in een mum van tijd. Daarna voelen je handen heel erg zacht, hygiënisch schoon en fris aan. En het plakt niet, dat vind ik echt uniek. De handen worden niet belast door het velen wassen, maar juist goed verzorgd. Ik heb vanaf nu, thuis en onderweg, WOW Handgel altijd bij de hand!

 

De WOW Handgel is online te bestellen op de officiele webshop per 5 stuks,  voor € 34,95

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *