fbpx

Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum Oogserum

Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum Oogserum Review

Vandaag review ik het Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum. Het is een oogserum met een driedubbele werking. Het grote geheim van de Instant Effects producten is de gepatenteerde OX2-technologie. Deze bijzondere zuurstoftechnologie verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel direct zichtbaar én voelbaar. De krachtige basis bevat plantaardige actieve werkstoffen en o.a. hyaluronzuur.

Ik heb al eerder producten van Instant Effects gereviewd, klik hier om de andere reviews te lezen.

 

Over het Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum Oogserum

Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum Oogserum Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Instant Effect oogserum belooft in 5 minuten een heldere en jeugdige oogopslag.  Alsof de vermoeide blik is weggetoverd met behulp van airbrush.  De formule werkt snel om de doorbloeding van de ooghuid te verbeteren en fijne lijntjes, donkere kringen en wallen optisch te wissen. De ‘anti-pollution’ (milieuvervuiling)- werking van dit oogserum beschermt de tere ooghuid tegen schadelijke externe invloeden.

De driedubbele werking van het serum op een rijtje:

  • Donkere kringen en wallen onder de ogen vervagen
  • Verzacht lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen
  • Zorgt voor een stevigere en opvallend heldere huid rondom de ogen

 

Gebruik & Conclusie

Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum Oogserum Review

Het oogserum zit in een handige pompverpakking. Hierdoor gaat het doseren van een kleine hoeveelheid gemakkelijk, waardoor het zuinig en hygiënisch in gebruik is.  Ik test dit fijne oogserum nu alweer een paar weken en gebruik het super graag. Ik zie de blauwe kringen onder mijn ogen helderder worden. En voel en zie dat de fijne lijntjes ‘glad getrokken’ worden. Of het ook op lange termijn effect zal hebben weet ik nog niet. Maar ik blijf het serum sowieso gebruiken omdat ik het gemakkelijk kan inpassen in mijn dagelijkse oogverzorging. Het is net dat beetje extra wat de tere huid onder mijn ogen nodig heeft!

 

Het Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum is o.a. te koop bij Etos voor € 34,95 / 8 ml.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *