ALPHA-H Beauty Sleep Power Peel

ALPHA-H Beauty Sleep Power Peel Review

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glyclozuur,  retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. Alpha-H heeft een speciale formuleringstechnologie ontwikkeld die garandeert dat deze ingrediënten in de dieper gelegen huidlagen worden gebracht. En zo van binnenuit zorgen voor huidverbetering. Deze mooie belofte spreekt mij heel erg aan!! Ik review vandaag Alpha-H Beauty Sleep Power Peel, een Alles-in-1 Nachtverzorging.

Klik hier om meer reviews van Alpha-H producten te lezen.

 

Over ALPHA-H Beauty Sleep Power Peel

ALPHA-H Beauty Sleep Power Peel Review

Volg jij ons al op Instagram?

Alpha-H Beauty Sleep Power Peel is een Alles-in-1 Nachtverzorging. Dit houdt in dat het tegelijkertijd een nachtcrème, peeling en masker is. Er zit een hoge dosis, te weten 14% glycolzuur, in ! Samen met 0.5% retinol staat dit garant voor professionele resultaten. Deze twee ingrediënten geven de huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen pigmentvlekjes, (acne)littekens, fijne lijntjes en grove porien vervagen. De huid wordt steviger en de teint frisser en egaler. Alpha-H Beauty Sleep en Power Peel is geschikt voor alle huidtypen, behalve de gevoelige huid. Je mag het niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding, want er zit vitamine A (retinol) in.  Wel kun je Beauty Sleep Power Peel,  om de resultaten te behouden, perfect gebruiken na een peeling, microdermabrasie en/of cosmetische ingreep.

De kenmerken van Alpha-H Beauty Sleep en Power Peel op een rijtje:

 • Herstel van zonschade
 • Verzacht fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Versterkt de verslapte huid
 • Tegen pigmentatie
 • Pakt oneffenheden aan
 • Tegen onzuiverheden en acne
 • Vervaagd (acne) littekens
 • Verfrist een vermoeide vale teint

 

Alpha-H Beauty Sleep en Power is vrij van parabenen, minerale olie, sulfaat (SLS) en dierlijke ingrediënten (vegan friendly). Niet getest op dieren.  Dit product heeft een pH waarde van 3.6 – 4.

Actieve ingrediënten

ALPHA-H Beauty Sleep Power Peel Review

Naast de hoge dosis glycolzuur en retinol heeft Alpha-H Beauty Sleep en Power Peel nog meer actieve ingrediënten:

 • Axolight, gewonnen uit algen, helpt pigmentatie verminderen en zorgt voor algehele verbetering en egalisering van de teint.
 • Peptide Chronodyn zorgt dat de huidcellen ‘s nachts optimale energie hebben om hun herstelwerkzaamheden uit te voeren.
 • Hyaluronzuur voorziet de huid van voldoende vocht en vitamine E en druivenpitoliehydrateren, herstellen de huidbarrière en zijn rijk aan antioxidanten die overdag ontstane vrije radicalen (zon, roken, stress) helpen onschadelijk te maken.

Conclusie

ALPHA-H Beauty Sleep Power Peel Review

Ik heb wel even de gebruiksaanwijzing goed doorgelezen, voordat ik Alpha-H Beauty Sleep en Power Peel ben gaan gebruiken. Dit vanwege de hoge dosis glycolzuur. Nu heb ik een erg gemakkelijke huid, die veel kan hebben. Ook heb ik alle vertrouwen in de professionaliteit van het merk Alpha-H en dat het veilig thuis te gebruiken is. Ik volg dan ook heel trouw het advies op;  max. 2x per week in de avond gebruiken voordat je gaat slapen.

Eerst je huid reinigen en daarna Beauty Sleep en Power Peel aanbrengen op je gezicht, hals en decolleté.  De crème is geel van kleur en ‘smaakt zuur’,  dit klinkt raar maar ik leg het uit. Als je nadat je de crème hebt opgebracht bijv. met je tong langs je lippen gaat, smaken deze zuur of als je na het opbrengen van de crème met je vinger in je mond zou gaan dan smaakt deze zuur. Zuur in de zin van azijn of citroen, zo smaakt dus een hoge dosis glycolzuur.  Het kan zijn dat je huid na het aanbrengen van Beauty Sleep en Power Peel rood wordt of tintelt, dit is normaal.  Ik voel zelf alleen heel even een lichte tinteling na het aanbrengen, maar dit is verder niet vervelend.

De crème voelt niet vet aan, wat je van een product wat wordt omschreven als nachtcrème en masker (en peeling) misschien wel zou verwachten.  Maar het geeft mijn huid wel een opkikker! Ik merk vooral dat ik wakker word met een frisse teint, verfijnde poriën en met een stevige huid. Ik hoop dat bij langer gebruik ook mijn kleine pigmentvlekjes lichter worden en dat nieuwe pigmentatie wordt voorkomen.  Zo gemakkelijk is het dus om tijdens de nacht je huid te verbeteren! Als je iets extra’s wilt doen voor je huid kan ik Alpha-H Beauty Sleep en Power Peel enorm aanbevelen!

 

Alpha-H Beauty Sleep en Power Peel  kost € 79,95 (50 ml) en is online te bestellen bij de officiële website van ALPHA-H.

 

Deze review bevat een gekregen product

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *