fbpx

Bluem Oral Foam

Bluem Oral Foam Review

Vandaag review ik de Bluem Oral Foam. Alle producten van Bluem bieden de perfecte oplossing voor het in balans houden van de mondflora. Het geheim zit in het geleidelijk afgeven van zuurstof in de mond. Het gebruik van Bluem mondverzorging wordt door de beste tandartsen aanbevolen. Bluem gelooft dat de mond het begin is van het spijsverteringssysteem.  En daarom van groot belang voor het totale welzijn en de gezondheid van de mens.  “Een gezonde mond voor een gezond lichaam”!

Klik hier voor meer Bluem reviews!

Over Bluem Oral Foam

Bluem Oral Foam Review

Voor mensen met een snelle levensstijl heeft Bluem de Oral Foam ontwikkelt. Maar ook als je iets minder snel leeft:-) is het en ideaal voor het dagelijks onderhoud van je tandvlees en mondslijmvlies. Verder is het ook geschikt voor het reinigen van invisalign beugels, gebitsbeschermers en protheses (zoals kunstgebitten).  Oral Foam bevat naast actieve zuurstof (uit onder meer biologische honing) ook lactoferrine, xylitol en etherische wintergreen olie.  Het is een rijk en romig schuim wat direct een fris en schoon gevoel geeft.

Voordelen Oral Foam op een rijtje:

 • helpt bij iedereen om tanden en tandvlees gezond te houden
 • zorgt voor het snel en grondig reinigen van (doorzichtige) beugels
 • het is de beste manier om het kunstgebit schoon te maken
 • zonder alcohol, dus voorkomt uitdroging van de mond
 • het voelt zacht en prettig aan in de mond
 • fluoride vrij en pH neutraal

Wanneer gebruik je Oral Foam

Bluem Oral Foam Review

Volg jij ons al op Instagram?

Oral Foam is voor veel mensen te gebruiken, dus niet alleen als je een beugel of kunstgebit draagt.  Maar bijv. ook als je last hebt van een droge mond of slechte adem. Of als je gevoelige tanden hebt.

Bluem adviseert Oral Foam te gebruiken;

 • als je een doorzichtige beugel, zoals invisalign draagt of een losse of vaste beugel
 • als je tanden knarst en daarvoor een bitje of trainer hebt
 • als je een kunstgebit hebt
 • als je last hebt van een slechte adem of van een droge mond
 • als je gevoelige tanden hebt
 • als je sport met gebitsbeschermer (zoals bijvoorbeeld een hockeybitje)

Ingrediënten

Aqua, Alcohol, Glycerin, Mel, Polysorbate 80, Sodium Citrate, Aroma, Sodium Carbonate Peroxide, Cellulose Gum, Methyl Salicylate, Citric Acid, Sodium Saccharin, Menthol, Limonene

Bluem Oral Foam Review

Gebruiksadvies en conclusie

Het werkt heel gemakkelijk en past prima in je dagelijks mondverzorging ritueel.  Het beste is om Oral Foam na het tandenpoetsen te gebruiken. Door 2x op het pompje te drukken breng je het rechtstreeks in de mond aan. Leuk hoor zo’n dot schuim in je mond. Het voelt heel zacht aan en de smaak is eveneens zacht. Ik vind het minder scherp in de mond als  het mondwater van Bluem. Daarom dus ook heel geschikt voor de gevoelige mond. De bedoeling is dat je het schuim tenminste 60 seconden in je mond laat bewegen om daarna uit te spugen. Dit is gelijk een goede oefening om je kaken te verstevigen:-). Dus het schuim niet doorslikken en ook niet naspoelen met water.

Als je een beugel of kunstgebit hebt dan kun je het schuim rechtstreeks hierop aanbrengen. Je moet het schuim gelijkmatig verdelen en dan de beugel of kunstgebit met de foam erin terug in de mond doen. Het overtollig schuim spuug je uit.  Zo kun je het ook doen bij een mondbeschermer.

Oral Foam  € 14,95 (100 ml) standaard verpakking, voor thuisgebruik

Oral Foam  €   9,95   (50 ml) ‘on the road’ verpakking

Bluem Oral Foam is te bestellen via hun eigen webshop of via bol.com. Hun innovatieve producten hebben al verschillende prijzen gewonnen, waaronder Beste Product van het Jaar 2018 – 2019.

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *