fbpx

Chanel Le Volume Révolution Mascara

Chanel Le Volume Révolution Mascara Review

Van een mooie mascara word ik altijd gelukkig. En zeker als het een mascara van een klassiek merk is! De Chanel Le Volume Revolution Mascara klinkt erg revolutionair. Ik ben nieuwsgierig wat er nu precies revolutionair is,  de formule of het borsteltje? Het is mijn dagelijkse routine om altijd mascara te dragen.  Ook als ik een dag binnen blijf om achter mijn pc reviews te schrijven.  Een dag zonder mascara is een dag niet geleefd…… beetje overdreven ;), maar zonder mascara voel ik me gewoon niet helemaal mezelf.

Het merk Chanel, altijd sjiek en elegant!

Chanel Le Volume Révolution Mascara Review

Chanel Le Volume Révolution Mascara Review

Volg jij ons al op Instagram?

Altijd zo herkenbaar dit logo van Chanel.   Opgericht in 1909 door Gabrielle “Coco” Chanel,  een vooruitstrevende franse couturiere.  Bekend van elegante vrouwenkleding en van het succesvolle parfum Chanel N5.  Ook produceert Chanel naast haute couture en pret-a-porter kleding en parfum ook cosmetica, horloges en sieraden.  Zoals je ziet is het ontwerp van deze Volume Révolution Mascara ingetogen sjiek en elegant. Geen poespas, maar een strak, klassiek rond ontwerp met een kleine moderne touch.  Het omhulsel is namelijk niet helemaal glad maar heeft een beetje reliëf. Ik vind het fijn om deze mascara te verwelkomen op mijn make-up tafel 🙂

Chanel Le Volume Révolution Mascara

Chanel Le Volume Révolution Mascara Review

Chanel Le Volume Révolution Mascara Review

Le Volume Révolution Mascara van Chanel heeft een door Chanel gepatenteerde 3D-geprinte mascaraborsteltje. Dit maakt een revolutionair borstelontwerp mogelijk. De honinggraatstructuur van het borsteltje zorgt ervoor dat de juiste dosis mascara wordt opgenomen. Waardoor het de hele dosis bij de eerste streek op de wimpers afgeeft.  Dus met één beweging krijgen de wimpers de juiste hoeveelheid mascara met extreem volume. De wimpers worden zo gelijk in model gebracht met een volumineus effect!

Conclusie en resultaat

Chanel Le Volume Révolution Mascara Review

Wat deze mascara zo revolutionair maakt is dus het unieke borsteltje.  Ik moet zeggen dat het heel erg gemakkelijk is om deze Le Volume Mascara aan te brengen. Je begint met een lichte zigzagbeweging vanaf de aanzet en werkt zo langzaam naar de punten toe.  Een 2e laag aanbrengen is niet nodig en heeft ook nauwelijks tot geen effect. Met één laag bereik je al het beloofde volume.  Het volume is prima, maar niet  niet zo dat het lijkt of je nepwimpers hebt. Je krijgt volle wimpers zonder klontjes ertussen (wat ik een groot pluspunt vind, want klontjes tussen je wimpers om ze voller te laten lijken vind ik lelijk). De kleur is mooi zwart en de mascara blijft zitten totdat deze verwijderd wordt. De wimpers blijven soepel en worden iedere keer bij het aanbrengen versterkt door een toegevoegde provitamine.  Ook geschikt als je contactlenzen draagt. Een bijzonder mooie, fijne en verzorgende revolutionaire mascara die ik van harte kan aanbevelen!

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *