Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara

Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara Review

Inmiddels hebben Eveline en ik al heel wat make-up producten van Charlotte Tilbury gereviewed, maar tot nu toe nog geen mascara!  Terwijl dit voor mij toch echt het meest onmisbare product is in mijn make-up routine.  Want als ik één make-up product zou mogen kiezen om aan te brengen dan zou dit 100% een mascara zijn.  Ik heb nu gekozen voor Charlotte Tilbury Full Fat Lashes, een 5-in-1 mascara 😊. Ik ben er heel benieuwd naar en vertel je in deze review wat ik er van vind.

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

 

Over de Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara

Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara Review

 Volg jij ons al op Instagram?

“Charlotte Tilbury Full Fat Lashes 5-in-1 mascara verbetert het uiterlijk van je wimpers, elke dag weer opnieuw!  Deze best verkopen, bekroonde mascara bevat ingrediënten voor het ultieme valse wimpers effect”.  Ik vind het fijn dat deze mascara meer doet dan alleen volume geven aan je wimpers of alleen zorgt voor langere wimpers of je wimpers alleen maar krult.  De beloofde 5 kenmerken wil ik namelijk allemaal bereiken als ik een mascara aanbreng.

De kenmerken van Charlotte Tilbury Full Fat Lashes 5-in-1 mascara:

  • Gesepareerde wimpers
  • Krul
  • Volume
  • Lengte
  • Vals wimper effect

 

 

Formule en borstel
Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara Review

Voor mij heeft de borstel de perfecte maat, niet de groot, te dik of te dun. De 5-groeven in de borstel geven de optimale hoeveelheid mascara af en lift en krult de wimpers. De fijne tips van de borstel komen zelfs bij de meest fijne en korte haartjes en hult ze van wortel tot punt in de zwarte glanzende mascara. Daarnaast worden de wimpers perfect gesepareerd.

De formule is ideaal om op te bouwen, deze zorgt voor voluptueuze wimpers die niet hard worden. Ook is de formule verzorgend, dus je wimpers drogen niet uit en wat ook heel fijn is: geen fall outs.

Charlotte Tilbury Full Fat Lashes 5-in-1 mascara is veganistisch, glutenvrij en sulfaatvrij.

Conclusie

Trinny London BFF DE-STRESS, BFF CREAM & BFF EYE

Als je misschien denkt dat je met deze mascara met één streek volle dikke wimpers krijgt dan heb je het mis. Je moet er namelijk wel wat voor doen. Als je (overdag) tevreden bent met een bescheiden ooglook (zoals op mijn foto hierboven), is één laagje voldoende en heb je al gelijk een wakkere blik. En dus lange en gekrulde gesepareerde wimpers met volume. Voor het vals wimper effect heb je wat meer tijd nodig.  Maar dan heb je ook echt een fantastisch resultaat. Ik ga je proberen uit te leggen hoe je het vals wimper effect het beste kunt bereiken:

  1. Na eventueel het krullen van je wimpers (ik doe dat nooit), breng  je de eerste laag Full Fat Lashes mascara aan, beginnend bij de binnenste hoek. Zigzag de borstel omhoog vanaf de wortel van de wimpers om deze te krullen en te scheiden.
  2. Daarna trek je de borstel aan de buitenste hoek omhoog en naar buiten toe om de wimpers te verlengen en de zo de blik van je oog te verlengen. Dan draai je de mascara borstel  verticaal om het taps toelopende uiteinde te gebruiken om elke onderste wimper te coaten.
  3. Als laatste stap, breng je  de punt van de mascara borstel in de wortels van je wimpers en borstelt je deze omhoog om volume aan de wimperlijn toe te voegen. Zo krijg je het valse wimper effect!

 

Bij het eerste gebruik vond ik het een beetje jammer dat je niet meteen, na het aanbrengen van een laagje mascara gelijk het valse wimper effect hebt.  Soms verwacht ik gewoon net iets te veel van een product, denk ik.  Wie mooi wilt zijn…moet er wat (tijd) voor over hebben.  En ach, zoveel tijd kost het nu ook weer niet om echt hele mooie, volle en lange wimpers te krijgen met de Charlotte Tilbury Full Fat Lashes 5-in-1 mascara.  Ik vind de mascara de bekroning en het geld meer dan waard en ga deze zeker opnieuw kopen!

 

Charlotte Tilbury Full Fat Lashes 5-in-1 mascara kost 29,00/8ml en is o.a. te koop bij de Bijenkorf. Ik heb deze mascara zelf gekocht.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *