MEAUXMEAUX Vegan Beautykit

MEAUXMEAUX Vegan Beautykit Review

De MEAUXMEAUX Vegan Beautykit van Monica Geuze en Danique Bossers is inmiddels alweer een tijdje geleden gelanceerd. De lijn bestaat uit drie verschillende beautykits en verzorgingsproducten. De MEAUXMEAUX Beauty producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat (Limited Edition). Omdat de beautykits al een tijdje verkrijgbaar zijn ben ik even naar een Kruidvat filiaal bij mij in de buurt gelopen om te checken of ze er nog waren. En dit is het geval 😀 ! Ik denk wel dat je snel moet zijn als je nog een van de drie beautykits wilt bemachtigen. Ik heb de MEAUXMEAUX Beautykit in de variant ‘Goldmember’ toegestuurd gekregen en in deze review vertel ik je er alles over!

 

Over de MEAUXMEAUX Vegan Beautykit

MEAUXMEAUX Vegan Beautykit Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Als vervolg op het inmiddels gevestigde sieraden- en kledingmerk komt MEAUXMEAUX (opgericht door Monica Geuze & Danique Bossers) nu met een limited edition beautylijn. De afgelopen maanden zijn de bekende influencer en succesvol modeonderneemster druk bezig geweest met het ontwikkelen en testen van de 100% vegan beautykits.‘’Het is echt alles in één en we kunnen niet wachten om al onze favorites met jullie te delen’’, aldus Geuze & Bossers.

MEAUXMEAUX BEAUTY heeft de handen ineengeslagen met top professionals uit de internationale beautybranche om tot de juiste producten te komen. Het resultaat? Drie beautykits met onmisbare producten voor het creëren van verschillende looks, want wie wil er nou iedere dag hetzelfde uitzien?

Nude, red & gold

Voor welke look ga jij vandaag? Nude, red of gold? Iedere MEAUXMEAUX beautykit is verschillend qua kleur en bevat ieder een zwarte volume mascara, liquid lipstick en een onmisbare highlighter. Alle producten zijn 100% vegan, niet op dieren getest en scherp geprijsd. De Beautykits kosten namelijk € 14,95 per stuk.”

Geurnoten van de maskers & settingsprays

Glow masker & Setting Spray:

Top noten : Bergamot, Mandarin, Lime

Matte masker & Setting Spray:

Top noten: Bergamot, Lime, Pamplemousse, Ozonic

 

MEAUXMEAUX Pre Make-up Mask Glow

MEAUXMEAUX Pre Make-up Mask Glow Review

Het Pre Make-up mask in de variant glow is een leave on masker. Dat houdt in dat je het niet afwast, maar dat het eigenlijk een twee-in-een product is. Het masker verzorgt en hydrateert intensief en fungeert ook direct als een verzorgende primer die je als basis voor je look aanbrengt. Er zijn twee varianten: matte & glow. Het is de bedoeling dat het masker ongeveer 10 tot 15 minuten voordat je gaat make-uppen aanbrengt.

Conclusie

Ik wil allereerst opmerken dat ik het een tof concept vind: een masker en een primer in één product, dat ben ik nog niet zo vaak tegen gekomen. Ik vind de geur van het masker ontzettend lekker, fris maar toch duidelijk aanwezig. Dit vervaagt wel naarmate het masker meer in de huid trekt, dus je ruikt het niet de hele dag 😉 . Dit betekent dus wel dat het masker parfum bevat, iets wat sommige mensen graag vermijden in huidverzorgingsproducten. Ik persoonlijk heb met mijn gevoelige huid geen enkele reactie gehad op dit masker! Het masker hydrateert mijn huid goed, op de ingrediënten lijst staan dan ook onder andere: shea butter, cacao boter, kokosolie, hyaluronzuur, tsubaki olie en pink pomelo extract. Stuk voor stuk voedende ingrediënten dus.

Het masker heeft een crème-achtige formule die redelijk snel intrekt. Ik zie een lichte glans (glow) verschijnen op mijn gezicht, maar die is wel echt subtiel. Het is een fijne make-up primer want mijn foundation (poederfoundation van Clinique, klik hier voor mijn review) brengt er mooi op aan en blijft de hele dag prima zitten.

 

De prijs van het Pre Make-up mask is €5,95.

MEAUXMEAUX Goldmember Highlighter

MEAUXMEAUX Goldmember Highlighter Review

MEAUXMEAUX Goldmember Highlighter Review

De MEAUXMEAUX Beautykit bestaat dus ieder uit een highlighter, een liquid lipstick en een zwarte volume mascara. Deze drie producten bij elkaar kosten € 14,95, wat ik zelf erg betaalbaar vind. Ik ontving de highlighter in de variant gold die ik er meteen al erg goed uit vond zien.

Highlighter Swatch

MEAUXMEAUX Goldmember Highlighter Review

MEAUXMEAUX Goldmember Highlighter Review

Ik heb deze swatch gemaakt door een keer met mijn vinger zachtjes over de pan te strijken. Ik vind de pigmentatie goed en zou de kleur omschrijven als champagne goud. Mijn conclusie over de highlighter geef ik onderin deze review.

 

MEAUXMEAUX Goldmember Liquid Lip Gold

MEAUXMEAUX Goldmember Liquid Lip Gold Review

Ik zou deze liquid lipstick gold omschrijven als roze / zalm / perzik met een golden glow. Dat zie je ook op de swatch hieronder. De liquid lipstick dekt goed, zeker als je twee dunne laagjes opbrengt. De glans zou ik eerder omschrijven als metallic als glitter. Hij is ook goed te gebruiken als topper over een andere (matte) lipstick. Ik geef mijn mening over de liquid lipstick ook onderin de review.

Liquid lipstick swatch

MEAUXMEAUX Goldmember Liquid Lip Gold Review

 

MEAUXMEAUX Mascara Black

MEAUXMEAUX Mascara Black Review

MEAUXMEAUX Mascara Black Review

De zwarte mascara uit de MEAUXMEAUX Beautykit heeft een tapstoelopend siliconen borsteltje en belooft volume te geven aan de wimpers. Hij is in laagjes opbouwbaar en belooft een mooi en natuurlijk resultaat. Scroll voor mijn conclusie door naar onder.

 

MEAUXMEAUX Setting Spray Glow

MEAUXMEAUX Setting Spray Glow Review

Een make-up setting spray is een spray waarmee je make-up kunt fixeren nadat je het hebt opgebracht. Deze spray is er in twee varianten: matte en glow. De matte spray matteert, verzorgt en hydrateert. De glow variant geeft een subtiele glans aan je make-up. Ook aan deze spray is een lekkere geur toegevoegd.

Conclusie

De setting spray beloofde een glow te geven aan je huid. De spray bevat geen glitters maar geeft een subtiele glans aan mijn huid. Ik moet zeggen dat dit mijn minst favoriete product is van de hele lijn, vanwege de applicatie. De straal van de spray is ‘te nat’, waardoor je gezicht natter wordt dan ‘hoort’ met een setting spray. Daarom moet je hem erg ver van je gezicht houden, wat dan weer niet zo fijn werkt. Ik ben de All Nighter Setting spray van Urban Decay en de Airbrush Flawless Setting Spray van Charlotte Tilbury gewend en daar haalt deze het voor mij niet bij. Wel vind ik dat mijn make-up beter blijft zitten met deze spray dan wanneer ik helemaal niks gebruik. En gezien het feit dat deze spray zo’n 3x goedkoper is dan de bovengenoemde, zou je de prijs kwaliteit daarom oké kunnen noemen.

 

De prijs van de Setting spray glow is €12,95.

 

Look & Conclusie

MEAUXMEAUX Vegan Beautykit Review

Ik vind de MEAUXMEAUX Beautykit een leuke make-up set voor een zacht prijsje. Alleen de setting spray was voor mij niet zo’n succes, maar het masker en de make-up producten zijn leuk! De highlighter is subtiel, maar goed opbouwbaar tot een meer opvallende highlight. De liquid lipstick is minder intens glittery dan ik had verwacht, maar juist meer metallic. Dit vind ik heel glamoureus en zeker weer eens iets anders. Ook over een andere (matte) lipstick heen is dit een mooi product. De liquid lipstick houdt zeker wel een paar uur en geeft niet af. De zwarte volume mascara doet zijn werk prima. Ik vind dat hij ‘van alles wat’ doet: hij geeft wat meer volume, separeert de wimpers en verlengt ze. Ik vind hem niet intens zwart, maar dat is voor mij persoonlijk ook geen absolute must. Dit is mooi natuurlijk en niet te hard in je gezicht.

 

Kortom, leuke producten voor een nog leukere prijs; job well done Monica & Danique!

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *