Clay And Glow Pink Clay Mask

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Clay And Glow Pink Clay Mask: Let the glow begin!

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Ik volgde Clay And Glow al een tijdje op Instagram toen ze mij benaderde met de vraag of ik het Clay And Glow Pink Clay Mask wilde testen. En natuurlijk zei ik volmondig; JA! Ik had al meerdere positieve reviews over het kleimasker gelezen en was wel benieuwd geworden. Dus we gaan het maar eens onder de loep nemen!

Klik hier om meer reviews van Clay and Glow producten te lezen.

Over Clay And Glow

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Clay And Glow is éérst een Instagram community begonnen, voordat zij begonnen met nadenken over wat voor soort product ze als eerste gingen lanceren. Meer dan 7 maanden lang hebben ze getracht te onderzoeken wat hun volgers zoeken in cosmeticaproducten en in een merk zelf. Ze hebben geluisterd naar hun volgers, veel vragen gesteld via Instagram Stories, individuele gesprekken gevoerd en veel peilingen gedaan in Stories. Puur om een product te lanceren wat zo goed mogelijk inspeelde op hun volgers en hun behoeften. Dit is een heel unieke manier van product conceptualisering en lancering. En I like it!

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Clay And Glow heeft met deze aanpak bewezen echt klantgericht te zijn en zich niet alleen te richten op verkopen. De conclusie van hun Instagram marktonderzoek is dat hun volgers verbinding willen maken met een merk dat zich richt op een gemeenschap. En een merk dat ze ondersteunt en uitlegt hoe verschillende schoonheidstrends werken. Daarnaast zouden hun volgers op zoek zijn naar een product met een niet te moeilijke en gekke ingrediëntenlijst. Met ingrediënten die goed zijn voor de huid en geen ”nasties” bevat zoals PEGs, siliconen, gluten, parfum en parabenen. Ook is het voor de volgers van Clay And Glow belangrijk dat het product volledig vegan is. En dat is het verhaal achter het immens populaire Clay And Glow masker!

De beloftes van het Clay And Glow Pink Clay Mask

Volg jij ons al op Instagram?

Het Clay And Glow masker belooft vooral een ding: GLOW. En die glow zou het masker bereiken door het vuil uit je poriën halen, je huid te ontgiften en onzuiverheden en vuil van je huid te verwijderen. De klei reinigt, ontgift, verstrakt en verkleind de poriën. Daarnaast reinigt de klei je huid, omdat het speciaal ontworpen is om ervoor te zorgen dat onzuiverheden en vuil van je huid afkomen. Hierdoor krijgt de huid  haar natuurlijke glans terug. Daarnaast zou het masker ook helpen tegen acne, littekens en roodheid. 

Ingrediëntenlijst

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Hierboven zie je de 4 power ingrediënten die in het Pink Clay Mask zitten. Ik heb een infographic gemaakt met informatie van de Clay And Glow site over de 4 power ingrediënten:

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Klik hier voor  de volledige ingrediëntenlijst + ontleding die op hun eigen website te vinden is (ze houden zich dus aan de belofte!).

Gebruik

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Het kleimasker heeft een vrij standaard gebruiksaanwijzing:

Stap 1:

Reinig je huid met lauwwarm water en zorg ervoor dat je huid écht vrij is van alle make-up. Ik gebruik hier mijn standaard L’Oréal Waterproof oogmake-up reiniger voor, gevolgd door een miccelair water en het Shiseido Ibuki reinigingsschuim.

Stap 2:

Breng een dun laagje van het kleimasker op (met de speciale kwast of met je vingers). Ik vind een kwast voor dergelijke dikke kleimaskers echt geen overbodige luxe!

Stap 3:

Laat het masker 10 minuten opdrogen. Het kan een beetje prikken, dit is normaal en het effect van de werkende ingrediënten in het masker.

Stap 4:

Verwijder het Pink Clay Mask met lauwwarm water. Ik heb onderstaande haarband en washand erbij gekregen en de washand reinigt de huid bijzonder snel. Hij is van heel zacht materiaal en als bundel (of los) verkrijgbaar bij het masker.

Clay And Glow Pink Clay Mask Review

Resultaat en conclusie

Voor

Clay And Glow Pink Clay Mask Review VOOR

Tijdens

Clay And Glow Pink Clay Mask Review TIJDENS

Na

Clay And Glow Pink Clay Mask Review NA

Ik zie duidelijk verschil, jullie ook? Ik vind zeker dat mijn huid een glow heeft gekregen, je ziet zelfs de ringlamp reflecteren op mijn neus. Hahaha. Daarnaast vind ik ook dat mijn huid een stuk egaler oogt. En ook minder rood op de wangen. Het masker werkt dus ook écht tegen onzuiverheden. Tijdens het dragen van het masker voelt mijn (heel reactieve) gevoelige huid goed aan. Het prikt een klein beetje, maar zoals Clay And Glow benadrukt is dit de werking van het masker. Ik wil wel als side-note plaatsen dat je dit masker met een heel gevoelige huid niet zo vaak moet gebruiken als op de verpakking staan. Een keer in de twee weken is bij mij meer dan voldoende voor een glowing skin!

 

Het Clay And Glow Pink Clay Mask met kwastje is via deze link te bestellen bij ICI Paris XL. Het losse masker (zonder kwast en accessoires) is via deze link te bestellen bij ICI Paris XL voor € 25,05 (65 gram). De Clay and Glow washand en haarband zijn via deze link te bestellen bij ICI Paris XL voor € 15,95.

 

Deze skincare review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *